Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Šimku, my dva se neshodnem, hlavně co se pohledu na EET a Babiše týče, tady ale jasná karma.

Zajímalo by mně, jestli si uvědomujete, že pod tím omezováním osobních svobod jsou podepsáni vaši favorité?

0 0
možnosti
BM

Jo, a ta krádež standarty to není ostuda prezidenta jak jste zmínil, ale ostuda národa který si své státní symboly nedovede ohlídat a potrestat ty kteří naše státní symboly poškozují. Hovoří to také o tom, jaké to vlastně je s tím naším vlastenectvím. A možná by jste se měl zamyslet i nad jinými vašimi výroky.

Hezký den.

0 2
možnosti

Řekl bych "Jaký pán, taký kmán!"

Jsem Čech a vážím si svého češství, ale nevážím si všech politiků. Zejména těch, kteří jsou rizikem pro náš národ, pro náš stát!

1 0
možnosti
DB

no svobodu čistého vzduchu nám vzali komunisté........a to jak s kouřením cigaret tak i s kouřením komínů...teprve obrovské dotace z EU vylepšily vzduch kolem elektráren Tušimice a Prunéřov, za komunistů se tam nedalo dýchat.....teď je tam celkem i pěkně.........a co moje svoboda strkat si vidličkou knedlík do úst v restauraci bez příchuti spáleného tabáku...ten jsem nechtěl..a někdo mi ho tam nutí..........tak kde je moje svoboda?? a vzali mi ji ti, kdo povolili kuřákům se chovat jak bezohlední nevychovanci..tedy jak příslušníci třídy s nízkým vzděláním a nízkou výchovou....

1 4
možnosti
TH

Vy musíte hrozně trpět. Kolem vás je to samý nevzdělanec a nevychovanec. To máte těžké, když má někdo IQ přes 200 bodů (jako vy), tak je svět kolem hrozně depresivní.

Ale mám pro vás jednu dobrou zprávu: svobodu volby, že nepůjdete do kuřácké restaurace vám nechali! Tak seberte poslední zbytku odvahy a zkuste navštívit restauraci nekuřáckou. To dáte! Fandím vám!

3 0
možnosti
LC

Tentokrát vám karmu dám, protože se základní myšlenkou blogu souhlasím. To kopání do Zemana ale je naprosto zbytečné ...Hradní pán se rozhodl šacovat všechny návštěvníky Hradu před vstupem na Hrad ... Řekl bych, že o samotného prezidenta vůbec nejde. A víte kde všude jsou dnes bezpečnostní rámy, kde vás prošacují? Na Úřadu vlády, na všech ministerstvech, na vstupu do poslanecké sněmovny i do senátu ... a mohl bych pokračovat. Proč je tam mají? Vždyť nic nebezpečného, jak píšete, neočekáváme. Ale podle vás se Zeman rozhodl šacovat návštěvníky Hradu. A mimochodem, tahle bezpečnostní opatření jsou jen takové první vlaštovky. Garantuji vám, že pokud multikulti dále potáhne vítězně Evropou, budou bezpečnostní rámy a šacunk všude. U vstupu na všechny stadióny, do kin, obchoďáků ... zkrátka všude, kde se shromažďuje více lidí. Snad jen u vchodu do těch venkovských hospod nebudou ... ono ale vlastně těch venkovských hospod moc nebude. Ochrana zdraví především.

2 1
možnosti
Foto

Mluvite mi z duse. Posledni dobou se tech zakazu objevuje prilis mnoho. Jsem protivny nekurak, ale svobodomyslny clovek. At si kazdy ve sve hospode, kterou si poridil za sve, nekolikrat zdanene penize, rozhoduje jak chce.

Neumim si predstavit, ze 70 lety majitel hospody, chodi kourit na ulici.....

4 0
možnosti

Pokud jste svobodomyslný člověk, víte, že se svobodou se pojí ještě jedna věc - odpovědnost. Průšvih svobody je v tom, že tuhle druhou část většina lidí ignoruje. I ten 70 letý majitel hospody, který ničí zdraví ostatním.

5 6
možnosti
JH

Já jsem letěl poprvé v letadle, ani nevím v kterém roku, tak někdy kolem 74. a byla to opravdu pohoda, na palubu cokoliv, demižóny vína a párty s letuškama. Nikoho ani nenapadlo, že by se mohlo, krom chyby pilota nebo technické poruchy něco stát. Bylo to období nesvobody, přesto jsem si připadal daleko svobodnější než dnes, v období neomarxistické, multikulturní "svobody". Tenkrát ještě lidé, ač názorů různých, neházeli na sebe bomby, neměli jsme tady potenciálně nebezpečné, cizokrajní přivandrovalce. Podle mne, se doba změnila, ale na každou stranu k horšímu. Pro odpůrce, jsem zásadní odpůrce komunismu, ale ten je teď již všude, takže jsme totálně prohráli.

7 1
možnosti

The grass was greener

1 0
možnosti
TK

Nemáte pravdu téměř v ničem. Tedy ano, v jediné věci s vámi souhlasím, a to že nějaký ťulpas by neměl mít právo kvůli kotli vstupit do obydlí bez soudního povolení a asistence policie.

1. Pokud by si troufli 4x cigarety zdražit, tak jednak padne vláda, druhak se obrovsky rozvine černý trh. Takoví Tamani by byli štěstím bez sebe, kdyby se to stalo, protože ti by z toho měli kšeft jak Brno.

2."Kouření je pro některé z nás symbol svobody, symbol moci, symbol ekonomické úrovně, i symbol freudovské sexuality. A vychutnáváme si ho." Věřím, že to takto to cítíte a úplně mě z toho mrazí. :-/ Kouření v dosahu jiných lidí je především o závislosti, sobectví a bezohlednosti. Ale ano, někteří idé právo na bezohlednost bohužel chápou jako svobodu. :-( Díval jsem se na to celé dětství, když moji rodiče si tuto svobodu vychytnávali po celé moje zakouřené dětsví a vždy si na ně vzpomenu, když mi obvoďák píše žádanku na plicní. :-/

4 3
možnosti

JJ, souhlas. Všichni by kouřili polské cigarety. A kdyby byl biftek levnější než bůček, asi by bylo něco špatně s naší ekonomikou. Ale pán provokoval za komoušů ...

0 2
možnosti
AP

Pan navrhovatel lékař z onkologie v Brně blábolí nesmysly " první cigareta se zapálí v restauraci ". Já jsem si první cigaretu zapálil doma (tátovu ) v 6 letech. Jinak většinou se začíná v partě, ráno před školou, po škole v parku atd. znamená to tedy , že zakážeme domovy, školy ? Ne jenom zakažme hloupost. jiný profesor z téhož onkologického ústavu mě k otázce kouření sdělil " kouření samozřejmě škodí ale škodí také závadné potraviny ". zakažme tedy jíst a budeme maximálně zdraví.

2 0
možnosti

Proč cokoliv zakazovat, co se nás netýká? Máme dopřát druhému člověku úctu a svobodou v rozhodování! To je normální! Kuřácká hospoda? Tak tam na oběd nelezu, když mi to vadí! Nenechte si brát jednu svobodu za druhou!

5 0
možnosti
JH

autor

blábolíte nesmysly, připravovaný zákon nezakazuje kouření.Kuřáci ať si kouří, čím více, tím lépe pro naši společnou pokladnu. Ale doma, nebo za hospodou a ne v ve veřejně přístupných prostorách ( nádraží, zastávky , nemocnice, MHD, hospody atd.(. Ještě něco ?

1 5
možnosti

Ano, chybí nám úcta k druhému člověku a k jeho svobodě!

3 0
možnosti
TR

Zajímavý text. Avšak dle mého názoru fundamentální pasáž "...dělat rozbroje mezi kuřáky a nekuřáky zákonem považuji za levičáckou zhovadilost! Lidé sami si v tom najdou rovnováhu i bez politiků!" je právě onou kritickou mýlkou. Málokterá jiná "svoboda" (kouřit) tak moc omezuje svobodu druhého, protože on ten kouř od kuřáka je prostě všude a hodně těžko se před ním skrývá. Dáš si práska, já musím utíkat. Takže si myslím, že bez politiků to nepůjde a těším se na nový zákon, kterým jako jedni z posledních doženeme ztrátu na kultivované části světa.

2 6
možnosti

"...bez politiků to nepůjde, bez nich nedoženeme ztrátu na kultivované části světa..." Jako nekuřák neobhajuji svobodu kouřit, kde se komu zachce. Ale každý zákaz nás vzdaluje normálního chápání člověčiny. Jen svoboda vychovává k člověčině!

3 0
možnosti