Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Predstavte si pani Truhlarova, ze diky vasemu clanku a zdejsi diskuzi jsem je pochopil.

0 0
možnosti
ZJ

Kamarát vyprávěl.

Jedna paní povídala.

Evrovské hodnoty uvedlý.

1 0
možnosti
RP

Nakonec to dopadlo tak, že si slovenská vláda vyjednala posouzení Sputniku o jeho pravosti v laboratoři v Maďarsku. Uřad který ho testoval na Slovensku a který vydal prohlášení pro to neměl oprávnění.

0 0
možnosti
Foto

Moc hezky napsáno. Jenže ono nejen těm dodavatelům, ale (a to je nejhrůznější) ani těm jejich tuzemským řiťolezcům nejde o lidi, ač jich jinak mají plnou hubu. Ačkoliv vlastně tvrdí, že tu neschválenou a obavy vzbuzující vakcínu protlačují v zájmu záchrany životů svých občanů, tak neváhají ten svůj nepochopitelný zájem prosadit i za cenu vládní krize a rizika z její aplikace. Ten zahraniční dodavatel mne po předchozích zkušenostech nepřekvapuje, o jeho lidi nejde. Ale ten náš Putinem řízený "ochránce lidu" je zcela nepochopitelný. Na druhé straně jeho postoj mne nepřekvapuje, snad jen intenzita s níž jde teď již zcela otevřeně proti zájmům "své" země v žoldu cizí mocnosti. Nejvíc mne ale překvapuje množství lidí, kteří to nevidí, nechápou a ještě za to tleskají.

2 0
možnosti
Foto

"Ein Trottel"- česky hovorově trotl- též hlupák, blbec, kreten, idiot, blb, pitomec, trulant, mamlas, bambula, trouba, ba i notorický kverulant,....atd. Ve zkratce tedy asi tolik. Na druhou stranu se nejednou stává, že jsou takto, či podobně označováni i ti, kteří ,,někomu" příliš nekonvenují, či nejsou ,,naladěni" na tu jedině (zas jak dle koho) ,,správnou strunu", tudíž nebývají až bezvýhradně(!)souznějícími. Ale to nic, nejde o nic nového, a nejen na těchto stránkách. Tak nevím, co je na tom k nepochopení;-)

1 1
možnosti
VV

Pripojuji se k chvale clanku. R^

1 0
možnosti
Foto

;-) ,,kamarád mi vyprávěl". A zdali se onen kamarád pochlubil, jak si onu ,,spolupráci" ošéfovali? Od referencí na onu čínskou fy až po právní stránku, tedy až po odstoupení od kontraktu. Či chtěli také jen rychle vydělat, neb z číny by to mohlo být levnější?;-)

0 1
možnosti
JV

Ryba smrdi od hlavy, tak se nedivte. Takovy prezident a premier co si Cesko dovoluje, to snad nema obdobi :-(

Pro vas souhlas R^

5 0
možnosti