Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

nespavec

22. 3. 2009 13:57
Pravda a laska,

nikdy nezvitezi a myslim,ze tomu neveril ani pan Havel,ktery take jinym vodu kazal a sam vino pil. Nikdy jsem mu neverila,neverim a nikdy veri nebudu.

0 0
možnosti
LH

nespavec

22. 3. 2009 13:54
Pravda a laska,

tomu snad neveril ani pan Havel,ktery take vodu kazal a vino pil. Nikdy jsem mu neverila,neverim a nikdy verit nebudu.

0 0
možnosti
Z

zanetam

13. 10. 2008 10:14
autor

asi netusi, ze prezident nema zakonodarnou ani soudni moc. Tu ma nekdo zcela jiny a vevodil tomu po revoluci ten co je pro tradicni ordinu a ohne kde jakou uklizecku a sedi na hradeRv

0 0
možnosti
AH

alex hart

13. 10. 2008 9:54
Vážená autore,

změnu k lepšímu lze těžko očekávat protože:

1) Současná naše vládnoucí generace nic nezařídí, protože jí jde především jen o vlastní pupky. To snad vidí každý soudný občan.

2) Současná naše vládnoucí generace se během sametové revoluce tiše domluvila s tehdejšími komunisty a pokojném průběhu revoluce, za což se i některým komoušům zaručila (například Štrougalovi a spol.). Vznikla z toho vzájemná tolerance nepronásledování bývalých kádrů a postupného totálního rozkradení našeho státu, a dokonce účast některých komunistů v naší polistopadové vládě (např. soudruh Čalfa a další).

3) Důsledkem tohoto pozadí je, že se po revoluci nic nesoudilo a teprve dnes se naoko udělá proces se starou bábou nad hrobem.  Přitom si stejně nikdo nedá tu práci alespoň pojmenovat skutečnou podstatu těch zločinů a označit hlavní viníky (i když jsou už dávno posmrti).

No a vo tom to celé je. Tak co Vás to stále tak vytáčí? To Vás mělo štvát  tak do roku 1995.  Ale to jste ještě tahal kačera na provázku, že?

0 0
možnosti
AH

alex hart

13. 10. 2008 9:59
Re: Vážená autore,

P.S.

Bylo by také dobré se zeptat, co vlastně těch skoro dvacet let vlastně dělali všichni ti lidé, ze všech těch institucí dokumentující komunistické zločiny. Proč nedali podnět a podklady k podobným soudům už daleko dříve?

0 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3238x
Jsem blogger číslo 1195. Muž po třicítce. Občan této republiky. Původem z Moravy, teď pražská naplavenina. Daňový poplatník. Zakladatel Politicky nekorektní strany.