Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Leckde je adept na diskriminaci: bílý, heterosexuální muž, zvláště pokud trvá na křesťanských zásadách.

0 0
možnosti

Diskriminace existuje, když se hlásíte o práci, která je vhodná pro ženy (i přesto by tu monotonní a tiťěrnou práci) chlap hravě zvládl,tak prostě chlapy neberou. Pokud žena chce dělat stěhovačku, tak bych to ještě pochopil, že je to jen pro muže, ale obráceně??

0 0
možnosti

.... tojóóó,- ale tu "diskriminaci" bych zatím nemazal,- aj majorita si osvojí toto zaklínadlo používat,- ..... doba temu přeje, bych řek že temu přímo nahrává !R^

0 0
možnosti

A nejvíce diskriminuje příroda: někomu dá krásu nebo inteligenci, případně obojí a někomu ošklivost nebo hloupost, případně obojí. Zakažme přírodu!!

1 0
možnosti
Foto

Kdyby se používal obyčejný rozum mnoho takových slov, příznačné je, že cizích, by vyjadřovalo jen to, co mají vyjadřovat a ne zhmotňovat touhy nedozrálých převracečů zažitých a generacemi ozkoušených vztahů.

2 0
možnosti

Ministerstvo pro lidska práva bylo zřízeno v ČR a proto by jeho jedinou prioritou měla být práva občanů ČR. A protože tomu tak není je čas uvažovat o jeho zrušení.

6 0
možnosti

Já souhlasím pouze částečně. Diskriminace ve světě byla, je (a bude). Např. v muslimských zemích po staletí měli např. křesťané nebo židé postavení dhimmí - to je občan 2. kategorie. Dhimmí nesmí nosit zbraň, jeho svědectví není rovno svědectví muslima atd.

Ale souhlas s tím, že v dnešní době je údajný boj proti diskriminaci zneužíván - hlavně k šikanování jinak smýšlejících občanů. Zhůvěřilosti které navrhuje např. Šabatová jsou toho důkazem.

3 1
možnosti
Foto

LZPaS říká, že jsou si lidi před zákonem rovni bez ohledu na vyznání, národnost....kdo druhého znevýhodňuje tak jej diskriminuje.

Pokud je někdo potrestán za trestný čin tak to diskriminace není, stejně jako když má dvě děti,...

Píšete

"Nedává mi to smysl. Když jedu do jiné země za prací, musím přece respektovat zákony a kulturu dané země. Tím pak nemůže dojít k nějaké diskriminaci."

Právě, že k diskriminaci dochází tehdy když dodržujete všechny zákony, často i všechny zvyky a kulturu a přesto jste krácena na svých právech.

Například když někoho vyhodí z práce proto, že je gay, nepustí ho do restaurace, protože je rom, vyhodí vás z práce protože máte často nemocné děti a musít s nimi k lékaři.....

1 6
možnosti

Souhlasím s vámi, ale zároveň dodávám, že slušní lidí jsou povinni se bránit. Když úředník neplní své povinnosti, je slušný člověk povinen to od něho vyžadovat a případně mu pohrozit sankcemi, to je totiž jediný způsob, jak udržet slušnost mezi lidmi.

Stejně tak jsou slušní lidé povinni domáhat se rovnováhy a nediskriminace většiny. Když tak totiž nebudou činit, přijdou o vše. Nějaká úchylná ombudsmana jim v jejich spravedlivém úsilí nemůže zabránit

6 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3842x
Především jsem matka, která má díky politickému dění obavy o budoucnost svých dětí. Jsem členkou Naštvaných Matek

členka BPI

Seznam rubrik