Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bohunko, Bohunko. Chápu, že vás trápí a deprimuje, že se holka pomalu vymaňuje z vašeho vlivu. Ale pokud nechcete, aby vám brzy přišla domů s hadrem na hlavě, zkuste se v rámci svého studia šárije trochu zamyslet, a použít zdravý selský rozum. Nezapomeňte, že zakázané ovoce nejvíce chutná. Tak ať ho neokusí třeba v podobě černookého krasavce. To budete teprve brečet. A chyba bude jenom a jenom na vaší straně.

0 0
možnosti

Možná by pomohlo, kdyby se dcera posadila a v klidu si seřadila fakta a korigovala cit - vztah ke kamarádce, jasným úsudkem. Co je ještě přátelského na bytosti, která si navléká na mozek klec islámu. Vy s dcerou víte co to obnáší a pokud dotyčná odmítá naslouchat hlasu rozumu, zbývá jen doufat, že se časem vzpamatuje. Momentálně bych však viděl jako nejrozumnější prohlásit  přítelkyni za umrlou, zapálit za ni svíčku a jít dál svou cestou.

5 0
možnosti

O25t48t70o 58N29o26v18a94k

8. 6. 2015 10:34

Vykaslat se na ni a nebo do ni tvrde sit.

Nikdo nema pravo me omezovat. Je to jeji spolubydla, ktera haji nehnusnejsi ideologii dnesni doby a je to ona, ktera by si mela uvedomovat, co haji.

Vsichni muslimove jsou v oblasti viry STEJNI, stejne jako kazdy dobry krestan je stejny. To ze je kazdy uplne jiny v osobnim zivote neznamena, ze se v urcitych otazkach nemohou chovat stejne.

To je jako tvrdit, ze prece nemuzeme rict, ze myslivec chodi i na lov, proze ja kazdy jiny ... ano je kazdy jiny, presto kazdy myslivec krom starosti o zver redukuje jeji stavy lovem ... proze je to jejich prace.

Kazdy IT odbornik pouziva klavesnici, pocitac i monitor ... a tak by se dalo pokracovat.

proto kazdy muslim je potencionalni terorista, za predpokladu ze je dobry muslim, musi uznavat dzihad ....

A jeji kamaradka na ni aplikuje mali dzihad a neni treba ji uhybat a udtupovat naopak je treba si tvrde stat na svem, dokoukat si film a polemizovat s jejim pseudo nazorem. [>-][>-]

5 0
možnosti

Velice silný text. A kdybych měl odpovědět na poslední otázku, tak ano, uchyluje...

9 0
možnosti

To bych doporučil aby shlédla video o tom, že i musla mají své teorie a mozky (+další podobné). Pak by možná zaváhala.

0 0
možnosti

A anglosaských zemích se tomu říká.....MMD ....“My Mohamed is Different

3 0
možnosti

Ovšem například Fatima Ahmed ibn Polický vám to vysvětlí :)

7 0
možnosti

Naštěstí naších 5 děti teda 4, kterou jsou už plnoleté, nejmladší má teprve 10 a islám neřeší má k islámu odpor, mají odpor k uprchlíkům, sice bruselský socialismus zatím i když studují na VŠ nebo SŠ  tak nevidí, ale odpor k islámu si vybudovali i bez nás rodičů, kteří bychom třeba  už z principu nejeli ani do Egypta....

11 0
možnosti

Vaše dcera by měla mít vztah se spolubydlící stále více odtažitý - prostě říct: tohle téma nechme, ty máš svůj názor, já mám svůj názor. Ta spolubydlící je stejně divná, vidí se s dotyčným dvakrát za rok, virtuální kontakty jsou velice ošemetné. Ale je to její riziko, ta budoucí muslimka má snad svoje rodiče, tak ať si to řeší doma a neotravuje s islámem tady. Vaše dcera zbytečně ztrácí čas debatami, místo aby se věnovala studiu, což by měla dělat i ta poturčenkyně. Ta má svoje místo ve vztahu asi dost podřízené, tak se snaží uplatňovat svoji převahu jinde, to je třeba dceři vysvětlit.

14 0
možnosti

O19t38t59o 86N57o69v15a28k

8. 6. 2015 11:40

Ano spolubydla jednou zjisti, ze Turek ma dalsi 1-2 milenky, nebo uz je dokonce zenaty.

Je pro nej jen matrace a na dalku ji rozkazuje, s kym se bude stykat, co bude delat atd.

jedna moje kamoska mela ten samy blby napad, chodila s Turkem, nastesti islam nemusela, rodice uz by to nepobrali vubec.

Typek ji vyhrozoval, pak s nim nevydrzela ani tech par dnu, co zde pobyval a vzdycky mu pak utekla ... zakazoval ji stykat se se mnou, jenze je ji rikal, co se bude dit a ono to slo presne podle toho, co jsem ji rikal. Tak mu dala kopacky ;-))

Typek mi pak chtel dat preshubu, no ale nenasel odvahu prijet, netroufl si nastesti ani na ni, kdyby ji zmlatil, tak by jeji rodina zareagovala a asi by se mu nasledna odplata vubec nelibila ;-)) [>-][>-][>-]

3 0
možnosti

"Dcera je z toho nešťastná, protože tím, že by dál vyjadřovala svůj názor, přišla by o kamarádku, a získala by nepřítele."

Opravdu se tomu říká kamarádství?

Každý svého štěstí strojvedoucí a jestli dotyčná tak moc chce, tak šťastnou cestu no. Je otázka, nakolik právo svobodné volby zahrnuje svobodu vzdát se svobody, ale pokud se to týká jenom jí, není moci, která by ji zabránila. Jen jedna poznámka, to rozhodnutí je její poslední a nevratné (pokud ji z toho svrabu někdo nezachrání). Vše ostatní jsou jen důsledky. Pro ni i její případné potomky. Bohužel.

4 0
možnosti

No, vzhledem k tomu, ze naše školy bohužel plodí většinou sluníčka, snažím se dceru vest tak, aby si udělala vlastni názor a byla odpůrce islamizace jako já. Ale chci, aby to dělala z vlastního přesvědčení, nikoli proto, ze to řekla maminka, tak musí.....

9 0
možnosti

opravdu o takovou "kamaradku" vase dcera jeste stoji?

10 0
možnosti

Nj, mladá zamilovaná telátka, která automaticky přejimají názor. Nicméně fakta mluví jasně proti muslimům. Kromě toho, že se mezi sebou neustále vyvražďují, vraždí i jné nezainteresované v jejich náboženství kolem sebe v duchu své "víry", a že by si nějak extrémně pomáhali? Ani náhodou. To si Saudové raději postaví nové paláce, Katařani pořádají kdejaký šampionát. Vše konají jen v duhu rozšiřování moci.

10 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3842x
Především jsem matka, která má díky politickému dění obavy o budoucnost svých dětí. Jsem členkou Naštvaných Matek

členka BPI

Seznam rubrik