Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nějak mám pocit, že projednávaný návrh zákona o potravinách, který má zvýhodnit české výrobky v řetězcích nějak s Babišovými aktivitami v politice souvisí

0 0
možnosti
ZH

Jsem daleko a nevim jaký se projednává zákon, ale zákon, který by zvýhodnil české potraviny na úkor zahraničních, by narazil rychlostí pendolína na Bruselskou zeď.:-)

0 0
možnosti
Foto

pan Komárek působil celkově jako úplně mimo realitu, nejen ve věci anofertu a podobně zvláštně vystupoval i později Stropnický.

Hlavně že víme celé hnutí je naprosto demokratické, že Babiš v ANO nic neřídí, na schůzích o ničem nerozhoduje a dokonce nepředkládá ani své návrhy.

Jen se ptám-na co kromě peněz v tom hnutí tedy Babiš je?8-o;-D

PS.hnutí Ano je propojeno s Agrofertem nejen osobou Babiše ale prošlo jim spousty dalších lidí z ANO / jak hrozně to vadilo u bártovy ABL;-D/ a pokud se nepletu tak i účetnictví hnutí vedla zaměstnankyně Agrofertu

1 0
možnosti
PK

P69e18t40r 11K18o52l30á76ř

19. 6. 2014 12:29

Komárek Komárek, znám dva.Jednoho Komárka ze Svěrákovy komedie a jednoho co za komančů coby mladý a nadějný novinář, soudruhy a jejich činy ve svých článcích opěvoval. Který pak to může být?

1 0
možnosti
MC

Babiš s Komárkovo megafonem vede Česko k soukromému socialismu svých vyvolených.

2 0
možnosti
PK

P83e25t69r 95K32u45l64i18c10h

19. 6. 2014 11:20

není nic jednoduššího než si porovnat údaje o hospodaření agrofertu před a po působení babiše v politice a pak z relevantních čísel vyvozovat relevantní závěry.

vše jiné jsou jen dohady a kecy u píva.

2 1
možnosti
Foto

Porovnávat něco po jeho působení je trošku pozdě.

přijít kstátním  penězům se dá při jeho pozici velmi lehce i legálně-např. dotacemi

2 0
možnosti