Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

tak vida jaké darebáky nadprůměrně vzdfělaní voliči pravice volí

0 0
možnosti
Foto

On to byl takový jájínek, který zejména dbal o svůj mediální obraz.  Prostě nedokázal unést to, že nebyl zvolen do čela strany i když v ODS patřil do užšího vedení, ale to mu bylo málo. Chtěl bych se jednou dožít doby, kdy politik, který odejde z čela jakékoliv strany, by dál ve své původní straně zůstal. Zatím je to tak, že každý dříve politik na vrcholu ze strany odchází do jiné anebo zakládá jinou a tu svoji původní stranu začne špinit a začne jí škodit.

1 0
možnosti

Vidím to jinak!

ODS jako TOP 09, ale i ČSSD, jsou strany, ve kterých nabývá na významu klientelismus nad původním politickým programem. Boj o autentičnost strany naposledy obháji Petr Nečas se svými místopředsedy, včetně Petra Pospíšila. Ale záhy svůj boj ve své rodné straně začali prohrávat. To byla také příčina náhlého odchodu Petra Pospíšila z vlády. A pokud "obrozující se" ODS Petra Pospíšila ze svého vedení vyloučila a zdá se, že staré myšlení zvítězlo, pak není divu, že Petr Pospíšil odchází. Pokud se stane členem TOP 09, pak jen proto, že věří, že tato strana dosud nepropadla klientelismu tolik jako ODS. To by se však TOP 09 musela řádně vrátit ke svému konzervativně pravicovému programu!

:-)

1 0
možnosti
MC

Kéž by se strana dokázala přihlásit přes veškeré chyby k jejímu zakladateli včetně odpoutání se od socializující EU. TOP přikryta pláštěm amnestie se rovněž daleko nedostane. ČSSD - klientelistickou stranu, občanům ani pokrytcům netřeba vůbec představovat.

1 0
možnosti
AS

A21d88a36m 43S94t68a50v48a

1. 2. 2014 10:52

Autore, o politické kariéře Jiřího Pospíšila, i jeho politických a odborných kontaktech,  jste napsal sotva polovinu. A to je chyba. Jestli úmyslně, nebo z nevědomosti, to nevím, ale tak i tak to z vašeho psaní dělá pouhý politický pamflet.

3 1
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1400x
Nekouřím a nepiju! Kouřím jen cigarety, doutníky a dýmky a piju jen pivo, víno, likéry a nějakej ten tvrdej... 

Seznam rubrik