Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

J33a36n 30B90e22n68e62š

4. 9. 2015 10:17

Fanatici známí jako Islám v ČR nechceme pochodují po ulicích s šibenicemi, ale Konvičku k smrti vyděsí cedule s přeškrtnutým kropáčem... hm...

0 0
možnosti
KV

Jaka znacka by se hodila treba na obydli "profesora" Putny ?

0 1
možnosti
VH

Polickej, Šimůnková a jim podobní salonní pindalové rozdávají svoje moudra prostřednictvím hraběcích rad. Přesně tento typ inteligentů vede Evropu do hrobu. Bohužel se podobná individua dostávají k moci a ovlivňují životy ostatních, kteří je za to ještě královsky platí, za odměnu je jim smyčka kolem krku, která se stále více stahuje, továrna na absurdno

2 0
možnosti
Foto

Nu, díky, že se tak mile podílíte na protikonvičkovské kampani. Žádný "sluníčkář" by to tak dobře nedokázal. :-P Nikdo totiž nemůže zapomenout  glorifikaci lidí dehonestjící mešity prasečí krví, močí atd., oproti čemuž je tohle jen hodně laskavé rýpnutí. Snad ani vaši stoupenci nemůžou brát tuhle Konvičkovu a vaši hysterickou odezvu. Neschopnost minimálního nadhledu ukazuje, co jste zač.

4 3
možnosti
JK

Ani špetku smyslu pro humor nemáte.Rv Stejně jako ten Konvička.:-)

4 4
možnosti
AS

A49d59a41m 84S40t13a98v61a

2. 9. 2015 17:40

...i vy srandisto!

3 0
možnosti
VS

....aneb jak se "nezastrašitelný" Konvička polekal konvičky

http://svobodneforum.cz/jak-se-krapet-divocejsi-konvicka-polekal/

Tak hlavně, že má rád nekorektní humor a nadsázku.

4 3
možnosti
RB

Slunčata mne pobavila, díky za obohacení. ;-D

5 2
možnosti
AS

A40d38a96m 73S41t36a54v43a

2. 9. 2015 17:40

Slunčata je vynikající pojem. Blahopřeji! Budu ho používat, doufám, že se to ujme. Mně je líto pro ty samolibé elitářské hňupy používat slovo sluníčkáři. To je hezké slovo, kterého je pro ty dosebezakoukance škoda.

3 2
možnosti
PR

Ma-li byt titulek pokusem o srovnani, pak kulha na obe nohy. Nebo je autorka zakuklena "antikonva" a my smysl jejich argumentu pochopime az pozdeji...

1 2
možnosti
JB

J69a22n 40B60u95r47d89a

2. 9. 2015 13:21

Jakkoli to není korektní argument, je dosti komické vidět někoho z IVČRN poukazovat na "slušnost a názorovou toleranci."

"Prostě neumí být empatičtí, neumí šetřit, neumí hospodařit. Umí jen škodit, ničit. Jdou si za svým, neuznávají argumenty, názory druhých. Jsou jak totalita, a vůbec jim nevadí, že proti sobě mají většinu národa." [citation needed]

"Naše totalitní sluníčka zatím operují na úrovni zesměšňování, to se dá přežít, protože když člověk ví, že koná správnou věc, je vždy zesměšňován."

Musím říct, že toto je v kontextu stylu tohoto článku až absurdní. Doufám, že to byl záměr; jako vtip skutečně dobré.

"Islamisté jsou taky zatím jen u výhrůžek. A to díky našim zákonům, naší sekularitě."

Anebo třeba díky tomu, že tady v podstatě žádní zatím nejsou. 

"Všechny činy našich sluníček směřují k jedinému. K ovládnutí, stejně jako islám ovládá myšlení a způsob života muslimů, stejně tak si sluníčka přejí ovládat životy nás."

Ano, manipulativní sluníčka, která - na rozdíl od antiislamistů - falšují, lžou a podvádějí, aby nahnali politické body. Kdyby to jen byla pravda. Nicméně spousta antisluníček selhává v pochopení toho, že sluníčka neargumentují pro Islám/imigraci/šáriu/..., ale argumentují (ponejvíce) proti antiislamistům. A to je dost podstatný rozdíl. A na úmyslném ignorování tohoto stojí velká část útoku proti sluníčkům, protože je mnohem jednodušší osočit někoho z toho, že obhajuje špinavé muslimy (bohakrista znásilnění a prorok s ovcí!) a destrukci evropské kultury (ať už je to cokoliv), než někoho osočit z toho, že argumentuje proti nízkosti, nekorektnímu (ve smyslu: vadnému) vyjadřování, a obecně blbosti a předpojatosti jako takové.

7 3
možnosti
LR

Pokud jsem si všiml, tak v naprosté většině případů v těchto diskusích i manifestacích odpůrci islámu argumentují na základě faktů a znalosti islámu. Argumentují logicky a v zájmu zachování lidských práv a svobod, které islám eklatantně pošlapává.

Je tedy také logické, že "sluníčka" ať již z neznalosti, hlouposti či kvůli grantům fakticky podporují ideologii, která nejprve sežere i je samotné, dostane-li se k moci.

Příkladů je na to v historii víc než dost.

6 3
možnosti