Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

da.rock

28. 5. 2009 12:21
Tak, tak, projeli jste to.

Vejcohodi už jsou definitivně zkompromitovaní. Když se někde objeví, budou se jich štítit i obyčejní lidé, které politika třeba ani nezajímá. Paroubkovi jste přihodili tak 5% hlasů. Po volbách vám pošle květiny.

0 0
možnosti

Hip

28. 5. 2009 11:40
já s vajcama

souhlasím, jen ať se paroub koupe ve žloutcích co nejčastěji. Lidé neprotestují proti čssd ale proti Paroubkovi s Rathem. No a ten Havel se k nim taky dobře hodí.

0 0
možnosti

Martin Jirousek

28. 5. 2009 13:33
Re: já s vajcama

Proto házejí vejci po Lidovém domě i po kapele, která dělá na mítinku předskokana. Ne, oni hází, protože nemají jiný smysl života než anarchii, sobeckost a destrukci.

0 0
možnosti

SocPredator

28. 5. 2009 11:35
Vejce jsou názorem lidu

Nikoli politické opozice. Ta by to udělala rafinovaněji. Není co odsuzovat, jestli se mu to nelíbí, ať na podium nelezeX

0 0
možnosti

Dale Cooper

28. 5. 2009 11:30
Vlastní práh

Myslím, že člověk s vaším způsobem argumentace (viz. předchozcí články)

by se vyjádřením o demokratických principech a politickém dialogu měl zdaleka vyhnout...

0 0
možnosti

jirkaknop

28. 5. 2009 10:57
Zadlužování země je třeba zastavit

a nesmí se rozdat peníze na 13.důchody a jiné nesmylsly! Musí se investovat do budoucnosti. Pokud přijde k moci Paroubkova mafie , presentovaná dotacemi na bordely , je s tímto státem konec. A platit to budou mladí a budou na ulicích tisíce nezaměstnaných a chudých , kteří nebudou nít v rukou vejce , ale zbraně. Tak co je lepší? A nemá mladá generace právo , když ji nikdo neposlouchá , donutiti staré politiky , aby nerozkrádali tento stát?

0 0
možnosti

Saša

28. 5. 2009 9:37
Mýlíte se pane.

Paříž a Atény hořely, v Praze jen létala vejce.Je dost šílené, že čelní čeští politikové s presidentem v čele odsuzují vaječnou revoltu mládeže, místo aby ji chválili a před světem se chlubili, že na rozdíl od mládeže jiných národů nezapaluje česká mládež auta a neplundruje obchody.

Naši předkové vyhazovali politiky z oken. Naše mládež po nich jen hází vejce.

Na Havla i na Klause také letěla vejce. Ale ti dva na rozdíl od Paroubka reagovali normálně, tak to nebyla taková sranda a nerozšířilo se to. Jenomž tlustý vzteklý dědek byl vejcem zesměšněn před svou novou mladou ženou a tak reagoval veskrze směšně a trapně a tím se mládež dověděla, co vlastně na něj platí. A použila to.

Je to velice prosté.

0 0
možnosti

editi

28. 5. 2009 8:17
Autore,

pozdě bycha honit. Přečti si svoje štvavé předchozí články a dojdeš k poznání, že jsi trubec, který si nevidí na špičku nosu.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3238x
Jsem blogger číslo 1195. Muž po třicítce. Občan této republiky. Původem z Moravy, teď pražská naplavenina. Daňový poplatník. Zakladatel Politicky nekorektní strany.