Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Promiňte, ale nemohu respektovat někoho, kdo nerespektuje ani základní pravidla slušnosti a tradice státních symbolů. Prostě nemohu.

1 0
možnosti
Foto

Nevím kde v zahraničí nás reprezentuje paní Lucie Bílá, čím vyčuhuje z režisérského průměru pan Renč a ten další pan režisér jehož jméno si ani nepamatuji se deklasoval sám. Nebo to snad byl jen jeho vnitřní protest?

Ale proč vyznamenali Fica, kterého před pár lety nikdo neznal a za pár let nám může ještě ukázat? Populista s „tahem na branku“.

Pro příští roky, když mám to právo, chci doporučit Kennedyho, pak Reagana atd., tak jako letos toho Churchilla. Tito všichni slovutní pánové už jsou po smrti, takže se nemohou bránit ani nebudou nic vracet.

0 0
možnosti
Foto

on je trochu problém s těmi vojáky. Ne, že by to ocěnění neměli dostat, ale nabízí se jiná otázka.

Pokud dojde na některé misi k většímu neštěstí a zůstane tam třeba 30 vojáků, to všichni dostanou v říjnu od prezidenta vyznamenání.

To už bude inflace metálů.

1 0
možnosti
Foto

Veronika Boháčková řekla:

,,Nemusíme s panem prezidentem souhlasit, ale měli bychom jej respektovat. Zvolili jsme si ho my, co jsme šli k volbám, měli jsme to právo."

Paní či slečno Boháčková, nemohu respektovat člověka, který mě nazval ŠPÍNOU!!! Nebo si snad myslíte, že mě někdo kvůli opačnému názoru může ze své pozice síly, byť je to i prezident verbálně napadat? Zdá se Vám, že je toto v pořádku? Lituji Vás, s tou částí článku kterou sdílíte se Zemanem, ohledně okupace Afghánistánu nemohu akceptovat. Zeman se vyjádřil cituji, že ,,teroristy musíme zabíjet" 

Ať to Zeman myslí jak chce, já jsem toho názoru, že by měl především zabíjet členy drogové mafie a všechny, kdo tyto psychotropní látky produkují a předávají zejména dětem, neboť tito Českou republiku ohrožují nejen dlouho ale hlavně systematicky. S drogami se lze setkat na veřejnosti, ve školách, na pracovištích, ve věznicích, ale i v dopravě. 

Jsem přesvědčen, že by Zeman natrefil spíše na zfetovaného Čecha dříve, než na teroristu z muslimské země ověšeného výbušninou. 

Terorismus je opravdu zlo, ale položme si otázku. Je větší zlo, které nás dlouhodobě a prokazatelně ohrožuje, nebo to zlo, které se nás prozatím více méně tolik netýká? 

Zkuste o tom uvažovat paní Veroniko. Možná až budete mít děti (pokud je ještě nemáte), pak změníte názor.

0 3
možnosti
Foto

J13i57ř48í 34K34i97n62d30l

30. 10. 2014 21:54

Nechápu, proč Hana Hegerová, Karel Krylbyli vyznamenání dvakrát. Nevím, jak se Lucie Bílá zasloužila za stát. Snad tím, že v kampani podpořilaZemana. To, že by byla známá v zahraničí je pro mě úplná novinka.

5 3
možnosti
Foto

Ano, také by mě zajímalo, kde v zahraničí, snad vyjma Slovenska, o paní Bíle vědí. Kde vydala nějakou desku, kde hrají její písničky...

0 0
možnosti
VH

1. Vrácení pocty (či odmítnutí jejího přijetí) je poměrně obvyklé vyjádření nesouhlasu s jinými laureáty či s okolnostmi udělení pocty. Což je fakt, který není závislý na tom, zda souhlasíme s panem Němcem, či nikoliv.

2. Známe mnohem slovutnější české režiséry, než byli oni vyznamenaní. Ti ovšem nesplétali Zemanovi jeho vavřínový věnec.

   Závěr: Je jistě výhradním právem prezidenta udělit vyznamenání dle jeho libosti. Je ovšem nezadatelným právem kohokoliv z nás vyjádřit s výběrem nesouhlas, či dokonce odpor. Jakkoliv.

6 3
možnosti
SN

:-)................R^VR^

6 1
možnosti
Foto

J83i61ř69í 27K13i54n49d34l

30. 10. 2014 21:55

Pane Nováku omlouvám se za plus, které vám nemělo patřit, ale mínus.

0 3
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3018x
Zajímám se o kulturní dění a novinařinu, což bych ráda v tomto blogu spojila... Snad se Vám moje články líbí a budou líbit :) Moje záliby jsou: literatura, divadlo, hudba, historie, smích, procházky, jídlo a spousta jiného. Všechny články z blogu.idnes.cz a prostor ke konverzaci je na https://www.facebook.com/vaseVeronika Těším se na Vás :) a děkuji za přízeň

Seznam rubrik