Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M83a52r89t31i93n 35Š32u69l19c

10. 7. 2021 14:52

Neskutečným způsobem mícháte jablka s hruškami ..vlastně všechno obracíte naruby..

Mám dojem, že v roce 1968 protestujícím lidem nebránila ani tak tehdejší ústava a obecné zákony ... jakož spíše svévolné výklady a jednání příslušných mocipánů, resp. úředníků s oprávněním ..kteří ji takto proti protestujícím zneužívali..

Proto se dodnes řeší zneužívání úřední pravomoci..

Prostě toto takhle nejde.. Jestli má nějaký úředník nějaký silný názor, nechť si vyrobí nějaký transparent, nechť se jde ve svém volném čase někam vykřičet, nechť se třeba i svlékne donaha, jestli mu to přitáhne pozornost.. Ale prostě nesmí (vědomě!) zneužít svoji svěřenou pravomoc..

1 1
možnosti
Foto

Za Vaše názory karma. R^

1 0
možnosti
VB

Toho úředníka budou Češi nosit na ramenou jako svůj životní vzor. Jednou mu postavíme pomník.

2 4
možnosti
KK

Budeme stavět pomníky těm, kteří porušují zákon? To jsme to teda dopracovali.

0 1
možnosti
VB

Panu ministrovi bychom měli zrušit pobyt kdekoli v ČR, protože kudy chodí, tudy stále znovu a znovu a ještě víc škodí občanům dalšími nesmyslnými "opatřeními". Ptám se, proč bych se měla testovat při návratu např. ze SRN nebo Švédska, když tam mají nižší nákazu než my? A proč by měli zaměstnanci ukazovat zaměstnavateli potvrzení o testu, když OSVČ a vedoucí pracovníci různých podniků tak činit nemusí? A proč exemplárně ministr netrestá hygieniky, pokud lidem v hospodách bez potvrzení o tzv. bezinfekčnosti jen domlouvají? Že by se snad nakonec té delty v hospodách nebál?

2 4
možnosti
Foto

Mně to vadí také. Vloni jsem zdědila byt (vlastnický), kde byla k trvalému pobytu hlášena paní, která neměla žádný právní důvod byt obývat. Nebyla vlastníkem, neměla nájemní smlouvu, zkrátka strýc dřív zemřel než stihl všechna exekutorská řízení dotáhnout do konce. Když jsem zašla na úřad že té paní zruším trvalé bydliště - bez jejího souhlasu prý nelze.

1 0
možnosti
JF

J48i46ř91í 80F91o49g70e44l

9. 7. 2021 15:31

Není to pravda. Jako vlastník máte právo trvalý pobyt nechtěnému obyvateli nemovitosti zrušit. Neříkám, že ho můžete bezproblémově vystěhovat, ale zrušit TP prostě lze. Vlastní zkušenost.

0 0
možnosti
Foto

Ale pozor! Jedná se o zrušení trvalého pobytu, ale nikoliv přechodného. ;-DR^

1 0
možnosti
Foto

Nechtělo se mi hledat, za jaký přečin lze občana z obce vykázat či mu tam zakázat i vstup, ale jde to. Pokud v obci způsobí nějaká neblahý a zvlášť odporný čin.

Nakonec kdyby pan ministr zašel do hospody, třeba by pak Včelnou opustil dobrovolně. ;-D

2 1
možnosti
MB

Už je to úsměvné! Úředník rozhodl a je si vědom nesprávnosti. V plné pokoře očekává trest a k činu se hlásí. Starostka mu již spílá ... !

Úřad, v čele s ministrem vydává protiprávní rozhodnutí. Jsou si toho i vědomi. Vzniká právní chaos - zlovůle a nároky na odškodnění. Bureš říká, že vše je to tak správně, aby se nám tak lépe žilo. Dobro je produkováno nejlepším ministrem po r. 1989. Další dostane i Státní vyznamenání!

Závěr! Ten úředník je amatér a blb. Vyhodit, rozčtvrtit! Pane ministře a premiére, zachovejte se nám ! ANO, nechť žije Vláda odporníků ! Vojtěch do Finska, Bureš na hrad. V hladomorně mu to bude slušet .. :-)

9 0
možnosti
VB

Dnes jsou v ČR u vlády lidi, kteří ani nezažili totalitní režim nebo jen jako děti, a taky by měl zajímalo rodinné prostředí některých činitelů (asi nebylo dobré). K občanům, kteří pomáhali vybojovat zvrat k demokratic. vývoji v listopadu 1989 a stejně tak šli s holýma rukama proti sovětským tankům v srpnu 1968, se dnešní mocní chovají jako k nesvéprávným bytostem, ponižují je, lžou jim, urážejí je protiústavními kroky. Ovšem spravedlnost se nakonec většinou vždy dostaví, možná v podobě, že jim to jednou vrátí jejich vlastní děti - nebudou si svých rodičů vážit.

2 1
možnosti
Foto

S mladými Piráty se to všechno zpraví, všechno bude poprvé, jako deflorace.

1 0
možnosti