Diskuse

Albertov 2015

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Obávám se, že jste to postřehl dobře. Náš pan president ovšem umí jedno: zalichotit svým příznivcům s využitím současné světové situace. Nicméně kdyby došlo k nejhoršímu, nevím nevím, kdo by si první nechal nalepit tmavý plnovous a zakoupil jistou knihu včetně koberečku. Pokud už není v zásobě.

Vám R^!

1 2
možnosti
Foto

Národy jsou jako kyvadlo hodin.

I z toho důvodu jsem v poklidném očekávání. Ono se Zemanovi podařilo zahrát na aktuálně citlivou strunu lidského rozhořčení, ale já mu věřím - v době nedlouhé se opět dopustí nějaké "moudrosti" a ti, kteří mu nyní obrovsky fandí (ač nedávno tak dobrý u nich povětšinou nebyl) mu zase fandit přestanou, aby zase při po nich líbivém vyjádření byl nejoblíbenější a pak zase.....

Není nad názorovou pevnost..... já vím, jsem nechápavý, ona je to vlastně flexibilita či cosi jiného moderního, což nestálost omlouvá. ;-D

1 3
možnosti
LV

L22i42b44o51r 93V16a79n49ě91k

18. 11. 2015 8:25

Nějak si nevzpomínám, kdy se Zeman, dle Vaší teorie kyvadla, vykývl richtung "vítejme islám".

Asi máte na mysli  - tu výkyv viroza - onde výkyv antiislam - tu výkyv pro EU fangli na hradě - onde výkyv kritika politiky EU...

Vidět v tom výkyvy a nikoliv trvalý konzistentní postoj již od r 1980 ovšem mohou skutečně jen mentálně poslabší povrchníci.

1 3
možnosti
PZ

P46a91v46e49l 11Z51e36m44a14n

18. 11. 2015 7:04

mě zase podobné blogy připomínají nacistickou propagandu (ti "studenti" tam prokazatelně byli za čelem provokace a vyrobení mediální vlny, o pietu jim nešlo) a chování "sluníček" je podle mustru SA - kdo že to včera pochodoval (jako vždy) rozbít demonstraci oponentů ?

3 7
možnosti
JV

J44i77r75i 13V20r66a91b98e19c

18. 11. 2015 7:07

Zemane,Zemane ....

1 4
možnosti
JM

Já osobně z mnoha důvodů Zemana nemusím, ale je v podstatě jediný z politiků, který ohledně invaze islámu popsal skutečnost. Zároveň také sdílím názor jednoho z diskutérů, který tvrdí, že už jsme se před Listopad 89 vrátili. Naši eurobolševníci spolu s prolhanými médii dokonale ohlupují a zrazují svůj národ. Nedávno jsem se s Vámi dostal do sporu o EET, jak na to nahlížíte teď, když se to týká i Vás? (viz.: článek na týden.cz 9.11. 11:05)

4 1
možnosti

Miloš Zeman na Albertově mluvil proti nálepkování. Eurobolševici? Co to je za planou nadávku? Proč si místo argumentace navzájem nadáváme?

EET je správné. Je třeba se postavit kalouskovskému právu na vzájemné okrádání, které považuje poctivce za hlupáky.

1 0
možnosti
MK

Ale, ale, pane doktore proč tolik záště? Troufám si odhadnout, že při volbě prezidenta jste volil Karla; to by vše vysvětlovalo. Ale k článku:

- do prostoru před pamětní deskou nabyl vpuštěn nikdo

- do prostoru před tribunou se mohl dostat každý, kdo prošel osobní kontrolou, tedy žádná klaka

- demonstraci pořádala strana p. Veleby SPO, BPI šel jen za prezidentem a to hlásal od počátku, ať už by promluvil kdekoli; m.j. je chybou, že BPI má hodně příznivců? Asi by se měli za to stydět!

- řada příznivců BPI pro něco Zemana nemusí, ale všechny spojuje vážnost situace: příliv muslimů do Evropy.

Nechci si dělat lacinou reklamu, ale nechci to psát dvakrát, takže více v mém posledním článku.

8 6
možnosti
TH

Nepekvapuje mne, že do prostoru jedné akce policie nevpustí účastníky protiakce. Však vždy, když jsou dva názory a hrozí konflikt, tak těžkooděnci stojí mezi a nikdy nenechají oba tábory promíchat. Násilí si nikdo nepřeje.

Tady to asi tak vyhodnotili, zda správně či ne, je již otázka jiná.........

4 1
možnosti

Policajt by neměl být tupec bez vlastního názoru!

1 0
možnosti
LV

L85i33b14o32r 33V61a58n49ě48k

18. 11. 2015 1:12

Když nemám protiargument, fakta k argumentům řečníka, začnu řečnit, že mi to něco připomíná.

Nejlépe něco co se dnes vnímá negativně.

Škoda, pane doktore, že neexistuje antikarma.

8 6
možnosti

Antikarma snad ani není třeba. Stoupenců Zemana je více než 60%

1 0
možnosti