Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je možné,že pan Janukovič porušil nějaký slib, který dal. Ale v demokratickém státu buď existuje možnost ústavní žaloby, nebo dát poliitikovi za vyučenou ve volbách. Kvůli tomu není nuné  chodit na barikády. Podpis Asociační dohody by se zkrátka odložil o rok.

0 4
možnosti
LN

...oni nešli na barikády...šli na náměstí...demonstrovat...barikády vznikly až v okamžiku kdy na ně někdo spustil bandurskou....

4 0
možnosti
Foto

Ne každý konzument propagandy je schopen tuto propagandu adekvátně zkonzumovat, natož pochopit. Proto logicky vznikají různé články, někdy dobré, jinsdy nevalné úrovně. V každém případě je nutno postřehnout, že propaganda lže, a teprve poté něco psát.

0 6
možnosti

Ono, je to komplikovanější, každá propaganda mluví nepravdu i pravdu současně.

0 0
možnosti
Foto

I70v75o 47C36i51l31i70c10h

23. 2. 2014 8:05

Asi nejstřízlivější rozbor dané situace jsem četl zde (a to i přesto, že autor je členem ČSSD):

http://eigner.blog.idnes.cz/c/397386/Boj-EU-o-Ukrajinu.html

1 0
možnosti
MD

Kdyz si to jeste znacne rozsirite poslednim clankem pana Olsera, bude vysledny obrazek jeste celistvejsi.

0 0
možnosti
MD

Jak rikal jeden radce jednomu krali v jedne pohadce. 'Clovek by nemel zestarnout, dokud nezmoudri'.

1 0
možnosti
JC

Napsal jste, mimo jiné, autore, že "Hitler nebyl žádný zbojník". Inu, můj děda by Vám řekl, ať si jděte dát pár facek za roh sám.

Podle Vás byl Hitler asi jenom takový dobrodružný cestovatel, který se chtěl porozhlédnout po Evropě a všude chtěl mít nějakou tu chatičku ke složení hlavy. Vůbec při tom nic nikomu nevzal a jeho vojska byly jenom takový čestný doprovod, viďte?

Je mi z Vás hodně špatněRv

0 8
možnosti
ZB

Autor pouze napsal. že i Hitler byl zvolen demokraticky.Ty ostatní nesmyslnosti už přidáváte sám.Pokud nechápete psaný text, je snad lepší se k němu nevyjadřovat...

7 1
možnosti
ZB

Karma.Je dost úděsné kolik se na zdejším blogu vyrojilo "ochránců demokrata Janukoviče" a odsuzující demonstrující "fašisty".Za vším je samozřejmě "zlý západ a zlá EU.Místni eurobijci, zřejmě již zcela ztratili soudnost a zřejmě doufají, že ten dobrý Putin vysvobodí spolu s Ukrajinou nebohé a trpící Česko z "říče EUzla"...:-/

5 5
možnosti
Foto

I77v90o 66C20i82l13i93c10h

23. 2. 2014 8:08

Proč máte pocit, že ten, kdo odmítá EU je nutně proputinovský? 8-o Napadlo Vás někdy, že bychom třeba také jednou nemuseli lézt do zadnice ani jedné straně?

5 1
možnosti

J47a16n 25Š35u45s67t95e58k

23. 2. 2014 7:17

Citace z článku:

Vždyť i naši komunisti se dostali k moci demokratickou parlamentní cestou. A následovaly stovky poprav nevinných lidí, statisíce bezdůvodně pronásledovaných, souzených a zavíraných.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sta tisíce souzených a pozavíraných v ČSSR? Není to nějak málo Antone Pavloviči? Podle některých blogerů včetně VIP a diskutujících, bylo bezdůvodně  odsouzených několik miliónů a popravených 380 000 a na hranicích zastřeleno dalších 120 000 statečných bojovníků za svobodu, které už nedokázali naši hrdinní bratři Mašínové osvobodit. Toto jsou ověřená čísla vydaná Ústavem správného vykládání dějin.

4 3
možnosti
JC

Ústav správného vykládání dějin je kouzelná instituce.;-)

2 1
možnosti