Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

krakra

1. 11. 2008 20:36
Revizoři

 A ke všemu, revizoři do to tramvají s bezdomovci nechodí, já se nedivím, co si na něm vemu na bezdomáčovi, šáhnu na něj a dostanu nějakou nemoc.

0 0
možnosti

WIFI

1. 10. 2008 8:55
neprůchodné řešení

Aby se podobné problémy a drobná krimilita vyřešily, muselo by se trošku sáhnout na práva. Např. tento model by situaci mohl řešit: 3 x tě z tramvaje vyhodíme (nebo chytnem s rukou v cizí kapse) a skončíš na policii. Pokud to uděláš po čtvrté, dostaneš pendrekem, protože když je někdo natvrdlej (na 3 x si není schopnej zapamatovat, že tohle se prostě nedělá), nic než síla na něj neplatí.

0 0
možnosti
S

sedlak.cupera

30. 9. 2008 8:56
jsem na straně autora

bohužel autor ještě neví, to co vím já. Už na milionech diskuzich jsem se k tématu vyjádřil a člověk bych nevěřil, kolik "běžných" lidí se toho odpadu bezdomovců zastává. Nechápu to, asi se s nima nikdy na živo nesetkali nebo fakt nevím. Naše společnost je bohužel taková, zle se podíváte na špínu a naše super humanistická společnost vám chce za to vyškrábat oči...

0 0
možnosti
S

Sampis

30. 9. 2008 8:58
Re: jsem na straně autora

Oni se nezastávají odpadu bezdomovzů, oni se zastávají bezdomovců proti odpadu.

0 0
možnosti
S

Sampis

30. 9. 2008 8:20
Pane Boetti,

že vy to děláte naschvál a honíte čtenost? O čem je vlastně tenhle článek? Řešení jste nenavrhl, nad důvody se nezamyslel, viníka označil špatného a opomněl, že místo k sezení v MHD není nárokové, tudíž vám jízdenka nezavdává příčiny se domnívat, že máte větší právo sedět něž někdo druhý, byť je černým pasažérem.

Takže k čemu tohle plácání?

0 0
možnosti
PCB

Princess Consuela

30. 9. 2008 8:37
Re: Pane Boetti,

člověk nemusí bejt génius, aby pochopil, že člověk co platí za jízdenku má větší právo sedět v tramvaji, než člověk kterej jede na černo, tudíž v tý tramvaji vůbec nemá co pohledávat

0 0
možnosti
C

ctenar1970

30. 9. 2008 2:42
Zavist k bezdomoci: neni co mluvit.

Rv (_!_)

0 0
možnosti
B

Bucharovic

30. 9. 2008 4:59
Re: Zavist k bezdomoci: neni co mluvit.

A co se dá asi tak bezdéčkům závidět ty hvězdo?!  Asi jsem tě nepochopil... Ten jejich smrad a doklalíčenej (většinou vlastní vinou) život??

0 0
možnosti
V

Vikina

30. 9. 2008 2:29
Není to vina

dopravního podniku, ale státu, který se neumí o nic postarat (teda pardon, vyjma zlodějen pro sebe a oškubání nás, občanů). Je to jednak jeho vina, že se ze spousty lidí bezdomovci stali a současně ho ani snu nenapadne s tím něco dělat. Když už vráží tolik peněz do sociálních dávek přemnoženého etnika, snad by se dokázal postarat o byť primitivní ubytování bezdomovců a zařídit přes charitu či sběrové kontejnery na obnošený šatstvo i pravidelný přísun víceméně čistého oblečení. Nu, ale to bych chtěl asi po politicích moc. Nicméně pro ty, co se nechají nalákat na nějaký předvolební mítink, mám výzvu - zkuste na nich politikům položit otázku, co s tím míní dělat. Oni sice bezpečně neodpoví, ale aspoň jim na chvíli zavřete tu nevymáchanou hubu.

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

29. 9. 2008 23:08
Je to vina dopravního podniku

Tentokrát s váma souzním více než v článku o narkomanech.

Ale na vině je především dopravní podnik. Řidič nesmí nechat nastoupit znečištěného cestujícího nebo, když ten nastoupí, má ho vykázat, protože je to v rozporu s přepravním řádem (a to nemluvím o jízdence).

Takže, přestože prvotní příčina problému je ve znečištěném bezdomovci, vina za to padá plnou vahou na dopravní podnik, který nedokáže neplatícího a znečištěného eliminovat (třeba za pomocí policie) z přepravy.

0 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3238x
Jsem blogger číslo 1195. Muž po třicítce. Občan této republiky. Původem z Moravy, teď pražská naplavenina. Daňový poplatník. Zakladatel Politicky nekorektní strany.