Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Proč jste nám to neřekl dřív. Mohli jsme ušetřit 500 mld v rozpočtu a 500 mld ztraceného HDP!!

1 0
možnosti
Foto

Jen každého objímejte a garantují vám, že to brzy chytnete taky.

1 0
možnosti
PC

Žádné vlny koronaviru nepřicházejí. Je to účelově vytvořený konstrukt.

0 0
možnosti
DC

D34a95v91i44d 63C55e23c60h

29. 7. 2020 12:27

No vidite....

A na druhej strane, naivni a neinformovani farmaceuti, genetici, lekari, biochemici, biologovia, virologovia, / a fakt neviem, kto vsetko ... / sa snazia virus a jeho posobenie materialisticky pochopit a este k tomu vyrobit a pouzivat nejaku chemicku gebuzinu.

1 0
možnosti
EH

Správně, pouze vnitřně obejmout, jinak si každého držet na dva metry. Němci už to trénovali s migranty - na délku paže. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Stejně jako se v létě vyskytují ve větší míře angíny, tak se teď objevuje nákaza covidem. I angíny nechávaly stopy na srdci a nikoho to neděsilo.

2 0
možnosti
AK

Nevím co pořád máte s nějakými vlnami,když ta první ještě vůbec neskončila,jen se to rozjelo po uvolnění.Kdyby lidi nebyli nezotpovědní vůči sami sobě,tak by to nebylo.Jenže jednou nakažený je pořád nakažený a můžou to tyto lidi roznášet dál.Ptám se jen tak,proč Řecko neuvádí počet vyléčených??Prosím odpovězte si sami.Já jen vím,že tamější hygienik a virolog zjistily,že všichni co prodělali covid-19,tak ho mají v těle a jsou tím pádem nosiči tohoto viru.Jenže jak je vidno,tak naše kapacity jsou asi jiného mínění,ale už nikdo neřekl zdali je to pravda či není!!Tak naco jich máme takový hafo a ani jeden nedokáže říci pravdu.

0 0
možnosti
Foto

Obecně vědci drží závěr, že novým koronavirem nakažený člověk po 8-10 dnech v drtivé většině není infekční, tedy nelze se od něj nakazit. Na základě této u nás končí karanténa po 14 dnech, i když i druhé testy prokážou přítomnost viru. Tohle je pravda a tímhle se řídí naše kapacity :)

1 0
možnosti
  • Počet článků 158
  • Celková karma 8,18
  • Průměrná čtenost 433x
Buduji Místo v srdci pro Pobyty ve tmě a Osobní rozvoj.
https://mistovsrdci.cz

Připravujeme 7denní výzvu zdarma "Jak si nastavit cíle v životě" aby nejen náš den, ale celý život měl smysl.
https://osobnirozvoj.mistovsrdci.cz/vyzvacil