Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Presne takovy lide se divali skrz prsty na nas, kdyz jsme utikali z dratem obehnane zeme. Na tu svoloc a povl z vychodu. A pritom utikali v drtive vetsine ti schopnejsi a cilevedomejsi, kteri nechteli promarnit zivot v zaprdene zemi. A to na nas nikdo nestrilel, nebombardoval nas, jen nas tu desne prudili. Ti bezenci jsou taky lide, maji rodiny, sny, plany a svete div se, jsou to vetsinou ti bohatsi a vzdelanejsi, kteri si utek vubec mohli dovolit. Samozrejme se mezi nimi najdou i padousi, ale ty najdete naprosto vsude. Obezente tuto zemi opet dratem a nikoho sem nepustte. Ono sem v pohode denne jezdi mraky nechutnych Nemcu, Holandanu, zabozroutu, tlustokrku atp. Ale vas bych taky nikam nepustil, abyste nerusila klid a pohodu domacich v cizine.

1 1
možnosti
JM

Hnusí se mi samozvanci kteří píší a mluví jménem veřejnosti, daňových poplatníků a obzvláště jménem slušných lidí. Vaše omezené názory jsou urážkou každého slušného člověka.

1 1
možnosti
KJ

K79a55r39e33l 94J95o36u10r59a

25. 6. 2015 13:04

nesmíte zapomenout, že se jedná o obrovský byznys.. Už před xxx lety - 15 - 20 jsem někde četl, jak vytunelovat důchodové a další fondy a účty... No a tady je odpověď - z čeho se to asi zaplatí?? Z rozpočtu vlády, parlamentu... Ne z našich důchodů, z našich sociálních výhod atd.. několika (140??) organizacím, které se zabývají tímto obchodem... 

Ještě jste tam zapomněla napsat, že už nechcete slyšet o sbírání víček pro nemocné děti, nebo že pojišťovna neproplácí nějakou operaci, vyšetření..atd..!!!!

0 0
možnosti
BP

Je mi jasné, že jde především jenom o prachy. Na druhou stranu vím, že spousta lidí píše, nebo hodlá napsat podobný dopis. Což už nemůže zůstat bez povšimnutí.

Jinak děkuji za tipy a náměty. Tohle nebyl první dopis co jsem jemu, či ministrům napsala, a rozhodně není poslední. Určitě Vašich postřehů využiju v dalších dopisech :-)

0 0
možnosti
LS

I.S. by byl opravdu hloupý, kdyby nevyužil situace a své přívržence neinfiltroval mezi přistěhovalce. Představa, že teroristické islámské organizace, budou mít naprosto bez odporu utvořené buňky ve všech evropských státech mi je proti mysli. Sobotka je jak chytrá horákyně a já se k vám s vaším protestem přidávám. R^

6 0
možnosti
ZU

Dopisovat si z blbama, to chce zapálení.Já to učinil, když mi německý stát ukradl syna.....je to marný.....

0 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3842x
Především jsem matka, která má díky politickému dění obavy o budoucnost svých dětí. Jsem členkou Naštvaných Matek

členka BPI

Seznam rubrik