Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Myslím, autore, že jste naivní až to práská dveřmi. Kolik asi myslíte, že Zeman počítal, že by SPOZ mohla ve volbách urvat hlasů?

Nanejvýš, ale opravdu nanejvýš, tak 6% a to bylo hodně optimistické číslo. A co by jako prezident Zeman s touto partou dělal?

0 1
možnosti
RH

To jste opravdu mimo. Zeman určitě počítal, že posune SPOZ z posledních 4,3 % svou aktivitou na 10% a pak by spolu s prozemanovskou částí ČSSD v čele s Haškem (která se včera projevila) do velké míry ovlivňoval práci parlamentu a vlády.

2 0
možnosti
Foto

Pan katolík Bohuslav Soborka domlouval zlodějské církevní restituce, prodal OKD bakalovi za zlomek ceny, zneužíváním poslaneckých náhrad získal luxusní byt, volby postavil, jak Kin-Ir-Sen na svých fotografiích s idiotským textem o fungujícím státu a podobou Špejbla, odmítal referendum o církevních restitucích, které chtěla většina národa, působí jak Kradouskův kůň...

Pan Dienstbier by měl přestat ČSSD škodit - podpora Khárla na prezidenta, horování pro komunisty, odpor proti revizi církevních restitucí - není pan Dientsbier jen slouha mezinárodních velkokapitalistů, kteří chtějí SocDem zničit?

0 4
možnosti
Foto

ale jinak zdravej, co?

4 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1400x
Nekouřím a nepiju! Kouřím jen cigarety, doutníky a dýmky a piju jen pivo, víno, likéry a nějakej ten tvrdej... 

Seznam rubrik