Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Cituji z vašeho článku:

"Skandál, který byl odstartován zatýkáním na Úřadu vlády a ve svém důsledku vedl k pádu pravicové vlády, byl nepochybně politicky motivován a řízen lidmi z blízkosti prezidenta Zemana."

Zcela jste opomněl, pane Procházka, že ten skandál kolem Nagyové se skutečně stal a není jen výmyslem Zemana či kohokoliv. Takováhle ignorance faktů - tomu říkám pravicová zaslepenost.

1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti

"Kalousko-Schwarzenbergkovec" se vyjádřil, ale jako právník bez důkazů.

2 0
možnosti

Mám pocit, že si sám sobě odporujete. Přečtěte si po sobě první polovinu článku a srovnejte s posledním odstavcem.

0 0
možnosti
Foto

Stručný a přehledný souhrn hlavních politických událostí posledních měsíců v ČR se vám povedl. Díky za něj. Cokoliv s toho vyvozovat nemá asi ani smysl. Politika u nás ovládá vše a i ti zasvěcení jsou na tom mnohdy jako mi, pozorující jen vyčnívající špičku ledovce s vody. Když ledovec mizí v dál, vyplavávají na hladinu trosky s jeho plavby. Prezident M.Zeman minimálně provětral pukliny na vrcholu ledovce hodně nečekaně a to může být ku prospěchu celé ČR.

1 0
možnosti

P25a66v22e13l 32R65y53s

10. 8. 2013 6:31

Spekulace a dohady. Divím se, že jako vystudovaný právník se na tento tenký led pouštíte.

2 0
možnosti

R^..je tu ještě jeden zajímavý moment - celé dvouleté úsilí Šlachty a Ištvana bylo původně zaměřeno na aktivity Janouška a Hrdličky. Nakonec Ištvan kmotry ani neobvinil a Hrdlička se v den hlasování vynořuje, aby dorazil slábnoucí ODS.

0 0
možnosti

Jen mne fascinují diskutující, kteří přes oranžovou mlhu před očima nevidí, že největší úniky peněz ze státního rozpočtu byly především v letech 2000 až 2008.

2 4
možnosti

Mě zase fascinují diskutující, kteří něco celkem zásadního tvrdí a přitom nepředloží jediný důkaz.

1 0
možnosti

J77a83n 55H20l72e80d48í59k

9. 8. 2013 21:48

pane Šik, pan president je světa znalý a inteligentní hoch a jistě má nadbytek poskoků a podržtašek, kteří na přání stihnou mnohé až přemnohé. Nazývat TOP//ODS pravicí je eufemismus, pravice u nás skončila 5.5.1945. Zato komunisté svým populismem snadno zmanipulovatelného prostého lidu, který nemá paměť, sebereflexi a vyšší morálku, to v dohledné době dotáhnou opět k totálnímu vítězství za frenetického potlesku 66% národa. A dobře nám tak !

1 0
možnosti

Jaképak zatýkání jedním směrem a co Rath, ten jen musí být naštavaný, že sedmičku nepřebíral v Poslanecké sněmovně, to by ted byl  na svobodě. A pokud vím, tak jediný odsouzený, pocházející  z "vysoké politiky" byl z ČSSD -  Svoboda, či jak se ten z ministr jmenoval. A že se ted konečně začalo vyšetřovat kolem ODSTOP, tak to je mimo jiné i díky Lessymu, který zrušil nařízení, podle kterého se mu musely všechny kauzy hlásit předem do centra a byly následně Langrem a spol. zametány.

4 1
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1400x
Nekouřím a nepiju! Kouřím jen cigarety, doutníky a dýmky a piju jen pivo, víno, likéry a nějakej ten tvrdej... 

Seznam rubrik