Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
F

flame

5. 11. 2008 13:48
Řekl bych,

že kdyby ODS tak nepotopilo střední vrstvu, nemuselo to takhle dopadnout, protože dost lidí ze střední vrstvy co znám věřilo, že bude aspoň něco spravedlivé. Není to o tom, že by se chtěl někdo flákat a že by chtěl něco zadarmo. Je to tu věčně omílané, padla tu spousta slušných a rozumných argumentů a je z toho jasné jen jediné, že sytý hladovému nevěří. A jen tak mimochodem, když budeme všichni tak dokonalí, kdo bude dělat tu bídně placenou práci, bez které se ovšem taky neobejdeme.

0 0
možnosti
I

iruka

4. 11. 2008 14:10
Pád Boettiho hloubš a hloubš...

Škoda, že se svým potenciálem se už zmůžete jen na to, co tu je x-krát omleto... Navíc pokud se z vašeho článku dá vyvodit jen to, že kdo volí cokoliv od ODS doleva, je ubohej komunista, stává se z vás omezenec typu Zdeňka Klíče - a narozdíl od toho truhlíka máte evidentně navíc, ale poslední měsíce to nepotvrzujete..Rv

0 0
možnosti
MZ

Cavaliere

3. 11. 2008 10:25
Hm

Jak tady pročítám ty blogy a diskuse, tak zjišťuji, že voliči ODS jsou nejchytřejší, nejpracovitější, nejvzdělanejší a ti ostatní jsou nevzdělaní lenoši a vyžírkové co čekají až jim někdo něco dá.

0 0
možnosti
VT

Johyn

3. 11. 2008 10:44
Re: Hm

Víte Cavaliere podívejte se na to z druhé strany. Voliči ODS tvrdí já od nikoho nic nechci a chci být solidární z ostatními tak jak chci já a né tak jak chce nějaký politik. Bohužel někteří politici tvrdí když mě zvolíte já Vám zařídím tohle bude zadarmo  toto dostanete  a já myslím, že by slíbili 2 roky prázdnin. A někteří lidé na to moc dobře slyší. Ale ti politici nedávají ze svého. Kolik dal na solidaritu např. p. Gross ze svého výdělku. kolik kakaový Kraus. Kolik platí na solidaritu ze svého svého platu např. p. Paroubek, když ukazuje kdo na to má.Oni ti z pravé  strany nejsou omnoho lepší ale alespoň nechcou trestat úspěch, Proto jim fandí ti úspěšnější. A upřímně každý jen trochu inteligentní člověk ví, že základem úspěchu je z velké většiny tvrdá práce . Mnoho lidí si myslí, že to tak není, ale platí to jak ve sportu tak ve studiu  tak v normálním životě. Bohužel práce, trénink i myšlení bolí a tak je lepší hledat za úspěchem něco jiného.

0 0
možnosti
KS

Harry_sportsman

2. 11. 2008 21:19
Opravdu nechápu, k čemu je dobré,

když napíšete, koho nebudete volit ve volbách, které budou (pravděpodobně) za rok a půl ... Jedině snad k tomu, že vám spousta zdejších modrobolševiků dá za článek s takovým titulkem automaticky karmu. Ale jestli vám šlo o tohle, tak jste měl raději zvolit rovnou titulek Zastřelte Paroubka - to by ta karma určitě byla vyšší ... ;-D

0 0
možnosti
M

meloun.rudy

2. 11. 2008 21:10
ale příteli, už se všichni sniřte s tím, že ČSSD nevolí

jen samí chudáci.

0 0
možnosti
J

jirkan01

2. 11. 2008 19:43
Mě taky současná ODS

připadne horší než hromada hnoje. Jenže po tom, jaký póvl vyhrál volby ve středočeském kraji, jsem si změnil bydliště do Prahy. Rathovy milenky fakt dotovat nebudu. I když Bémovy dálnice přes Letnou taky nejsou to pravý. Ale kromě blbých parkovacích modrých zón je Praha pořád o několik desítek let napřed.

0 0
možnosti
AY

proctonejde

2. 11. 2008 19:28
Mili snilku

myslet si, ze kapitalismus vam dava kridla a je spravedlivy si muze myslet opravdu jen mladj naivita. Ti kdo voli CSSD nevoli komunisty ale voli lidi se socialnim citenim. Paroubka rozebirat nebudeme. Jde o myslenku. Lide socialniho citeni chcou aby se vsicni meli dobre a aby i nemocni, ne prilis ambiciozni jedinci meli dustojny zivot. Ti kdo voli kapitalismus jsou zpravidla lie kteri rivalitu dostali od Boha a veri v sami sobe, ale bohuzel na druhe nemysli!!! A mysli jen sami na sebe!!!! Podivejte se na USA ta je raznym prikladem. Myslite si ze vsichni obcane USA se maji tak skvele jak nam to nase televize a veskere filmy a media ukazuji?? Nekteri lide tam nechodi k doktorum protoze na neho nemaji, bydli v marigotkach ci domech s 'papiru' pac na normalni cihlovy dum nemaji....... trh totiz neni nafukovaci, takze nekdo proste chudy byt musi a jen par jedincu dosahne toho americkeho snu...........

0 0
možnosti
AY

proctonejde

2. 11. 2008 19:32
Re: Mili snilku

a opravdu by me zajimala, kdo v CR vyhlasuje do svete, ze kdy lidi budou volit CSSD tak vlastne voli KOMUNISTY a tim padem nam CSSD zavre HRANICE a zase nebudeme moct cestovat a studovat kde chceme....... odkud se tato KLAMAVA MYSLENKA VZALA????

0 0
možnosti
P

pesimista

2. 11. 2008 18:07
není už daleko doba,

kdy budou všichni manažery, finančníky, poradci poradců, počítačovými experty, etc., etc. Pouze by mě zajímalo,kdo pak bude dělat tu obyčejnou fyzickou a tolilk potřebnou práci. A to, i když uklízečce nabídnete 100 táců. Mladíček je vskutku mírně řečeno omezený. Vsadím se, že po první životmí prohře bude mluvit jinak Znám případ fanatika ODS, který, když přišel svým zaviněním o práci,vykřikoval, že bede volit socany.

0 0
možnosti
MC

sualk

2. 11. 2008 18:19
Re: není už daleko doba,

Každý je strůjcem svého štěstí a tedy musíte hodnotit případ od případu a nápravy chyb ke kterým mohlo dojít, ale že Vy jste životem zklamaný tak v tom Vám určitě Jirka nepomůže. a věřte, že ti co jste tady vyjmenoval si toho jsou velmi vědomi, ale váš Jiří Vás honí z hospod jen v době voleb a Vy mu na to vždy skočíte, ale také nesmíte být tací sobečtí a myslet také na své potomky, nebo si myslíte, že se o vás pak postará pravice až se vás zřeknout vši bližní?

0 0
možnosti
MC

sualk

2. 11. 2008 18:02
Ale, ale mladý muži

ten poslední odstaveček? Vždy záleží jen a jen na tom co čtete a čemu jste uvěřil nebo ještě uvěříte. Též nesouhlasím s těmi důchodci. Věřte není tomu tak jak jste popsal. Mohu srovnávat a vězte, že má matka již je nějaký ten pátek v důchodu a jen si polepšila. Možná pouze ti skalní komunisté brečí, že jim vzaly ty jejich nepatřičné důchody. Tak se nenechte lehce zmást. Jinak moc pěkné a ctižádostivé. Vy máte zdravé jádro. Jen tak dál. Tak to má být.

0 0
možnosti
0

007alfik

2. 11. 2008 18:02
Zbytečný článek

Další článek o ničem. Opět ponižování levicových voličů, kteří jsou samozřejmě VŠICHNI pohodlní, naivní, možná i totálně blbí.. Černobílé vidění světa, pane autore - říká Vám to něco?

0 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3238x
Jsem blogger číslo 1195. Muž po třicítce. Občan této republiky. Původem z Moravy, teď pražská naplavenina. Daňový poplatník. Zakladatel Politicky nekorektní strany.