Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RJ

..."A to se blíže nešířím o Tebou poskytované schwarzenberské rentě a

švýcarské „penzi“, kterou jsi dlouhá léta vyplácel všem svým bývalým

zaměstnancům. V padesátých a šedesátých letech to věru byla nějaká

pomoc..." zajímavé KS již jako dítě měl zaměstnance a vyplácel jim rentu.

0 3
možnosti
MM

v 1957 mu bylo 20 let.

Neni nijak nepredstavitelne, ze dospely 20+lety clovek koncem 50. a v 60.letech byl natolik zapojeny do rodinneho podniku, ze vyplacel rentu zamestnancum. V ruznych podnikatelskych a take ve slechtickych rodinach je uplne normalni, ze deti jsou k "rodinne firme" vedeny od mladi. Do cela "rodinne firmy" se dostal v r. 1965 (v 28letech veku) po smrti sveho adoptivniho otce a krevniho stryce Jindricha Schwarzenberga, ale to neznamena, ze nebyl v ruznych instancich zapojovan od svych nactnickych let v 50.letech min.stoleti, aby si zvykl na pristi povinnosti.

3 0
možnosti
Foto

...text je to krásný až bohulibý. Nerozumím však, jak ho zde redakce mohla ponechat. Jinak jsem taky všemi deseti pro pana Schwarzenberga.  kolega bloger

1 3
možnosti
Foto

Kodex blogera hovoří neúprosně: Není možné přetisknout například prohlášení či jiné sdělení někoho jiného (osoby, hnutí, politické strany apod.) jako hlavní či dokonce jediný obsah článku. K tomu nemám co dodat.

8 3
možnosti
Foto

tentokrát se k Vám už vážně přidávám. Ten dopis je chronicky známý. Kdyby paní Čáslavská chtěla, vyvěsila by ho sem sama. Jistě by jí nikdo nebránil.

3 1
možnosti
SB

Redakce smazala příspěvek, ve kterém mě jeden pán označoval za debila.

Vážená redakce, pokud jde o mne, klidně tam ten příspěvek můžete vrátit. Já jsem zvyklý na to, že za mé mnázory mě často lidé považují za debila. Čestné slovo mi to naprosto nevadí. Za svými názory si stojím. A každý člověk, který si stojí za svými názory, tento problém občas má. Na to jsem si již zvykl.

Jestli Vy máte pocit, že takový příspěvek snižuje serióznost Vašeho portálu, tak jednejte v zájmu Vašeho portálu a nechte ho smazaný. Pokud jste to udělali kvůli ochraně mé osoby, tak to dělat nemusíte. Mně to doopravdy nevadí ani trochu.

2 2
možnosti
IH

Trochu mi některé jeho dobročinné aktivity, o kterých paní Čáslavská píše, připomínají ta dóbrá polifka pro ta česká  pakáž...

3 3
možnosti
Foto

Já myslím, že pan Beneš nezakopl. Já si paní Čáslavské vždy velmi vážil a fandil jsem jí. Ale to byla vlastně jen skvělá sportovkyně, které jsme fandil. Ale jako o člověku nebo o její rodině jsem nevěděl zhola nic.

Pak přišla ta nešťastná událost. Fakt, že se otec se synem poperou, bych nebral tak tragicky. Ale podle všeho toto nebyla regulérní rvačka (pojď ven...), ale náhlý útok a trest byl zcela přiměřený.

A kolečko se uzavírá. Prezident Havel, který Věru Čáslavskou dobře znal (nedělala mu ona nějakého sportovního poradce?) nezdárného synka omilostnil, aby nemusel do temnice a nyní jeho následovník (Havla, nikoli toho synka) kandiduje na prezidenta a tak je třeba službu splatit.

Na tom není nic divného. Nějakému majiteli pohřebního ústavu znásilnili dva gauneři dceru, soudy na ně byly krátké a tak Vito Corleone poslal dva mníky a ti ty pachatele poslali na nějaký čas do nemocnice. 

A když pak zabili Vitova nejstaršího syna a rozstříleli mu obličel, tak ho majitel toho ústavu tak krásně upravil, ež byl v rakvi jako neporušený. A tím byl dluh splacen a jeho se dál. Takže zde to je za jiných okolností totéž v bleděmodrém a ještě podbarveno vánočními kapříky.

Snad to nebudou ti, co připluli Ivánkovi?

6 7
možnosti
TB

prokristovy drahý rány to je blábol 8-o

7 3
možnosti
Foto

Nestane-li se Kkarel Schwarzenberg prezidentem, nebude zaneprázdněn a bude se moci lépe starat o paní Věru Čáslavskou, stejně jako dosud. Prot, ač nerad, budu volit Miloše Zemana R^

15 11
možnosti
JK

Proč mu paní Čáslavská nepoděkovala už dříve a soukromě? Bral bych to jako upřímné a dojemné vyznání. Takto, formou otevřeného dopisu, je to jenom trapné hraní na city. :-/

13 9
možnosti
JM

Jéžiš, vždyť tento příspěvek o kaprech už tu byl! Něco jiného by nebylo? 8-o

7 6
možnosti
SB

Já jsem toho v životě více naběhal než nacvičil v gymnastice, a tudíž by mě více zajímal názor pana Josefa Odložila než názor paní Čáslavské. Bohužel si ho už nikdy nebudu moci přečíst. Nevíte, čí vinou si ho už nikdy nepřečtu?

11 12
možnosti
Foto

Pane Beneši, tady jste fakt zakopl.

13 10
možnosti