Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

Z21d43e13n10a 69K92o71č96í

27. 3. 2013 11:20

Bohužel nic konkrétního, jak by měla vypadat reforma zdravotnictví,  jste nenapsal. !!;-(

0 0
možnosti

Jistě! Až najdu někoho, kdo bude ochotný uznat nezbytnost principů, pak má smysl pokračovat dál.

:-)

0 0
možnosti
Foto

Vidíš, milý Bohumíre, že na Tvůj velmi dobrý článek nikdo v podstatě nereagoval. Je to dáno tím, že lidem je to všechno jedno. Jsou jako stádo, kterým nic nevadí, vidí a slyší jen na 30,- Kč, dokud se to netýká přímo jejich portmonky, jedou dále bez vize.

1 0
možnosti

Ano! Dostupnost kvalitní zdravotní péče nikoho nezajímá, protože se to týká jen pár lidí. A ti to odnesou, aniž by většina o tom věděla.

:-)

0 0
možnosti
Foto

:-)! Díky za hezký článek, R^.

Já jsem příznivcem celostní medicíny. Bez akceptace a znalosti jejích zásad je každá reforma jen předraženým plácnutím do vody.

V dnešní době stále více léčených pacientů bude narážet na finanční strop. Celostní medicína zásadním způsobem snižuje náklady na léčení.

Bohužel předpokládá zodpovědné jednání pacienta.

...

Kdo je zodpovědný za moje zdraví? Spousta otázek ...

0 0
možnosti
Foto

Za Vaše zdraví pane Rýznare, odpovídáte sám za sebe. To je zcela jednoduchá odpověď na jednoduchou otázku. Stran celostní medicíny.... už jsem zažil za svůj čas mnoho různých vln /homeopatie, atd./ a vždy to sedí jen na část obyvatel. Panaceum neexistuje.

Pokud by stačila celostní medicína na vše, jak píšete, nemusely by se zařizovat umělé ledviny, náročná řešení třeba tepenných výdutí na mozkových tepnách apod. Celostní medicína požaduje vnímavého pacienta, ale jak správně píše kolega Šimek, lidé na to v podstatě kašlou, jsouce vychováni ve víře, že se o ně postará  stát /když to všechno "stát" zaplatí/. O tom je jeho článek.

0 0
možnosti