Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I89v79o 96C89i25l11i58c84h

13. 6. 2015 17:05

Jsem rád, že jsem ten pořad neviděl. Vám patří samozřejmě karma R^

0 0
možnosti
Foto

K69a72r94e46l 80R38a72d69a

12. 6. 2015 22:17

R^

Máte zcela pravdu. Naštěstí vystoupení těch fanatiků bylo docela užitečné. Probudilo totiž i lidi, kteří se zatím moc nezajímali.  Komentáře jaké od lidí slyšim zde nemohu opakovat, stačí, že jsou velice nelichotivé. Nejen na adresu exhibicionisty Kohouta, ale i na školství, které takový póvl zaměstnává. Vůbec se poslední dobou ukazuje, že celé to multikulti šílenství naplňuje znaky zločinného spolčení za účelem ovládnutí Evropy islámem.

6 0
možnosti
BP

Ano, přesně tak. Svým výstupem probudili mnohé lidi z letargie a nezájmu. A to je dobře

1 0
možnosti
JJ

Nějak se nám ty neziskovky vydržované státem rozežraly, chtělo by to přísnou kontrolu jejich činnosti a hlavně výsledků v souvislosti s vynaloženými financemi. Jinak, ten strach z označení  za rasistu, již v západní Evropě naplno funguje. Stačí si např. vzpomenout na případ zneužívání nezletilých dívek k prostituci v Británii. Všichni, od policie až po radnici o tom věděli, ale nikdo nic neudělal, protože se báli, že budou označeni za rasisty. Takže, nenechme si tyto pocity vnutit, to je cesta do pekla.

16 0
možnosti
BP

Sama jsem mela možnost mluvit s několika slunicky. Nevěřili, nebo nechtěli věřit zvěrstvum co islám páchá. A dehonestace zen, sňatky s dětmi jim přišly v pořádku. Nicméně jeden takový, člen nějaké neziskovky pro začleňovani nevedel o islamu vubec nic, nevedel co je to halal porážka, ale vehementně uprchlíky a jejich přijetí obhajoval.

2 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3842x
Především jsem matka, která má díky politickému dění obavy o budoucnost svých dětí. Jsem členkou Naštvaných Matek

členka BPI

Seznam rubrik