Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

"...zabezpečit naše děti, pomáhat rodičům, důchodcům, vlastním lidem, naší zemi" .... Tohle ze je cilem a programem BPI? .. to si delate legraci .. a jestli ne, asi mi zminky a hlavne ciny v teto oblasti naprosto unikly ;-)

0 1
možnosti

Logicky: když budeme přijímat kdejake ekonomické migranty vegetujici jen na sociálním systému, nebude na důchody, nebude na děti, nebude na nic. Už ted se rusi klokanky. Dotuji se mraky neziskovek pro začleňování, které začlenily sotva promile nezačleněných....... Když se nebudou přijímat ekonomičtí migranti, místo neziskovkam se dají dotace klokankum, nemocným dětem, domům pokojného stáří a pod. Pomůže to dětem, rodičům, důchodcům.......

1 0
možnosti

R^ Jsem zde s Vámi také a věřím, že se přidají další.[>-]V[>-]

0 0
možnosti
Foto

Pěkné sluníčkové vyjadřování ... ;-D

0 1
možnosti

Hezký den.

Jsem zvědavý, jak se odprostíte od neonacistů z  Vašeho kroužku, kteří řádili v Bratislavě. Jsem zvědavý, jak se odprostíte od "krvežížnivců" zde na blogách.Jsem zvědavý, jak se odprostíte od sprosťáků (i když budou Vaši příznivci) zde na blogu. Jsem zvědavý, jak chápete svobodu slova. 

PS: Schválně jsem se pod jedním článkem vyjadřoval jako většina zdejších "najednoudemokratů" antiarabů :-)))))). Sprostě, vulgárně. A můj příspěvek tam stále visí........

Jak budete postupovat Vy? Aby pod Vašimi články byla diskuse kultivovaná?

0 4
možnosti

PS: Samozřejmě tak jednostranně jednoduše problém nevidím jako Vy. Předně se snažím přijít na začátek, proč vznikla imigrace v takovém měřítku jako dnes. Vy řešíte až důsledek a to "totalitní metodou" s pomocí neonacistů. Jak vyřešíte problém "neonacisti v našich řadách"?

0 3
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3842x
Především jsem matka, která má díky politickému dění obavy o budoucnost svých dětí. Jsem členkou Naštvaných Matek

členka BPI

Seznam rubrik