Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RH

Jestli do událostí někdo skutečně ingeruje, tak je to RF. Pokud by Rusko chtělo mír, tak nebude konflikt živit zbraněmi a bojovníky.. Klíči e ruské angažmá jste vynechal, přitom to je právě faktor, který z omezeného konfliktu dělá bezpečnostní hrozbu pro cely systém..

0 0
možnosti
PB

..... bych neřekl patová,- a kam kráčí Ukrajina ?!? ....ááááno, přesně TAM ! Ináč domácí média maj nový instrukce,- již žádní separatisti, teroristi, vzbouřenci, nýýýbrž ukrajinští povstalci ;-D  .... ty domácí "maskirovky s majdanama" se z teho jednou podělaj !

1 0
možnosti
RN

Pro příště je nějaké bratrství mezi Ukrajinou a Ruskem naprosto vyloučeno. Běda poraženým. Jak Bude Ukrajina poražena, tak na to možná doplatí stejně jak po Stalinovi. Možná jích bude o plovinu méně. Od Ruska je možné čekat všechno. Podívejte se jak pláčete a kvílíte na tou Bílou Horou před čtyřmi staletími a né a né zapomenout. A to bylo poraveno pouhých 27 pánu a to nejméně polovina německý mluvících. Ukrajina ve dvacátých a třicátých létech přišla asi o desest milionu lidí. A ještě museli za II. svět. války jít bojovat za Rusko a utočíc a umirájící řvát : ZA STALINA URÁÁÁÁ !

1 0
možnosti
JH

panu nebyla ani tretina, byli to v naproste vetsine mestane a cesky jich mluvilo snad jen 5......cela Bila Hora je narodni bachorka

Takze kdyz vyhraje Porosenkova klika (rozhodne bych to nenazval Ukrajina) a dojde k odsunu rusky mluvicich (a prirozene k "nestastnym" umrtim, tak to bude vsechno v cajku, presno podle pokrokove EU)

0 1
možnosti
JH

Autor se snaží tvářit neutrálně, ale ve skutečnosti přebírá argumentaci Ruska, jehož cílem je oslabení Ukrajiny a její udržení mimo EU a NATO. Proto bude konflikt prodlužovat a na žádné trvalé uspořádání nepřistoupí.

2 0
možnosti
JH

Takze Vase neutralni reseni je jake???? Zadne, nechat vyhnit, ze? Vlastne ne, at nekdo cizi hrdinne zautoci a tu rusky mluvici svoloc pozabiji, ze? To je ta spravna neutralni reakce..........jedine reseni je federalizace nebo autonomni okruhy.....stejny si na UA kazdy region dela co chce......prekvapeni, co?

0 1
možnosti
Foto

Ucraina Quo vadis? Tot homines quaestio! Blog - Jiří Jiroudek (blog.iDNES.cz);-)

0 0
možnosti
Foto

Než napíšete blog, zkuste si od začátku udělat časovou osu událostí a zamyslet se nad tím klasickým Cui bono. Např. proč se na wikipedii objevila už v r. 2008 "poupravená" mapka, na níž byl vyznačen příští stát Novorusko - zcela náhodou v místě, které je vhodné k přístupu na Krym po souši. Autorem mapky je jakýsi pan Shliahov, pozoruhodný je španělský popis mapky a autorova registrace ve Španělsku.

Viz  http://cs.wikipedia.org/wiki/Nov%C3%A9_Rusko#mediaviewer/File:Mapa_Regi%C3%B3n_Novorrosiya.png

1 0
možnosti
JH

zacinate vytahovat velky kalibr! Gratuluji

0 1
možnosti
Foto

USA Ukrajina vůbec nezajímá a nějak nechápu, jaký mělo USA vliv na události na Ukrajině.  Jediný, kdo měl na tom zájem bylo Rusko. To, co se děje na Ukrajině je díky Rusku. RvRvRvRv

3 3
možnosti
MP

Takže co ta Nulandová vykládala o penězích Ukrajině? Byla zhulená nebo jak to myslela?

2 1
možnosti
SN

:-)   Máte pravdu! Jediné řešení je vzájemná domluva a vytvoření jakéhosi federativního státu. Putin o přifaření tohoto státu nestojí, ale nemůže si dovolit, aby se USA natlačila přes Ukrajinu až k hranicím RF.    R^R^R^

1 3
možnosti
Foto

Dobrý nápad - aby se Ukrajina stala dalším státem US.

Jinak ten federativní stát by nebyl od věci, jen jestli na to Kreml kývne. Zkuste tam zavolat a zeptat se. Pak ještě je třeba zajistit pár dalších drobností - do toho!

1 0
možnosti