Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Nejlepší vyjednavač!!! Vyjednal odstavení Okamurovců z vedení sněmovny, ukončení vládního angažmá v případě prvoinstančního odsouzení premiéra, nenechal si kádrovat své nominanty, že. O požadavku na jiného premiéra (evidentně nereálném) nemluvě.

PS: Jak nemorální je člověk, kterému stačí vlády a nevadí stíhaný premiér! S tím chceme na západ? Nejvýše do Itálie, jinde takové věci nevedou.

0 2
možnosti
MP

R^ Mám stejný názor

1 0
možnosti
Foto

Česko je standarní demokratická země s totalitní mediální scénou. To bohužel vede k tomu, že mnozí se nedokážou smířit s výsledky demokratických procesů a hledají různé cesty k ventiaci nahromaděné negativní enrgie. OK, dr. Horáková byla obětí justičního omylu, ale takových bylo více, např. dr. Gustáv Husák. Je důležité nezapšknout a pokračovat dále, jinak by člověk nebyl s režimem spokojen nikdy.

1 2
možnosti
Foto

A90l66e53š 81M18e59r95t97a

30. 6. 2018 13:48

Pane Šimku, asi nevíte, že stejný způsob popravy byl používán i ve Spojených státech v těch letech. Pokud si o tom chcete počíst, stačí si otevřít knihu

Trumana Capota Chladnokrevně, kde je popsáno hned několik takových poprav trvajících desítky minut, kdy ale většinu času byl odsouzenec v bezvědomí.

1 1
možnosti
Foto

Zajímavé, jak se neustále dokola omílá poprava Milady Horákové, ale to, že naše spřátelená CIA ve Vietnamu v rámci operace PHOENIX povraždila, či dala povraždit přes 26.000 Vietnamců, tak o tom veškerá mainstreamová média mlčí.

I z naší Wikipedie to již cenzura vymazala, tak cituji z anglické verze: " between 26,000 and 41,000 were killed..."

https://en.wikipedia.org/wiki/Phoenix_Program

Podrobně tyto masové vraždy a popravy západní "demokracie", kterou se zaklínáme jako Biblí svatou, popsal Egmont R. Koch v knize - Povolení zabíjet.

Osobně mi velice vadí ten, kdo se ohání Miladou Horákovou, ale k takovýmto zločinům spáchanými západní "demokracií" mlčí. A to je pouze malý zlomek zločinů spáchaných západní "demokracií" ke které se modlíme jako ke svému božstvu.

3 5
možnosti
Foto

Měli tedy ještě čekat? Jaké by to bylo potom výročí?

3 1
možnosti
Foto

Lze pouze doporučit výročí popravy July Fuldy.

2 1
možnosti
JF

J50i43ř16í 31F85o64g32e77l

30. 6. 2018 7:58

Ten nejmenovaný kandidát nevadí kvůli sjednocování Evropy, to jste si vymyslel.

Ten vadí jednoznačně pro jeho zehraničněpolitické názory spočívající ve vstřícnosti k přijímání migrantů, pro protiizraelskou a propalsetinskou politiku. Tedy kvůli tomu, že jeho názory jdou proti linii naší dlouhodobé zahraniční politiky. To jen pro pořádek. Se zbytkem lze vcelku souhlasit.

8 1
možnosti

Vítače z něj udělal Aeronet. A on se tím Aeronetem musí Zeman, Babiš, komunisti a okamurovci řídit? Proč?

1 4
možnosti
PK

Pojďme konečně nastolit království s osvíceným panovníkem....a pokud naše šlechta nedá vybrat Alžbětka nám ráda někoho zašle;-D

1 1
možnosti
Foto

To je, bohužel, krásná, ale nerealizovatelná teorie. V tomto případě asi nejsme schopni jít víc, než 100 let do minulosti.

1 0
možnosti
Foto

Tento způsob politické argumentace se mi vůbec nezdá šťastným. Postrádá logiku.

Pokud pan Flaška míní, že lidé volili tak, jak volili a tedy, aby se pomstili svým sousedům: Oni mají Porsche, já ne a tak udělám vše, aby ho také neměl nebo oni cestují, já na to nemám a tak budu volit tak, aby nikdo nemohl cestovat.

To je ale pouze propagandistické povídání, protože jiný protiruský autor, pan Ziegler nás zase poučuje, jak hrozní jsou ruští turisté. Jak mohou být hrozní, když podle této logiky nesmějí cestovat?

Závist je ale opravdu hrozná věc. A věřím, že při pohledu na Andreje Babiše cloumá mnoha lidmi. Ten člověk je opravdu schopnější a pracovitější, než zbytek pelotonu. Je snad dokonce hyperaktivní a více stíhá.

Ale nejen závist, ale i hrdost na českého premiéra. Včera byl v TV záběr, jak nenuceně rozpráví s francouzským prezidentem. Ten jistě umí anglicky, ale francouzština Andreje Babiše je pro něj rajskou hudbou v uších. Znám Francouze a vím, jak to s nimi je.

Před 20 lety Václav Klaus velmi brojil proti ČSSD. Ale, pak se zařídil podle volebních výsledků. ČSSD v čele se Zemanem vyhrála a tak ji, za jistých tvrdých podmínek, a umožnil ji 4 roky stabilně vládnout.

Ovšem, dnešní spolek politických amatérů si myslí, že největšího úspěchu dosáhne ten, kdo bude vítězi voleb nejvíce házet klacky pod nohy.

9 1
možnosti

Rv

První odstavec dělá dojem útoku na mne. Dál ale nejde o mne.

Soudruhu, vaše komunistická ideologie je postavena na závisti a nenávisti, vyburcovat lidi závidět a nenávidět úspěch druhých. To se vám stále daří!

3 6
možnosti
Foto

Po válce komunisté také zvítězili ve svobodných volbách. Ve Venezuele si také zvolili Chaveze svobodně. Obávám se, že to začínám vidět fatalisticky. Kdo se poučí, odumře. Mladí to pak zase zkusí. Koloběh světových dějin je pořád stejný. Nemám Porsche, jako soused, tak udělám vše pro to, aby ho neměl. Co je mi platné že mohu cestovat, když na to nemám? Tak budu volit tak, aby nemohl cestovat nikdo. Prostě Češi. Je to smutné, ale je to tak.

9 0
možnosti

Bohužel! Neznáš svoje dějiny? Zopakuješ si je! !!

1 0
možnosti