Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Lidé se v minulosti k sobě chovali mnohem hůře (např. za 2.světové války) a moudrá příroda na ně žádný koronavirus neuvalila.:-)

1 0
možnosti
Foto

Konspirace budou vždy populární. Jsou pohodlné, netřeba přemýšlet, stačí papouškovat nějakou blbinu aniž by o tom člověk něco věděl.

1 0
možnosti
RJ

Náhody se stávají to jistě, ale nedivte se že vznikne konspirační teorie když se zvířecí vir poprvé přenesený na člověka objeví na tržnice nedaleko výzkumného centra kde se pár let předtím chlubili jak dokázali přenést tento vir laboratorně na lidskou dna.

A potom kupodivu v zemi původu je klid během pár měsíců zatímco ve zbytku světa řádí vir dál.

Tohle je místo kde vir řádil před 9 měsíci a kde pode konspirací vznikl https://edition.cnn.com/2020/08/18/asia/wuhan-water-park-party-intl-hnk/index.html

0 0
možnosti
Foto

Prof. Ing. Stanislav Kmoch, CSc. vedoucí laboratoře pro studium vzácných nemocí při první lékařské fakultě v Praze, uvádí covid 19 není žádná vzácná nemoc. Kdyby se lidé, kteří měli teplotu 38 stupňů celsia postavili do řady 97 bych ve skutečnosti mělo chřipku a covid. Vždycky platilo, že zhruba pět procent lidí, kteří mají chřipku, mají zároveň koronavirovou infekci. Není to něco nového, co by geniovéve Wu-chanu vymysleli a roznesli mezi nás. Studujeme stovky vzácných nemocí a pro každou vyvíjíme diagnostickou metodu. Covid byl 321 případ. Je jisté, že o pandemii nejde a ani o epidemii. Ty mají přesnou definici danou podílem nakažených v populaci. Epidemie chřipky nastane, když máme nakažených 200 tisíc lidí během šesti týdnů. Tahle kritéria nesplňuje covid ani náhodou.To není epidemie. Žijeme v době nákazy .

2 0
možnosti
Foto

Co nám ukazuje příroda prostřednictvím chřipky na kterou zemře mnohonásobě víc lidí a nakazí se mnohonásobně víc lidí. Co nám ukazuje ona ???

0 0
možnosti
Foto

Jakou číslovku vyjadřuje "mnoho" v popisu "zemře mnohonásobě víc"?

Pro inspiraci průběžné počty mrtvých v některých zemích Evropy za posledních několik let:

https://www.euromomo.eu/

Nárůsty počtu mrtvých za chřipkových epidemií v minulých sezónách nevypadají mnohonásobně vyšší, než nárůst během nástupu COVID z jara letošního roku. ALe třeba to vidíte jinak.

....

Jinak: podobná onemocnění jsou nejspíš právě tím vyjádřením přírodní rovnovány. Po mnoho staletí přibývá na planetě lidského masa a asi by bylo divné a nevyvážené, kdyby se souběžně neobjebobaly breberky, kterým bude chutnat.

0 0
možnosti

Vaše utopie je též pěkně mimo...

3 0
možnosti
  • Počet článků 158
  • Celková karma 8,18
  • Průměrná čtenost 433x
Buduji Místo v srdci pro Pobyty ve tmě a Osobní rozvoj.
https://mistovsrdci.cz

Připravujeme 7denní výzvu zdarma "Jak si nastavit cíle v životě" aby nejen náš den, ale celý život měl smysl.
https://osobnirozvoj.mistovsrdci.cz/vyzvacil