Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

J51a80n 22S41ý75k24o18r17a

8. 9. 2020 11:32

Příroda a altruismus????8-o

0 0
možnosti

Váš pohled vidím jako mladistvý, nevyrovnaný, socialistický.

Demokracie bez morálky, úcty k pravdě, úcty k druhému člověku, úcty ke sprvedlnosti, úcty ke svobodě, demokracii a právnímu státu NENÍ MOŽNÁ! V tom jsou Klausové, Zeman, Filip, Okamura a další nepoučitelní!

V naší společnosti absentuje pravicové myšlení! V naší postkomunistické zemi ctíme jen nepřirozené socialistické inženýrství a neuznáváme svobodné, přirozené vztahy. Jenže sebelepší lidské výmysly nedokáží nahradit svobodné, přirozené vztahy. Bohužel to není jen naše postkomunistická společnost, ale toto myšlení je prostoupeno po celém světě. A toto myšlení je příčinou selhání vlád!

Všimněme si toho, jak Andrej Babiš se dělá chytřejším než všichni medicínští odborníci. A tak je to se vším! Abych dobře vládnul, musím mít dostatek pravdivé pokory! A kdo z nás ji má? Klaus? Zeman? Babiš? Nikdo z nich!

:-)

0 0
možnosti
Foto

Už abyste se dostal do parlamentu, případně kandidoval na presidenta. ;-D

0 0
možnosti
KM

Tuhle sobotu jsem navštívil Svojšovice, kde se konal v rámci předvolební kampáně jeden z prvních meetingů strany, která drží svou podporou a hlasy u moci naši vládu. A já se stal opět optimistou. Nádherný projev Vojty Filipa a představení kandidátů do voleb 2020, mezi nimiž je řada krásných mladých žen-kandidátek, skutečně rozzářilo to sobotní slunečné odpoledne "babího léta".

A věřím že tito, když jim dáme svůj hlas, budou sloužit ku prospěchu všem lidem naší země, jak píše autor.

Škoda jen, že podobně jako mračna na modré obloze zakrývají sluneční záři, i tam chvílemi narušovali tu celkovou odpolední nádheru nějací stupidní nerozumní odpůrci svými do prázdna vykřikovanými hloupými hesly a máváním nějakých prápůrků.

0 1
možnosti
MR

Zde se volí do místních zastupitelstev a senátu, tedy vliv je jinde. Navíc zde ANO má slabou pozici, nemá lídry, a dále i vítěze voleb mohou vyšachovat tak jako minule. Senát se volí jen 1/3 a zde to jsou spíše soliteři ...

0 0
možnosti
LT

Tak a teď ještě tu o Karkulce nebo o Popelce...

0 1
možnosti
Foto

Tyto pohádky mají mnohem víc reálný základ. Spíš něco aktuálnějšího, např. Cimrmanovu pohádku Jak ten chudák ještě do větší bídy přišel.

0 0
možnosti
MR

Otázka je poč se pořád snažíte myslet za druhé a vytvářet jinou realitu. Nechtělo by to nakonec hlouběji poznat životní realitu ... Dnes klesá protože je daná situace a zítra třeba stoupne, neboť vláda třeba zakročí proti Merkellové a EU ohledně uprchlických kvot. Zde je jiná realita a to osobní a společenská. Osobní realita tvoří můj život a prostředí a je o určitém věku, třeba 40 let, společenská tak to je o generacích a každá generace se narodila v jiné době a má už leccos za sebou ... Zde to už je v měřítku 100 let ... Automaticky pro určité skupiny a generace je vláda, stát, jejich město, zastupitelé tací či onací ... Zamyslet bychom se spíše měli nad tím proč zde nejsou politici a strany jež podporují osobní vlastnictví v řádu živností, firem, bank jež se předávají dále z generace na generaci, tedy pravicová politka a tím pádem ymšlení v řádu budoucnosti a vysoce rozvinutého státu a infrastruktury. Navíc nic nevíme o zákulisí, to jaká profil tvoří media a to jaké má možnosti sama vláda a jaké zákonné místo v státě, kde je rozdělení moci a určitý volební systém, kde vítěz voleb není tak důležitý, ale ten kdo paradoxně sotva klepe na sněmovnu, jinak řečeno vytvářejí se chatrné koalice, politický byznys ... Tohle je určité stigma a prokletí našeho polistopadového režimu. Co už se zde dřívě dělo, třeba obchodování z hlasy ve sněmovně ...

0 0
možnosti

Jsou to paradoxy. Důvěra ve vládu klesá, ale dominantní vládní straně preference stoupají.:-)

1 0
možnosti

Jo! Pečlivě si vychovávají svoje voliče! :-)

0 0
možnosti
PV

P60a46v68e23l 31V64é55b59r

8. 9. 2020 9:06

Zásadně se mýlíte. Lidé samozřejmě chtějí dobrý život, ale zklamání nepřichází z toho, že ho od vlády nedostanou ihned, ale z toho, že vláda neusiluje o dobrý život všech, ale výhradně o dobrý život svůj a úroveň života ostatních je jim víceméně ukradená a udržují ji na úrovni, při které ještě nevznikají sociální bouře.

3 0
možnosti
  • Počet článků 158
  • Celková karma 8,18
  • Průměrná čtenost 433x
Buduji Místo v srdci pro Pobyty ve tmě a Osobní rozvoj.
https://mistovsrdci.cz

Připravujeme 7denní výzvu zdarma "Jak si nastavit cíle v životě" aby nejen náš den, ale celý život měl smysl.
https://osobnirozvoj.mistovsrdci.cz/vyzvacil