Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZP

Vaše fascinace Andrejem Babišem a zároveň kritika všech ostatních politiků, což je opravdu těžko omluvitelné zevšeobecňování, nemá žádné meze. Přeji hezkých den. 8-o

0 0
možnosti

Nikdy jsem ANO nevolil a volit nebudu, protože se staví proti církevním restitucím!

Ale ta jednotná fronta politiků, politologů, redaktorů a novinářů proti Andreji Babišovi je falešná a slouží jen zákulisním mafiánům!

0 0
možnosti
Foto

Silně jednostranné, jako nějaká agitka.

3 2
možnosti
Foto

Věrný negativní nohsled Standa trpělivě čeká za rohem, aby mi pohotově vlepil mínus. Děkuji, děkuji, děkuji. Takovým zájmem není obdařen hned tak někdo. ;-D

5 1
možnosti
RH

Řada profesí nesmí podnikat a dosud vám to nevadilo, tak nechápu, kde je problém.

0 0
možnosti
Foto

Podle navrhovaního zákona může Babiš podnikat, až z něj bude kouřit. To mu zákon nezakazuje ani žádnému poslanci. Co nesmí dostávat státní dotace a vlastnit media.

1 0
možnosti
Foto

Firmy Andreje Babiše se státem také obchodují. Dostávají veřejné zakázky od státních a také krajských a městských firem, organizací a úřadů. Informace o tom jsou také na internetu na stránce ministerstva pro místní rozvoj. Ze 153 jeho českých firem jich se státem, kraji a městy obchodovalo 18 a dohromady získaly zakázky za téměř 14 miliard korun. Například státní firma Čepro, která spadá pod ministerstvo financí, zadává veřejné zakázky firmě Preol (Babiš) . Za několik posledních dohledatelných let to bylo celkem šest a tři čtvrtě miliardy korun.

2 1
možnosti
Foto

Ze zemědělských dotací dosud inkasoval Babiš několikrát vyšší částky, než z tzv. strukturálních fondů zaměřených například na podporu podnikání a ochrany životního prostředí. Firmy koncernu Agrofert vyčerpaly v letech 2010-2014 celkem 1,63 miliardy korun ze strukturálních fondů. Přitom pouze v roce 2014 dostalo 66 Babišových zemědělských podniků od SZIF 709 milionů korun eurodotací. Od roku 2010 tak mohla celková částka překročit čtyři miliardy.Nejmenší položkou je podpora slavné Farmy Čapí hnízdo, která dříve dostala 42 milionů na výstavbu hotelu, teď ročně pobírá 200 tisíc za to, že hospodaří na okolních pozemcích. Dalších 151 tisíc předloni dostala za to, že dodržuje ekologické předpisy.

2 2
možnosti
Foto

pokud daný zákon má začít platit od příštího volebního období, tak nelze hovořit o tom, že jde o Lex Babiš.

1 1
možnosti
AL

Ať je to jak je to, ale estébák Bureš, co už vícekrát lhal a podváděl, nejsem si jistý, jestli je tím pravým mužem do politiky. I kdyby měl megaúspěšnou maxifirmu.

2 3
možnosti

Ani na Vás, ani na mně to nezáleží! Ale pro jeho vítězství dělají politici maximum.

2 1
možnosti
SN

:-).........Pane doktore, jsme v tomto stejná krevní skupina ! Jen zarytý ignorant si nemůže uvědomit, že když se v dojemné lásce spojí Kalousek se Sobotkou a statečně jim k tomu sekunduje,(já neříkám tak, ani tak), Bělobrádek, tak že je za tím nějaká levárna ! Kalousek na hlavě hooooooora másla a Sobotkův Bakala by také mohl vyprávět ! Ještě se přidala kauza Vidkun a ČSSD se cítí býti ohrožena ! Jak často píši.....zoufalí lidé dělají zoufalé činy ! "Reorganizace" policie, rychle a zběsile s neodkladný termínem, aniž by se čekalo na rozhodnutí parlamentní komise, kterou vede jakýsi Don Pablo,( četl jsem dnes na FB), dokazuje, že teklo do bot a bylo tomu třeba zabránit ! Tak se ukázala v plné nahotě práce těchto politiků, kteří tu nejsou pro to, aby pracovali po národ, ale pro sebe.

HOspodářský výsledek státu se po letech zlepšuje,(na rozdíl od Kalouskova panování se sekyrou 600 miliard), místo toho, že by se s tím měli chlubit, vyjedou po nekompromisním Babišovi ! Myslím, že ČSSD tímto skončila.

Stačí mrknout na sociální sítě, lidé mají už této vlády plné zuby! R^R^R^

3 3
možnosti
Foto

Pane Nováku, Miroslava Kalouska byste si vy, fanatický obhájce Andreje Babiše, vůbec neměl brát do úst. Není to on, kdo je podezřelý ze spolupráce s stb nebo dotačního podvodu. Ale aby vám to došlo, musel byste trochu přemýšlet, a to bolí.

3 2
možnosti