Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

:) A mně je vcelku jedna, v jakého boha zrzky věří :)

1 0
možnosti
VV

A on vas k tomu nekdo nuti?

2 6
možnosti
Foto

Ten text možná není rasistický, ale zcela určitě je xenofobní, tedy nenávistný. A nenávist zde pramení z naivity, neznalosti, hlouposti a sklonu ke kolektivní vině. Autor je typickým představitelem bolševika nebo fašisty.

0 18
možnosti
ML

Blablabla... V troch riadkoch som napočítal desať subjektívne hodnotiacich slov, alebo slovných spojení. Máte aj nejaký argument, pán Nálepka?;-)

8 0
možnosti
JR

J48a91r52a 78R38a68n63k

6. 6. 2016 17:45

Chyla jsem se, zacal jste o James Clavellovi, mam vsechny jeho knihy i pozdejsi zapisky, ty prvni v nemcine a byla jsem smutna, kdy z zemrel ve Svycarsku, vzalo nas to vsechny. Ale nikde se nezabyval tolik ani Cinany (pokud nemyslite Hong Kong), ani muslimy. Ve svych pozdejsich knihach pise o cinskych a ruskych spionech;-) o drsnych praktikach cinskych obchodniku, ale jinak je uznava vsechny stejne i s muslimy. Vezeni Changi je v Singapuru a ten je tak trochu v Malaysii, ano tam sice muslimove jsou a prevazne, ale temi se nezabyval, veznili ho Japonci, kteri zachazeli se vsemi stejne. Takze jste si trochu zafantaziroval.

0 0
možnosti
AB

Ale to ne :-) V knize Tchaj-pan píše o číňanech to, co jsem napsal. Dokonce pokračuje v rozvoji této "dobyvačné teorie" tím, že sto let není pro číňany nic, takže to že nemají Hong-kong není problém, jen drobný ústupek. Ostatně dnes ho již mají.

O muslimech samozřejmě nepsal, ale to jsem netvrdil. Jen jsem řekl, že muslimové si od číňanů vzali inspiraci. Ale to opravdu byla mírná nadsázka a autorská licence :-)

6 0
možnosti
Foto

Cituji Přemysla Holuba:

Zdá se, že evropská imigrační hysterie stále nabírá na síle. Bez ohledu na objektivnost veřejně dostupných informací a vliv propagandy je všeobecně převládající strach z přívalu cizinců do "našeho státu" a potažmo "naší Evropy" zcela pochopitelný. Abych byl přesnější, tento strach je pro mne pochopitelný a oprávněný, pokud se na situaci dívám z pohledu moderního státisty, člověka, který si myslí, že demokracie je nejvyspělejší formou lidské civilizace a synonymem svobody.

Tento zastánce "svobody" ve formě demokracie na sebe ve skutečnosti nastavil past ve formě chronického strachu o "svobodu", ze kterého se nedostane dříve, než si uvědomí, že demokracie není symbolem svobody, ale jejím opakem.Obecný strach lidí z přistěhovalců je obecným strachem ze změny, ke které může dojít, pokud dojde k dostatečně velké demografické obměně obyvatel státu, aniž by byly základní principy demokracie jakkoliv porušeny. Jako obhájci demokracie totiž víme, že pokud ve volbách uspěje tyran a já to nebudu akceptovat, tak jsem hypokrat. Proto jedinou cestou, jak si pod falešnou demokratickou "svobodou" zachovat tvář a uchovat status quo, je za každou cenu bojovat za to, aby k podstatné demografické obměně nedošlo.

Proto, když mi demokraté předkládají protiimigrační argument ve smyslu možného nastolení jiných mravů a zvyků, pod kterými budeme trpět, pokud se k nám nastěhuje velké množství lidí z jiného koutu světa, nemám k tomu co říct. Takový argument nemá žádnou logickou chybu. Pokud chceš demokracii, nemůžeš být nikdy svobodný, neboť ti vládne většina. Dokud patříš do většiny, žádný problém, ale když z ní náhodou vypadneš, tak si nestěžuj. Tvůj strach naprosto chápu a rozumím mu. A přeju hodně štěstí, neboť pokud se ti podaří být ve většině pro tvou falešnou svobodu po dobu tvého vlastního života, tvým dětem už se to podařit nemusí.

http://www.mises.cz/clanky/imigrace-v-sirsich-souvislostech-1939.aspx

0 0
možnosti
AM

Nejkomičtější argumentace je - vy o tom islámu nic nevíte. Hlavně, že o něm "věděli" západní politici, kteří si již delší dobu neví rady s dětskými sňatky, mnohoženstvím, nárůstem znásilňování..., jediné, co umějí, je problémy politicky korektně zametat pod koberec. Radši budou řešit kraviny typu, že musíme bojovat proti tomu, že v reklamách na prací prášky převažují ženy a v reklamách na auta zase muži, "nadává" se tomu "boj proti genderovým stereotypům", ale burky, mnohoženství, dětské nevěsty..., tyhle stokrát horší genderové stereotypy jsou "v pořádku", protože jejich nositelem je "utlačovaná" kultura, takže "nemáme právo" proti tomu zakročit. Pro mě jsou tihle neomarxističtí ideologové jen falešní pokrytci, nic jiného. Buď jsem feminista a obhájce LGBT, pak budu ovšem tvrdě bojovat proti dětským sňatkům, burkám, šikanování homosexuálů v uprchlických ubytovnách, nepouštění evropských muslimek mimo komunitu, takže sebe ani své děti nemají šanci pořádně naučit ani jazyk hostitelské země..., nebo jsem obhájce islámu, ale pak nemám právo někomu vyčítat, že je "homofob" nebo "sexista", příp. "mačista", protože podle islámské věrouky je to tak správně - muž je hlava rodiny, poroučí a stará se o obživu, manželky se starají o manžela a děti, mohou chodit do práce jen potud, pokud jim to manžel dovolí, atd., atd. Někdy v roce 2002 nebo 2003 jsem navštívil brněnskou mešitu, ptal jsem se tamějších imámů, jaký mají názor na kamenování, nepoužil jsem explicitně slovo "šaría", použili je oni a řekli, že tyhle tresty považují za správné, že to tak jednou pro vždy ustanovil Alláh a konec. Tohle jsou pro mě radikální islamisté, i když nakrásně žádný násilný džihád aktivně nepodporují, neorganizují teroristické útoky, ale už to, že tyhle středověké praktiky kamenování schvalují, to samo je fundamentalistické a extremistické jako schvalování plynových komor nebo neomezeného mučení při výsleších. Umírněný muslim je pro mě jen a pouze ten muslim, který dokáže odsoudit kamenování či

13 2
možnosti
JR

J10a94r65a 16R29a49n15k

6. 6. 2016 17:54

V brnenske mesite jste byl zajiste s panem Lhotanem a jedinym znalcem Koranu, panem Kulhavym, ti o tom pisi.

1 7
možnosti

Aleši,pro jasno ve věci,mi odpověz,prosím na toto: kteří muslimové jsou představitele naších vlád ? co je to studie o každém druhém muslimovi? které křesťanské základy máš na mysli?jak víš,že velká část hodlá prosazovat svou víru a vraždit nevěřicí?Děkuji za odpovědi

2 4
možnosti
AB

Lojzíku, chápu kam míříš. Bohužel nevlastním přístup k nějaké výzvědné službě, takže čerpám z internetu, tisku a televize.

Osobně jsem sice s žádným radikálním muslimem nehovořil, ale ... prakticky všechny sebevražedné útoky v Evropě a Americe (ale asi i v Asii), většina bomb v metru, na náměstích či letadlech je provázeno výkřiky "Alláh je mocný", nebo něčím takovým. Myslím, že tomu se vraždění nevěřících říkat dá, ne?

Ovšem, jestli máš důkazy, že muslimové jsou zcela mírumilovní s ISIS, Al-kajdou, dvojčaty, Paříží, Londýnem, Bruselem nebo Jakartou nemají nic společného - že za to můžou třeba židé a zednáři, tak se rád nechám přesvědčit a těch muslimů se bát přestanu.

6 1
možnosti
MN

Panu Bystřickému a spol.:

Tak především, lidé, kteří se dnes cpou ilegálními cestami do Evropy, nejsou váleční uprchlíci, ale migranti. Mají dost peněz na to, aby dobře zaplatili pašerákům a do Evropy přicházejí žít své životy za evropské peníze. Nemíní se přizpůsobit ani o milimetr.

U nás neexistuje žádná "hysterická nenávist vůči muslimům a islámu", máte ty pojmy v rámci politické korektnosti posunuté. Historie i současnost potvrzují, že islám je bezohledná a netoleratní ideologie a lidé u nás se jí prostě bojí a nechtějí ji tady. To není nenávist. Naopak, to, co vyjadřujete Vy a multikulturní pozéři, tak to je čistá nenávist vůči většině českého národa.

Jeden vášnivý přijímač imigrantů a hrdý anarchista mi osobně řekl, že by všechen ten náckovský národ, co tady v Česku žije, nejraději vymlátili železnými tyčemi. No, typická hate free metoda.

16 1
možnosti
FB

1. Jak se movitost vylučuje s uprchlictvím? Že ignorujete skutečné příčiny tamních konfliktů (nebo je snad dokonce ani neuznáváte) je druhá věc... 2. Pokud mají dost peněz, proč jdou do Evropy (Německa), kde je mnohem dráž, než u nich doma? Ve vlastním prostředí mají víc možností a větší manévrovací prostor... A opravdu věříte tomu, že jsem jsou jen kvuli nějakým sociálním výhodám?? 3. Vaše znalosti islámu evidentně končí u Billa Warnera, Konvičky a jim podobných. Fyzik, který na své propagandě vydělal miliony (a akademici od něj dávají ruce pryč), biolog, který svůj svatý boj proti islámu započal na erotických chatech, kde na to balil holky a teď se s tím snaží dostat do politiky (a akademici od něj dávají ruce pryč)... Bojujete proti islámu smyšlenými představami O islámu.. 4. Jedna paní povídala...

5 11
možnosti
FB

V Evropě žije ani ne 8% muslimů. Jsou to stejní lidé jako kdokoli z nás, pouze mají jinou víru. Hysterická nenávist vůči muslimům a islámu je z podstatné části založená jen a pouze na zkreslených informacích a manipulativních interpretacích, které píší lidé bez skutečných znalostí islámu a religionistiky, mající pouze zištné a mocenské choutky. Humanitní vědci jsou vysmívání a je jimi pohrdáno, ale obskurním vypočitavcům (kteří nikdy neobstáli před skutečnou akademickou debatou) je věřena každá blbost, která podporuje nenávistný pohled na islám. Z toho také plyne, že v uprchlících z válečných oblastí nejsou viděni lidé, ale "zlí muslimové", ba až zvířata... Confirmation bias je jedním z nejrozšířenějším virů našeho věku a váš text to jen potvrzuje...

7 19
možnosti
FB

Pokud by někdo prahnul po konkrétnu, tak si stačí vzít ze začátku ten odstavec o "závěrečném úderu - nezastavitelné vlně přistěhovalectví". Představa promyšlené invaze napříč generacemi, kde tichá komunita zlých muslimů (poslušně vykonávajících zlé verše Koránu) připravují závěrečný úder, aby kulturně, mentálně a mocensky ovládli Evropu, je tak nebetyčně blbá a naprosto ignorující globální i lokální politické a společenské souvislosti (příčiny syrského konfliktu, příčiny vzniku Daeše apod.), že jen zaslepenému to může přijít "logické"... Stejně tak strašák v podobě nově zvoleného muslimského starosty Londýna nebo rakouské ministryně...

3 7
možnosti
PB

..... tak nééé, že bych s něm zrovna žil, ale rád s něm pokecám a už cca 20 let mi posílá blahopřání k Jéžiškovi,- vona si ho česká paní domácí přetvořila k vobrazu svýmu a jediný co mu toleruje je ramadán, prej hodně ušetřijou za žraso,- .....vzácná to symbióza, však vyjímka potvrzuje pravidlo !R^

2 0
možnosti