Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Chybí mi tam činnost Hlinky v době uherské nadvlády. Slyšel jsem, že Hlinka byl organizátor nějakého shromáždění, kde Maďaři zastřelili několik lidí.

0 0
možnosti

Vážený pane,

Andrej Hlinka nepřekročil ani o píď svůj stín středoevropského nacionalisty.Vysvětlením, ovšem těžko omluvou, může být jeho věk. Měl štěstí, že umřel před válkou a nestihl se z blbosti ještě více skompromitovat , jinak by patrně skončil jako prezident Tiso. Jeho včasná smrt umožňuje, aby se na Slovensku oslavoval jako vlastenec - osobně bych raději slavila někoho s osvícenějším myšlením. Populární je zejména na severu Slovenska , ostatně odtud pocházel, na východě, odkud pocházím já, ho až tak moc nežereme.

Ono ale na Slovensku, pokud chcete aplikovat přísně národní pravidlo, tak velký výběr osobností k oslavě není. Je to ještě bídnější než v ČR. Holt neměli jsme to mocnářství rozbíjet. Bylo by možná i koho slavit:-)

1 1
možnosti

Za objektivní pohled jsem dal karmu.

0 0
možnosti

J46a11n 96H74l76e63d97í74k

16. 8. 2013 11:37

hrdý národ Slováků považuje i nadále- Česko za dojnou krávu - a jsou prý našimi nejblizšími bratry-- tak proč k nám, bratři,  nonstop cpou své cigány ?

3 1
možnosti

Protože je svoboda pohybu. Předpokládám, že i vy nebráníte odchodu, když nějaký Rom se rozhodne opustit ČR třeba do Anglie či Kanady.

1 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1400x
Nekouřím a nepiju! Kouřím jen cigarety, doutníky a dýmky a piju jen pivo, víno, likéry a nějakej ten tvrdej... 

Seznam rubrik