Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Trupman

26. 4. 2009 16:09
Žádná karma...

...za to "by jsme" ;-D

0 0
možnosti

kraken

26. 4. 2009 12:15
ac s vasimi clanky celkem souhlasim, dnes nemuzu

KAMPAN-ano,byla zbytecna a nesmyslna. ENTROPA-me to tak zle neprislo,normalni humor (co treba delaji anglani z frantiku v Halo,halo?).Ze je nekdo vztahovacny anebo "potrefena husa..." neni az tolik nas problem.LISABONSKA SMLOUVA - jednak-co Irsko.A druhak-pry se i v jinych emich zacina mluvit, ze to neni uplne ono.I v Nemecku.... totez KLAUS- nen proti Evrope,jen proti budujici totalite.Taky pri jeho proslovu byla cast europoslancu znechucena, ale cast nadsena. To svedci,ze minimalne trefil realne bolave misto,ne jen rejpal. Totez TOPOLANEK-verim,ze s cestou do pekla mel pravdu. TLUMOCNIK byl ovsem trapny a bomby se nepovedly. SVRZENI VLADY bylo samozrejme trapne a stupidni, jen kdyby si lidi prestali delat o sexymozku iluze. A NOVY PREMIER.. utoky, ze byl kdysi komunista je trapne.On se pak uz v jine partaji neobjevil,na rozdil treba od byvaleho komunisty Tlusteho..Nehlede k tomu,ze byvalych komunistu bylo a je v celych mistech porad hodne.Nebo jestli vadi,ze na nej nic jineho nemate?

0 0
možnosti

Boetti

26. 4. 2009 15:26
Re: ac s vasimi clanky celkem souhlasim, dnes nemuzu

Díky za názor. Lisabonská smlouva: jasně, Irové taky byli proti, ale nepředsedají EU.Topolánek: cesta do pekel to možná je, ale lze to říci i více diplomaticky, což by se od člověka jeho postu dalo očekávat. Kdyby byl Topolánek bloger, s vyjádřením bych souhlasil, ale takto nemohu. Entropa: měli jsme jedinečnou šanci představit naše umění a místo toho jsme představili akorát tak naše čecháčství. Entropa by se mi líbila někde v galerii, ale na na zahájení našeho předsednictví EU, jejíž členy jsme současně s přebíráním žezla zároveň i uráželi. A nový premiér? Od toho člověka jsem ještě neslyšel žádný názor. Asi se úzkostlivě hlídá, aby si to nepokazil. To, že se do našich vlád dostávají bývalí komouši je smutné. To, že jsme my dostali do vlády Evroby bývalého komouše je ještě smutnější.

0 0
možnosti

standa z Ostravy

26. 4. 2009 11:53
Reklama předsednictví......

....... je si jako reklama na zateplování domů. Úřady jsou zahlceny zájmem o tyto dotace, ale přesto ještě dají peníze na reklamu. Jsou to vlastně volební reklamy za státní peníze. Za státní peníze jsou vždy, ale nebývají zaplacené ještě před volbami. Už ten název o něčem vypovídá. Re - klama. Zvláště se zeleným pozadím.

0 0
možnosti

Chytracisko

26. 4. 2009 11:14
Cukrovka?

Cukrovka nevzniká z přijímání cukru, takže za cukrovku v Evorpě fakt českej cukr nemůže ;-D

0 0
možnosti

SID09

26. 4. 2009 10:46
On opravdu čekal někdo něco jiného ?

Každý normální občan této země čeklal, že to dopadne přesně tak jak to dopadlo.

Pouze novináři a někteří polititici čekali možná něco jiného.;-D

0 0
možnosti

cara7

26. 4. 2009 10:33
Tento

článek se vám docela povedl na rozdíl od jinejch!Dávám karmuR^

0 0
možnosti

stastu

26. 4. 2009 10:51
Re: Tento

Vy máte nějakou tvorbu, kterou  bychom si někde mohli přečíst?

0 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3238x
Jsem blogger číslo 1195. Muž po třicítce. Občan této republiky. Původem z Moravy, teď pražská naplavenina. Daňový poplatník. Zakladatel Politicky nekorektní strany.