Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Docela pěkně napsáno, bohužel se obávám, že vlastizrádkyně Šabatová si to nepřečte. To je motto její a jim podobným, my budeme humanisté a vy si to zaplatte. Škoda, že jsou volby tak daleko, za dva roky se toho dá ještě dost zkazit a že jsou tito lidé u vesla, se mi vůbec nelíbí. Na pozadí aktuálních událostí bude účast u voleb, předpokládám, rekordní.;-€;-€;-€

0 0
možnosti
MV

Nic tak stupidního jsem dlouho nečetl. Je to absolutní ignorance všeho. Reality Světa I reality ČR.

0 2
možnosti
MN

Já bych azyl nepřiděloval, ale propůjčoval. Pokud udělá průšvih, do 5 let nebude samostatný bez dotací státu odebrat a vyhostit.

5 0
možnosti
DC

Paní Šabatová je pouze prodlouženou rukou sluníčkové ideologie z Bruselu. Pokud v té funkci nebude ona, tak tam bude nějaká jiná loutka, která bude dělat to samé, co nyní Šabatová. Ostatně proto podobná korýtka byly u nás zřízeny a Dienstbier má v záloze spousty podobných náhradníků.

Prostě pokud budou naši politici ve všem přikyvovat bruselským úředníkům, tak se nic nezmění. Takže řešením nejsou žádné otevřené dopisy, ale jediným řešením je vyměnit v nejbližších volbách ty naše politické přikyvovače. Takže nevolte socany, lidovce, topáky a podobné eurostrany. A pokud je volíme, tak pak můžeme nadávat jen sami sobě.

4 1
možnosti
KS

K85a80r76e26l 28S56a42r97d77a

22. 7. 2015 11:54

Skvěle napsáno, karma R^

5 0
možnosti
Foto

J14a80n 38H79o39r50n68a92k

22. 7. 2015 2:35

Bez obav ,ta  zra...dna   s..v..i..n..e  bude jedna z prvnich co bude viset

3 2
možnosti
MV

Komu vyhrožujete Vy trapnej hlupáku.

0 0
možnosti
PN

P95e16t51r 45N92o92v67á20k

22. 7. 2015 2:09

Karma přes 49 - je vidět, jak lidi "milují" tuhle fanatičku, jejíž úřad má sloužit k tomu, aby lidi chránil před státem. :-/

8 0
možnosti
VB

Všechny tyto příspěvky jsou zcela zcestné. Tady nejde ani o hloupost paní Šabatové, ani o ideologii, ani o soucit, ani o nějaké historické reminiscence. Tady jde jen a prostě o prachy. V této republice je řada lidí přisátá na dotace pro různá sdružení, nadace a organizace, které mají pomáhat uprchlíkům. Točí se v tom stamilióny korun. Tyto subjekty jsou prakticky nekontrolovatelné. A když nebudou uprchlíci, nebudou dotace! Paní Šabatová jako ombudsmanka vlastně prosazuje, aby uprchlíci byli a byly s nimi také dotace. Zda to dělá nezištně, ponechám jejímu svědomí.

4 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
JN

Paní "GUSTU" Šabatovou je třeba okamžitě odvolat a soudit. Takovou osobu vůbec nepouštět do veřejného života, protože jen nenapravitelně škodí.

3 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3842x
Především jsem matka, která má díky politickému dění obavy o budoucnost svých dětí. Jsem členkou Naštvaných Matek

členka BPI

Seznam rubrik