Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IL

Já bych řekla, aby se někteří lidé mohli ulejvat a nepracovat, tak potom někteří lidé musí pracovat více hodin.

0 0
možnosti
DH

Poté co předevčírem pan premiér s Hamáčkem slavnostně vyhlásili, že ti geronti penzističtí dostanou před Vánoci pětilitrový dárek, tak přestože píšete, že člověk nebyl stvořen pro práci, tak nás mladou generaci, ta usilovná práce, díky níž se z našich odváděných se daní bude porývat ten neustále se prohlubující schodek rozpočtu jistě ta práce pro kterou nebyl člověk stvořen dozajista vyčerpá a zničí.

Proto to také píši teď ve své pracovní době a ze pracovního PC abych alespoň takto si odpočinul od pracovních povinností a vyjádřil zde svůj protest!!!

...a za chvíli půjdu na svačinu a poté se budu připravovat na oběd a čekat na konec pracovní doby a budu co nejvíce odkládat plnění pracovních povinností.

0 0
možnosti

Kdybyste se místo zakládání muslimských "úderek" v Česku věnoval poctivé práci, nemusel byste tady skuhrat.:-P

2 0
možnosti
Foto

Všechny nadbytečné businessy, výroby a služby budou pod tlakem přírody uzavřeny

Zdroj: https://bohmvladimir.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=756429 Nebudou a nejsou uzavřeny pod tlakem přírody, ale zvůlí politiků. Příroda je v tom nevinně. Covid 19 je jeden z koronavirů, který byl zneužit k mocenské kampani. Kdo to platí, dozvíme se z novin. Ale až po revoluci.;-(

0 0
možnosti
Foto

Pokud byl člověk opravdu stvořen vyšší inteligencí než je inteligence lidská, pak by měl hledat odpověď na otázku smyslu života u Něho. Jinak si člověk může vymyslet své cíle-smysly života, ale za nějaký může zjistit, že byl vedle jak ta jedle. Došel jsem k závěru, že odpovědi jsou k mání pro každého člověka v knize napsané sice lidmi, ale inspirované samotným stvořitelem. Kniha se jmenuje Bible.

1 1
možnosti
VD

"inspirované samotným stvořitelem" - řekl bych, že inspirované pouze lidskými představami o nějakém "stvořiteli" a lidskou touhou po věčném životě - nic jiného v tom nevidím. A neustálé hledání "smyslu života" mi připadá často až komické. Hlavním smyslem našeho plahočení je, stejně jako u všech ostatních živých tvorů, snaha přežít, tedy obsarat si potravu, bydlení a zplodit potomky. A kdybychom i připustili naše stvoření "vyšší inteligencí", ani pak nemusí být smysl našeho života žádný výjimečný ani ušlechtilý. Ona ta "vyšší inteligence" mohla jen potřebovat nějaké "pokusné krysy" pro své pokusy nebo jen pro svou zábavu...

0 0
možnosti