Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J17a58r93a 35R18a33n48k

4. 9. 2015 23:23

Jste chuda, nevzdelana, potrebujete financni pomoc? My se na Vas slozime, uz parkrat se zde sbirky na ty, kteri to potrebovali poradali. Kdysi zde psala takhle pani Douchova, ale ne prilis dlouho:-(

1 2
možnosti
JV

Bohunko, zapomněla jste dodat, že když byly před dvěma lety povodně, tak prakticky všechny významné české neziskovky organizovaly sbírky pro obyvatele postižené těmito povodněmi. Můžu ještě připomenout Akce Paraple, Pomoc pro Kuře, Tříkrálovou sbírku a další charitativní akce, jež jsou pořádány na pomoc těm nejpotřebnějším. To víte, paměť je někdy velmi ošidná, však to znáte. :-)

2 0
možnosti
JK

Bohunka to nechce vidět. Je to zřejmě pouze jedna z tisícovek zamindrákovaných občanů, která nikdy v životě nikomu nezištně nepomohla, protože proč, že? Přeci máme ten hentý oný stát...:-) To nic, tak to chodí. Doporučuji nevěnovat těmto lidem žádnou pozornost, ať se v tom vzteku utopí sami. Když nebudou mít oponenty (dnes zvaná sluníčka), požerou se navzájem a bude klid.;-D

2 1
možnosti

Skvělé, a adresné. R^

Úžasně je zde vystižena pomyslná nadřazenost oněch »elit«, které se cítí být "hlavami pomazanými" nad obyčejný plebs, který shodou okolností jejich "nesmyslné taštařice" financuje!

2 2
možnosti

Děkuji za mínus pane Polický, od Vás to beru jako pochvalu. ;-D;-D;-D;-D

1 2
možnosti
Foto

Že zrovna vy, která napadáte názorové oponenty prakticky v každém svém článku si stěžujete na napadání je vrchol pokrytectvíRv

3 3
možnosti

Ale k tématu byste něco neměl?

1 1
možnosti
DS

Milá paní Patáková. Nejsem sluníčko, ale i tak mne uráží, jak tvrdíte, že se do nikoho nenavážíte a přitom na základě mylných domněnek vyslovíte/napíšete snůšku nesmyslů, které je odsuzují (viz celý první odstavec).

Také jsem byla mnoho let samoživitelka, také jsem měla hodně vážně nemocné děti, také jsem to měla setsakramentsky složité, ale nikdo mne nenapadal a nikdo mě z ničeho neobviňoval a kdykoliv jsem pomoc potřebovala a hledala, tak jsem jí našla. A právě proto, co mne formovalo, mám názory, přístupy a postoje diametrálně odlišné od těch Vašich.

A co se týče Vašeho lhaní ohledně neexistujících neziskových organizací, které by pomáhaly našim starým, nemocným, bezmocným, umírajícím, matkám s dětmi či jinak strádajícím, tak jen namátkou http://www.diakonie.cz/ či ještě lépe http://www.diakonie.cz/nase-sluzby/, abych Vám ušetřila hledání, (do které jste si tak bezhlavě kopla ve svém nedávném článku o Sola Gratia) a http://www.armadaspasy.cz/.

Aneb, "kdo hledá najde" (můj případ) a "kdo chce psa bít.." (Váš případ).

4 5
možnosti
BP

Paní Stárková. Já ty Vámi jmenované organizace znám, a mám s nimi zkušenosti. A právě proto jsem napsala to, co jsem napsala. Kdo chce, pochopí, kdo nechce, jeho smůla. A mimochodem, je rozdíl mít vážně nemocné dítě co se uzdraví a postižené dítě doživotně, nebo nedejbože smrtelně nemocné dítko. Nepřála bych to fakt nikomu.

Mimochodem, čekala která potrefená husa zakejhá jako první :-)

5 4
možnosti
PN

P85e81t94r 68N98o87v65e62k

4. 9. 2015 10:27

drtivá většina lidí,co Vás napadají,mají za partnera migranta , nebo někdo v rodině mé za partnera migranta , nebo pracují v neziskovce (nebo někdo z rodiny) , nic jiného v tom nehledejte

11 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3842x
Především jsem matka, která má díky politickému dění obavy o budoucnost svých dětí. Jsem členkou Naštvaných Matek

členka BPI

Seznam rubrik