Diskuse

Požaduji!!!!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

Milá naštvaná matko...

3/4 znásilnění spáchá osoba, kterou oběť znala - strýček, tetička, spolužák, spolupracovník. Vaše dcera má 3x větší šanci, že jí takto ublíží někdo, s kým se dlouho zná, než někdo cizí. Chcete-li dceru bránit před tímto typem násilí, tak s ní mluvte o tom, jak dát najevo nesouhlas a jak používat sebeobranu, pepřový sprej atd. Policajt v každé tramvaji či autobuse nezabrání vašemu bratrovi (hypotetickému) v útoku na vaši dceru.

Letos na našich silnicích umře nějaká tisícovka lidí, zatímco na následky útoku se zbraní umře jen zlomek tohoto počtu. Vaše dcera má 10x větší šanci, že ji srazí vyfintěná Darinka s mobilem u ucha ve svém esúvéčku, které si vysouložila od nafoukaného pana podnikatele, než že by ji někdo mohl přepadnout s nožem či zastřelit samopalem. Opět, chcete-li zvýšit šanci své dcery na přežití, naučte ji nečumět do mobilu, když přechází po přechodu, naučte ji vnímat rizika při pohybu po chodníku atd.

Důvod, proč v západní evropě sem tam dojde k nějakým nepokojům nesouvisí ani tak s náboženstvím, jako spíš se sociální vrstvou. Když lidé během průmyslové revoluce rozbíjeli stroje, nedělali to kvůli náboženství, ale proto, protože neviděli jiné východisko ze zoufalé ekonomické situace. Když budeme imigranty zavírat do ghett, protože se jich všichni štítíme a nechceme je mezi sebou, tak ano, dříve nebo později se mezi ně postaví nějaký psychopatický vůdce (a je celkem jedno, zda se bude jmenovat Motyčka, Lopatička nebo Konvička) a naverbuje je jako zmámené stádo do své "svaté armády". Pokud je přijmeme mezi sebe a nebudeme jim neustále dávat najevo, jak je nenávidíme a jak jim nedůvěřujeme, tak by byli sami proti sobě, aby klidný, úspěšný život vyměnili za mučednickou smrt.

1 0
možnosti
JB

Zvlášť, když teď v parcích nesmějí psi volně pobíhat. To se tam bude válet samopalů.

1 0
možnosti
JB

J42a77n 30B93e91n42e47š

1. 9. 2015 10:18

Vy máte strach, že někdo v parku sebere samopal a zastřelívaše děti? To už by možná chtělo vyhledat odbornou pomoc. Pominu reálnostobavy, neboť jak známo za každou lavičkou v parku se u nás povaluje nejméně 5samopalů, že? Ještě víc mě zaráží ta vaše jistota, že ho sebere zrovna migrant.Tedy já kdybych trpěl utkvělou představou, že se samopaly povalují na ulicích,bál bych se spíš rodilých Čechů, těch co pobíhají po ulicích s maketami šibenicdožadujíce se stavění pravých, těch co by rádi potápěli lodě plné lidí, těch cotleskají, když se zoufalý migrant udusí v nákladovém prostoru kamionu… Aletěch vy se nebojíte, protože dnes si za cíl své nesmyslné nenávisti vybralimuslimy, ale co když si zítra vyberou vás a vaše děti? On Hitler začínal také „jenom“s židama…

1 1
možnosti
TH

to nemá hlavu ani patu,omlouvám se

2 0
možnosti
PK

P90e56t49r 16K74ř69í86ž

25. 8. 2015 17:31

Hledá-li autorka další argumenty, uvádím odkaz na rozhovor s člověkem, který je s imigranty v Německu již 7 měsíců v denním kontaktu.

http://www.jcted.cz/milos-hlavacek-varim-pro-azylanty-ale-ti-si-niceho-nevazi/#.VdsTBg36aMo.facebook

2 0
možnosti
BP

Děkuji, tento článek jsem četla. Stejně, jako sleduju reportáže z Německa, a vídám fotky od Německých občanů z okolí uprchlických táborů.

0 0
možnosti
JK

K tomu odmítání jídla:

Co by za to daly děti v Africe?

:-):-):-)

4 0
možnosti
ZB

To je hysterie.Odkdy je utěk se země,která je zničená valkou a kde řádí fanatici zločin...to jako,že každý uprchlík je rovnou zločinec,hodně hloupý zpusob myšleníRv

1 9
možnosti
KV

Od té doby, co se neprchá tak, jak by mělo - přijdeš do nejbližší bezpečné země, zaregistruješ se v utečeneckém táboře, požádáš v některé zemi o azyl - pokud Ti ho někde nabídnou. Až pak do té země odjedeš a začneš se tam začleňovat - učit se místní jazyk a kulturu, chodit do práce...

6 0
možnosti
Foto

Žádat můžete co chcete. každou žádost patřičné úřady posoudí. Pokud bude váš požadavek v souladu se zákony bude vám vyhověno. Pokud ne bude zamítnut. Platí to pro vás zcela stejné jako pro migranty.

Pokud to nevíte tak zločincem je podle zákonů až ten komu je prokázána vina za spáchání trestného činu. I po tom co je vin prokázána má zločinec určité práva. Jak podle vás naše vláda chrání zločince?

3 18
možnosti
Foto

Na výlet do Makedonie s vámi, člověče. Začal byste mluvit/psát jinak....

5 1
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3842x
Především jsem matka, která má díky politickému dění obavy o budoucnost svých dětí. Jsem členkou Naštvaných Matek

členka BPI

Seznam rubrik