Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

bullterrier.se.smeje@seznam.cz

7. 1. 2010 9:14
Je to pouhopouhé pokrytectví a vyčůránkovství.

Na jedné straně si pustí do země kde koho a pak se diví, že jim někdo něco odpálí. Na druhé straně jim to vyhovuje, protože zpitomělí amíci jim po takových útocích odsouhlasí další výdaje na zbrojení a válku. Třeba Afghánistán se nyní už vede jen kvůli obchodu s drogami, který řídí CIA. Opakuje se  Indočína. Kdysi dokonce zveřejnili, kteří představitelé CIA pohádkově zbohatli na drogách a které akce CIA byly přes drogy placené. Ale čas od času je potřeba amíkům připomenout, jak je ten boj proti terorismu důležitý a sem tam něco odpálit. Dodnes si pamatuji, jak Osama bin Laden v prvním okamžiku popřel, že by za 9/11 stála AlQuaeda. Teprve později se přihlásil k autorství. Proč, můžeme jen spekulovat. Sláva nebo bohatství? A tato hra pokračuje dál, teď asi v Jemenu.

0 0
možnosti
VV

vaclav

7. 1. 2010 9:12
Výstižné...

No vida taky někdo dovede používat svůj vlastní mozek.....díky:-)

0 0
možnosti
JK

ucho_7

7. 1. 2010 8:10
politicka korektnost

vazeny, koreny neuspechu nejsou v neschopnosti ale v politicke "korektnosti" neschopne udelat to, co je potreba - abychom nahodou neudelali spatny krok, tak radeji neudelame zadny, resp se radeji nacpeme nekomu do zadku doufaje, ze uz nam neudela zadne svinstvo. Mate to cele spatne, ale treba do toho jednou dorostete..Rv     Ja bychna vasem miste zacal u Shakespeara

0 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3238x
Jsem blogger číslo 1195. Muž po třicítce. Občan této republiky. Původem z Moravy, teď pražská naplavenina. Daňový poplatník. Zakladatel Politicky nekorektní strany.