Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DS

Tak teď jste mne upřímně pobavila, paní Patáková. Blog na téma :"Protože nám nikdo odpovědný nic neřekl a my jsme se nedostali dovnitř, obstarali jsme si informace typu "jedna paní povídala" a z toho jsme si vytvořili dedukce na téma "pohádky tisíce a jedné noci". ;-D;-D;-D

Ale co, alespoň jste si udělali hezký výlet.:-). Je tam hezky, že?

Ten objekt i jeho kapacitu a možnosti znám velmi dobře, stejně jako ČCE, jejímž jsem členem.

Vaše fámy a moje informace ovšem nemění nic na tom, že jde o výsostné území, na kterém si církev či Diakonie může ubytovat, koho chce a Vy ani obyvatelé Bystřice p.H s tím nic nenaděláte, pakliže nedojde k prokazatelným trestním činům ze strany případných rezidentů tohoto zařízení (ať už budou jakéhokoliv původu, přesvědčení či vyznání).

Mimochodem, tatáž Diakonie též církve vyhradila několik nemovitostí, lidí za účelem ubytování matek s dětmi v tísni, vím i o několika hospicích a mobilní hospicové službě.

Opravdu není na Vaší osobě, BPI ani IVČRN (a ani na obyvatelích Bystřice p.H), abyste rozhodovali, které objekty, lidi a finance k tomu církev určí a které nikoliv a především, odkud a jakým způsobem získá k těmto službám finance na jejich provozování (z dotací toho opravdu moc nepořídíte).

Tentokrát jste šlápli zatraceně vedle, ale opravdu neočekávám, že byste to přiznali sami sobě, natož abyste se omluvili.Rv

3 3
možnosti

Bylo by to zajímavé. Asi by dost ubylo věřících sluníček.

1 0
možnosti
Foto

Hlavní poznatek je ten, že vám může být zcela jedno koho si kdo ubytuje ve svém objektu.

0 3
možnosti

Pokud to nejsou například osoby pobývající na našem území nelegálně :-/

4 1
možnosti
II

Nechtěli byste pro změnu dělat něco užitečného?

3 5
možnosti
TJ

Nechtěl by jste jim pro změnu přestat kecat do jejich volnočasových aktivit?

0 0
možnosti
Foto

Svého času se Sola Gratia "živila" tím, že se tam jezdilo na rekondice. Šla dokonce hláška, že Diakonie prodala celou nemovitost nějakému soukromníkovi. Asi to nevyšlo, a v tom je zakopán pes.

1 0
možnosti
BP

To je právě divné. Dali do novin, že tam chtějí ubytovat uprchlíky, na náš otevřený dopis reagovali tím, že jim objekt nepatří, a teď už zas píší že jim patří.

1 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3842x
Především jsem matka, která má díky politickému dění obavy o budoucnost svých dětí. Jsem členkou Naštvaných Matek

členka BPI

Seznam rubrik