Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J60i71r47i 68T13i77c64h22y

16. 6. 2018 18:13

Autore, zacal jste skvele, ale v druhe casti jste zklamal.

0 1
možnosti

Tato hláška jen přináší informaci, že Vám to myslí jinak. Nic víc!

0 0
možnosti
JL

Pane Simku. Kratka a spravna uvaha. Jen jedna mala skutecnost me zarazi. Na tu jste ani vy nepoukazal. My, tim myslim cesky narod, jeste dnes tuto organizaci podporuji. Dokonce podporuji vsechny ty nesmyslne strany, hnuti a organizace. Financni podpora politickych organizaci (pomoci danovych poplatniku) nici spravnou ideologickou prislusnost ceskeho obcana. Osobni prislusnost k urcitemu hnuti, strane, musi byt podlozeno financni podporou jejich clenu. Dokud si nezvykneme takhle uvazova a jednat, take uvahy jako vase, budou aktualni i v budocnosti.

0 0
možnosti

Financování stran je bohaté a komplikované. My to nezměníme a politici jsou s tím spokojeni... :-)

0 0
možnosti
Foto

A75l54e60š 58M54e45r44t39a

16. 6. 2018 12:40

Strašný blábol. Pokud se podíváte na wikipedii tak zjistíte, že komunismus se nerovná marxismu leninismu, ale že je to daleko rozmanitější hnutí, jehož kořeny jsou daleko před marxem. Touha po rovnosti, po spravedlivém světě, bez vykořisťování, bez hladu a chudoby je stará jako lidstvo samo. Jediné v čem máte pravdu je, že v určitém dějiném období se z komunismu stalo náboženství, jehož velekněží odmítali jakoukoli kritiku a podobně jako církev ze svými odpůrci tvrdě účtovali.

4 2
možnosti

Mluvíte o blábolu jen proto, že jsem pominul jeho podhoubí. Já Vás z blábolu neobviňuji, i když jste pominul Thomase Moora, který do tohoto podhoubí také patří. :-)

0 0
možnosti
Foto

Je třeba si nejdříve definovat a utřídit pojmy. Velezradu vůči jakýmsi blíže nespecifikovaným "českým občanům" nelze spáchat. To spíše lze spáchat velezradu vůči určitému státu, a to jeho státním příslušníkem - například Václav Havel se dopustil velezrady tím, že se podílel na likvidaci státu [>-] jehož byl prezidentem kdysi byl, to je veleztada jak vyšitá Rv

1 3
možnosti
PB

P39e68t61r 38B66u80r30i58a79n

16. 6. 2018 11:31

A kterýmpak nařízením V.Havel co kde zlikvidoval?

2 0
možnosti
PB

P23e87t47r 88B53u10r44i86a68n

16. 6. 2018 10:44

Karma. Ovšem mýlíte se v tomto:Ze zcela nezaujatého hlediska je komunistická ideologie postavena na závisti bohatším a nenávisti všech úspěšných občanů.

Zdroj: https://bohumirsimek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=667069

To, že se jednalo o nenávist bylo dokonce zakotveno hned v úvodní preambuli Marx-Leninismu: Marx-Leninismus stojí pevně na třídní nenávisti.

3 0
možnosti

Nechápu v čem se podle Vás mýlím, když se naprosto shodujeme! :-)

0 0
možnosti
Foto

Komunismus jako ideologie slouží těm našim partajníkům pouze jako maska, za kterou je schovaná chamtivost, mocichtivost a lež málomocných a také všehoschopných. Je to parta křiváků a prázdných lidí, kteří se spolčují za účelem svého osobního zisku. Oni nevěří nikomu, ani mezi sebou a v podstatě ani sobě. Údajně bojovali proti vykořisťování člověka člověkem, ale pro jistotu si nás všechny zavřeli do jednoho velkého kriminálu.

A jako pes se i oni podvědomě lísají k tomu silnějšímu, který jim předhodí kost. K Putinovi.

3 0
možnosti

Komunisti jsou nebezpeční v tom, že mají moc určovat naši zahraniční politiku! Kdo jim tu moc dal? Politici ODS, TOP 09, KDU-ČSL a ČSSD, kteří místo politiky politikaří! Místo toho, aby korigovali Babiše spoluvládnutím, tak ho uvrhli do náruše komunistů a okamurovců. !!

1 1
možnosti
AL

Pokud není autor historik, tak se u něj pouze zastavil svět. :-)

----------------------------------------------------------------------------------

Z článku:

Komunistická ideologie je postavena na marx-leninismu - Ostatní studovali VUML.- komunistické náboženství - Heliodor Pika, Milada Horáková - vyvražďovat i svoje spolusoudruhy - jak jej Pán Bůh stvořil - Josifa Visarionoviče Stalina - Vladimíra Vladimíroviče Putina - Ježíše z Nazareta ... atd. atd.

------

Hrozné to čtení v tuto nádhernou sobotu. :-) Ale proč ne. Občan Šimek žije svým životem a svou ideologií, a jiní mají zase své starosti a radosti.

Venku je nádherně, turisté se už houfují u Prašné brány, na všechny svítí sluníčko, kaktus mi rozkvetl, v podnikání se daří jako nikdy, tak co více bych chtěl.

Mám rád tento život, tuto demokracii a těším se na zítřek.

Pěkný den všem a děkuji za přečtení.

:-)R^

3 2
možnosti
Foto

I12v82a31n 84M19a82r43e88k

16. 6. 2018 9:02

Cituji . . . . Každý vysokoškolák. . . . . . to musel studovat několik let. Ostatní studovali VUML.. . . . . .Tak je zvláštní, že jsem byl v té době asi výjimka a "potěšení" ze studia VUML-u mě obešlo. A nebo to vše bylo trošku jinak ? 8-o

2 1
možnosti
Foto

On to autor napsal tak, že to neobstojí ani při běžném rozboru:

1. Ten, kdo na VŠ studoval Marx-Lenismus, mohl, ale nemusel navštěvovat VUML. Vždy to záviselo na jeho kariérních ambicích.

2. A to samé platí samozřejmě i pro osoby, které VŠ nestudovaly. I ony mohly, ale nemusely, navštěvovat VUML.

2 2
možnosti
Foto

Jenom malý doplněk k perexu, ze kterého vyplývá, že VŠ vzdělání nahrazovalo VUML. Já VUML nikdy nestudoval, ale vím, že moji kolegové s VŠ vzděláním ho navštěvovat museli.

2 2
možnosti
AL

Dozvědět se něco nového nemusí být nikdy na škodu.

:-)

1 2
možnosti