Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KN

Autor = další paranoik.

0 2
možnosti
Foto

Absurdní idealismus. EU nehraje s kartami mravnosti, nebo idejí. EU hraje s jediným cílem: moc. I když dosud zachovává jakýsi pokerface.

0 1
možnosti
Foto

Ten titulek je za současné situace naprostý nesmysl a až manipulativní demagogie.

1 2
možnosti
Foto

Pohrdání volbami je logickým pohrdáním volebním právem, když svoboda už je už dávno pryč a nic nelze principiálně měnit.

Usmívám se těm, kteří dosud volby berou jako možnost volby.

Připomíná mi to starý vtip: „vezmi si kteréhokoliv koně, když to bude támhleten ryzák!“

Pokud jste jen málo matematicky nadán, víte, že volby se dnes nevyhrávají idejemi a cíli, ale penězi na kampaně. Volby dnešního ražení jsou jen sociologickou manipulací voliči. Nic jiného.

2 2
možnosti

Tak nevím, co si mám vybrat. Zda zmoudříme a budeme volit kvalitu nebo se pořineme do záhuby. Podle Vás se ženeme nezvratně do záhuby...

1 0
možnosti
MP

Pokud jednotná EU, pak at  mají všechny státy stejné platy a stejné ceny. A stejnou kvalitu potravin!

0 1
možnosti
Foto

Myslíte to vážně?

1 0
možnosti
MP

Dotace z EU? Ročně tam posíláme 40 miliard, takže jde o naše peníze. Ty se utratí za rozhledny v údolí, sklápěcí most přes říčku. mořské akvárium v menším městečku, podchod pro veverky, bolkovu zkrachovanou farmu, hotel se zlatými klikami, a obyčejný hotel nedostane ani korunu, pardon euro.....,...

3 3
možnosti
Foto

Dotace jsou plně funkčním nástrojem socialistické Evropy, jak zdiskreditovat ekonomický kapitalismus. Jsou to vlastně jen korupční nástroje řízené z centra, jejichž výsledkem má být ukázat, že ekonomická soutěž selhává a je třeba ji opravovat, korigovat, deformovat, až to vzdá. Konkurenční prostředí přestane vydávat signály o užitečnosti zboží a cenách tehdy, kdy dotace a  z nich plynoucí deformace překročí mez, kdy už nelze určit, co je užitečné.

3 0
možnosti
MP

Svoboda v EU? Příliš černý humor....;-(

0 3
možnosti
JS

Pana doktore já se nepovažuji za čecháčka, ale za Čecha. Na rozdíl od Vás si většina voličů dobře uvědomuje, že těch našich 21 poslanců, kteří se nedovedou shodnout ani mezi sebou, nemůže prosadit naprosto nic. Evropský parlament slouží pro námi zvolené poslance  pouze jako výnosná trafika pro zasloužilé nebo doma nežádoucí politiky. Evropský parlament je fraška, ve které evropské velmoci Německo a Francie se tváří, že do tohoto show také mohou mluvit ti ostatní. Jinak v současné době Vám nic nebrání v tom, abyste se vystěhoval a nemusel dýchat stejný vzduch s těmi čecháčky.

4 2
možnosti

To, že mne vyháněli kněží ze zpovědnice, jsem již zažil. Ale že mne bude vyhánět Čech z Česka jsem nezažil ani za komunistů.

A to, že většina z nás papouškuje, že Evropskou unii nepotřebujeme, ještě nám nezajišťuje, že je to pravda.

1 2
možnosti