Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Nechci soudit, protože neznám relevantní fakta, ale stačí mi , že není známo, že by se pan Zeman nějak osobně obohatil i když byl předsedou vlády a také poslancem předtím.Za to ostatní, co se dostali k funkcím ,tak si náramně vylepšili svá konta,Jen tak pro zajímavost i ten tak oslavovaný Havel,který chtěl jen psát a být prý dramatikem se nějak zázračně opeřil  a pomohl i těm svým spolupracovníkům na př. takový Bakala ,nebo to knížátko a jiní.Takže si myslím, že zakopaný pes je někde jinde.

1 0
možnosti
MO

Zeman, Sobotka, Škromach .... Zpackaný prodej Mostecké uhelné, škoda ČR odhadem 4-7 miliard kč... Takže  by se byl hodil spíše  obrat "začíná zplácet své chyby"

3 0
možnosti

Tak, tak. A k tomu jeste prodej 100miliardoveho ruskeho dluhu firme Falkon za 20 mld., pochopitelne bez vyberoveho rizeni (MF dodnes – přes rozhodnutí soudu z roku 2006 – nezveřejnilo smlouvy, na jejichž základě byl dluh prodán). Pak bychom tady meli jeste zmanipulovanou primatizaci Metrostavu nebo privatizaci farmaceutickeho prumyslu (Sevapharma zprivatizovana do rukou fotbaloveho povodnika Jana Gottwalda za 50 milionu, cena 10 mld., jen pozemky mely cenu  vice nez miliardu; CR tak prisla o vlastni vyrobu vakcin a ser, ktere se od te doby doted museji dovazet). Nu a pak je tady jeste cela spousta dalsich "drobnych", ktere vcelku uz ani nema cenu zminovat. A copak Olovo, Bamberg, zpravodajske kufriky, atd., atp. ? No, hlavne ze to pan autor vidi odjinud a jinak.

;-D

2 1
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 496x
Bohumír Kolář, učitel, editor, publicista

Seznam rubrik