Diskuse

Budoucnost ANO

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DH

D66a31v48i84d 27H36o67r93á84k

15. 10. 2018 17:12

Pane Šimku, navázal bych naši minulou diskuzi, neboť si dělám jistou statistiku úspěšnosti "blogerů" podle diskuzních příspěvků a počtu diskutujících.

A dnes tu máme příkladně blog prosté paní penzistky Jandové, který zveřejnila po osmé hodině dnešního dne a dnes v tuto chvíli po 17-té hodině již má 48 příspěvků, za to co Vy od pátku jste dosáhl pouhých 49 a to ještě poslední pokud nepočítám svůj, tak poslední byl v sobotu 13.10. !!! a od té doby tady ani psík neštěkl.

To snad konečně uznáte, že o něčem svědčí.

Zamyslete se, zda má smysl takhle plýtvat energií, když už nepatříte mezi ty mladší, co ji ještě mají na rozdávání.

0 0
možnosti
Foto

Hnutí ANO několik let (doktorem Šimkem zcela marně navrhovanou reformu zdravotnictví) dosud neprovedlo - a tak celé nepoužitelné hnutí ANO bude muset po zásluze co nejdříve táhnout do horoucích pekel.;-O;-D

2 1
možnosti
PK

Nevím zda to myslíte tak či onak, ale p.Šimkem navrhovaný systém aby lékař měl prostor a podmínky léčit co nejkvalitněji a měl na to "zdroje" - není pro širokou klientelu reálný nikde na světě.

1 1
možnosti
MK

RvRv "Praha plná intelektuálů." 8-o Bylo by asi velmi úsměvné, koho jste mezi ně zařadil. Jistě tam patří profesoři vysokých a středních škol a to je jen kamínek do mozaiky skladby voličů. Ne, že by jich byla přehršel, ale pro mnohé studenty, co řekne ten za katedrou, je svaté.

Kdybyste napsal, že je v Praze hnízdo Topkařů - což se projevilo u parlamentek (strana podnikatelů však asi nebude intelektuální) a když se k tomu spolek drahošovských vítačů(viz. volby do senátu) plus (ne)ziskovky, budete i bez intelektuálů pravdě blíže.

1 3
možnosti

Intelktuál není nadávka! Intelektuál je člověk používající rozum, má vzdělání a je moudrý! :-)

0 0
možnosti
JJ

J21i52ř17í 71J97a70n64d15a

13. 10. 2018 11:52

Vy se hlavně pořád mýlíte v hodnocení úlohy intelektuálů.

Jestli se už dobrých 100 let někdo v politice neustále mýlí, tak jsou to intelektuálové.

Nebo-li jinak: "To je tak hloupá myšlenka, že se jí může vážně chopit pouze intelektuál".

3 1
možnosti

Jo, prožili jsme si své, když soudruzi dělníci měli nad vzdělanci navrch. :-)

3 0
možnosti
MB

Co popisujete je zřejmé a přirozené. Vše je v cyklech, vrchol se dá obsadit - pak problém s udržením, (platí ve sportu, v životě celém). Nepopírám kus Babišova kumštu - On prodává naději, jako vzduch, na kterém obratně bohatne! Je ohroežen - Basou, infarkem a recesí. Nejudatněji bojuje proti svému zatčení. Zdánlivě vytlačiil Kmotry, aby se jím stal - zase přitáhl Kmotry z STB. (Složení Agrofertu). Jako čeští panovníci není schopen věrné vyplácet z vlastních zdrojů - Dává jim tedy,státní léna. On jednou skončí - nic se neděje. Bude mít sice zásluhu ve vygumování ČSSD a KSČm, nicméně setrvá pachuť nová. Že politika slouží skutečně k vlastnímu obohacení a hradní zábavě jednotlivce - že "Milý Andreji" . Opět bude mít pravdu můj otec - "Synu do politiky nevastupuj, pouze ve funkci předsedy, být řadovým členem, nemá žádný význam" + Eduard Bernstein o tom, že „Hnutí je vším, konečný cíl ničím ... :-)

2 0
možnosti
PK

A víte, že chce Orbán přejmenovat svoji stranu na Ígen?:-)

1 0
možnosti
Foto

Příliš sledujete relevizi . to má za následek, že generujete stejné politické analýzy, jaké jste již předtím slyšel z různých Úst v ČTv. Ale ta Ústa jen vyjadřují svoje přání a pomocí propagandy je šíří. Jejich přání ale nejsou ničím podložena. Je třeba zapojit mozek a myslet, což někdy bolí.

4 5
možnosti
Foto

Tak, tak. Přání je u autora otcem myšlenky.

2 1
možnosti
DR

"Výsledek současných voleb vnímám tak, že hnutí ANO dosáhlo svého vrcholu a nyní jej čeká už jen sestup."

To je samozřejmě logické, osobně tomu říkám naivní volič a volba spasitelů. Stejně tak tomu bylo i v 90.letech kdy lidé byli nejdříve opojeni ODS než zjistili co jsou zač a i o téměř desetiletí později v případě ČSSD. Nyní ten vzestup a následný pád čeká na ANO a pak po ní až se objeví zase dalšího spasitele. Je to stále dokola.

2 1
možnosti
SN

:-).....Víte, pane autore, na co se těším? Až bude Babiš po skončení funkčního období presidenta kandidovat na tuto funkci ! Doufám, že ještě budu na světě, moc bych se bavil, když probírám kandidáty minulé a hlavně......."nevím" Drahoše, kterého Pražané jako truckandidáta posadili do Senátu. Furt se mám na co těšit a to mi zřejmě prodlužuje život! !!!!!!

5 6
možnosti
DR

To by nejdřív vůbec musel chtít kandidovat. A nic jsem o takovém jeho úmyslu nikdy neslyšel ale třeba mě někdo opraví.

1 1
možnosti
TT

Není co řešit. Až zavřou toho podrazáckýho estébáka, rozpadne se to jak domeček z karet.

5 1
možnosti