Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

P40a26v37e25l 34D53u12d79r

7. 8. 2015 9:19

Co vyvolalo vlnu migrace? Přelidnění a neřešitelná ekonomická situace islámských zemí a neschopnost Itálie, Řecka i Maďarska hlídat své hranice.  A vyvolal a organizuje ji IS.  USA vynechám, protože oni nemohou chápat, co jsou totalitní ideologie a vymyté mozky, protože to nikdy nezažili.

0 0
možnosti
MG

si z nás děláte srandu, pani

0 0
možnosti
NM

....zajímavé čtení ale mne by zajímaly konspirační teorie načich pisálků o těch nálezech z havarovaného letounu u ostrova Reunion,blízké tajné US základny a o snaze US expertů odklonit hledání letounu úplně někam jinam jenom né u té voj.základny kdy by vastasl názor o možném sestřelu tohoto letadla...Ukrajina je ale zajímavější a žádanější!!!!

0 1
možnosti
PJ

Autorko, dál buďte optimistický člověk, dál věřte, že to vše je souhra náhod, dál klaďte otázky a dál považujte "konspirační teorie" za zábavné čtení. V klidu se dožijete požehnaného věku.R^

0 0
možnosti
Foto

Ještě jsem nečetl články, ze kterých jste čerpala, ale na podobné rysy jednání EU i NATO jsem již také upozorňoval. Zabývám se technologiemi, které způsobily různé situace pro nevšímavé lidi(911; záhady těžby ropy v hlubokých mořích s jejich postupem, vydávané za zemětřesení atd.). Už jenom příprava bojůvek mladých lidí na základnách NATO na vyvolání a ovládnutí různých forem ohně pro vyvolání děsu v očích veřejnosti, která je později lehčeji zpacifikovaná. To je zřejmě v zájmu lidí v čele EU, NATO.    V tomto směřování je vláda USA mnohem dále, což jim nemůžeme závidět!

0 1
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3842x
Především jsem matka, která má díky politickému dění obavy o budoucnost svých dětí. Jsem členkou Naštvaných Matek

členka BPI

Seznam rubrik