Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MW

mysak_25

2. 7. 2008 20:06
...

R^

0 0
možnosti
PB

Perdita

2. 7. 2008 14:10
nesouhlasim

media davali obrovsky prostor panu Tamasovi k prezentaci svych nazoru, jejich "hladovka" zaplnovala titulni stranky hlavnich ceskych deniku. Aktivita pana Dolezala je mi velice sympaticka a kde jinde by ji mel prezentovat nez ve svem domovskem deniku - Reflexu, zvlast kdy tuto proradarovou hladovku ostatni media prakticky ignoruji. Vase namitky dost dobre nechapu, staci jednoduse "zagooglovat" a vylezou Vam tisice clanku pro/proti radaru. Podle toho byste si snad mohl byt schopen udelat nazor. Rozcilovat se nad tim, ze Reflex nechal prezentovat nazor pana Dolezala mne prijde ponekud neadekvatni.

0 0
možnosti

CART09

2. 7. 2008 10:14
Objektivita

Já se obávám, že se diskuse o radaru hned od začátku posunula do roviny "lezeme američanům do zadku" a tudíž šly veškeré logické argumenty pro či proti stranou... A na vině jsou především různí ti Tamášové a podobní. Takže těžko vinit pana Doležala (kterého jinak fakt nemusím), že oplácí stejnou mincí...

0 0
možnosti
MD

mira dusin

2. 7. 2008 7:11
Jednoznačně:

R^R^R^[>-]!

0 0
možnosti
B

Boetti

2. 7. 2008 8:29
Re: Jednoznačně:

Děkuji vám za podporu :-)

0 0
možnosti
K

kotrmelq2x

2. 7. 2008 0:32
objektivita

píšete: "Vadí mi, že, ...nepřinesete objektivní článek o pro a proti"

Opravdu se domníváte, že víte, co objektivita znamená? Myslím, že ne, a jen opakujete novinové žvásty (a to na více místech). Objektivita, stručně vyjádřeno, představuje shodu se skutečností, odvislou od subjektivního mínění či chtění, nepředpojatost, nezaujatost. Tedy nestrannost, kterou bych klidně chápal i jako opak Vaší obojstrannosti.

Objekt je objektem přávě pokud není podmíněn subjektem a je tedy nezávislý na jakýchkoli našich "pro" a "proti". Jinými slovy, ani tisíc pro, ani milión proti, nemá mít na objektivitu vliv - objektivní faktory leží mimo nás (a zejména mimo Vaše dva subjektivní protopóly). Budvar není objektivně ani sladké, ani hořké pivo. To jsou jen subjektivní vjemy. Objektivně má však určité chemické složení.

0 0
možnosti
K

kotrmelq2x

2. 7. 2008 1:01
Re: objektivita

"Vadí mi, že nepožádáte pana Tamáše o rozhovor."

Jeden rozhovor s tím chytrolínkem jsem četl. Tisknout taková jalová moudra, by asi nemělo cenu.

" proč nepřinesete rozhovory s nezávislými odborníky..."

Kdo je tím nezávislým odborníkem? To budou asi ti mladí vědci, které nikdo o nic neprosil a sami se aktivně angažovali. To budou asi ti správní chlapíci, kteří ke svým závěrům nepotřebují žádná měřění, ale popírají studie o měření se opírající. Naši géniové, kteří tento radar nikdy neviděli, ani neznají detailně technickou specifikaci. Jak dlouho na té studii asi mohli pracovat? Týden? Američané tuším deset let. A nebo nám snad chtěli říci, že všechny radary jsou nebezpečné? To jistě ano (zejména pro obsluhu), ale od toho jsou bezpečnostní předpisy.

0 0
možnosti
PS

stir

2. 7. 2008 0:00
Víte, přátelé

radar není ani otázka levice nebo pravice (tedy kromě KSČM). Jednání začala ČSSD a já, volič pravice, říkám, že dobře udělala. Kdyby vyhrála volby, radar by tu stál a možná by se dneska do něj navážela pravicová opozice. Bohužel. Prostě u nás je situace taková, že cokoliv udělá jedna (velká) strana, druhá je proti. Radar je zapotřebí, nejen pro nás ale pro ochranu euroatlantické civilizace před fanatiky z Východu. Nechci přesvědčovat Tamášovce, jejich vůdci si dobře žijí za peníze svých mecenášů a horda hlupáků je (zadarmo) následuje. A ještě k autorovi - trošku s vámi souhlasím - např. s výzvou k rozhovoru s Tamášem a jeho následným znemožněním. Pokud nejste islamista ani levičák a máte VŠ vzdělání, pak docela nerozumím tomu, proč jste proti radaru. Radarů je všude po světě spousta a nikdy v minulosti jsem neslyšel, že by škodily na zdraví lidem v okolí. Možná ruší TV nebo mobilní signál ale to je jistě technicky řešitelné a jistě lze s Američany vyjednat aby to za své peníze vyřešili

0 0
možnosti
B

Boetti

2. 7. 2008 8:24
Re: Víte, přátelé

Souhlasím s vámi, je smutné, že radar je politické rozhodnutí, ne rozhodnutí o tom, co skutečně naše epublika potřebuji. Díky za váš příspěvek.

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

1. 7. 2008 23:16
Jene,

vidím, že dělíte věci na ty, které jsou pro vás výhodné a ty, co jsou pro vás nevýhodné. ty, co jsou nevýhodné zásadně neděláte. Dobrá. Vy možná levičák nejste, ale 90% antiradaristů levičáky jsou. A po mně chtějí, abych dělal spoustu věcí co se mi vůbec, ale vůbec nezdají výhodné. Třeba abych byl s nimi solidární. Proč bych měl být, probůh, solidární s lidmi, kteří všechno měří výhodností pro sebe? Chci mít stejnou možnost - kašlu na všechny, co je pro mne nevýhodné, na to hážu bobek. Čest!

0 0
možnosti
B

Boetti

2. 7. 2008 8:28
Re: Jene,

To je jen přirozené, že chci pro svou vlast jen to výhodné [>-]. Nechci se dožít, že mým dětem jednou kvůli radaru slezou vlasy Rv. ALe nechci se ani dožít toho, že nás vbombarduje Írán.Rv Ať mě tedy přesvědčí, že to první nehrozí a tomu druhému "NÁŠ AMERICKÝ" radar dokáže zabránit a budu všemi deseti pro![>-]!. Ale tlachání na způsob, že Írán je reálnou hrozbou jsou k ničemu. Díky za váš komentář.

0 0
možnosti

Veronica

1. 7. 2008 23:14
Máte radši Fabii

než frontu na kolo? Trochu povrchní srovnání obou období.  Přespříliš hmotné, na můj vkus.

0 0
možnosti

Veronica

1. 7. 2008 23:18
Re: Máte radši Fabii

omlouvám se, netrefila jsem se.

Toto je reakce na příspěvek pana Fialy, který je vděčný za Fabii a raduje se z toho, že mu ji radar ochrání.  A taky ochrání jeho PC koupené za vlastní vydělané peníze. V

0 0
možnosti
MJ

Martin Jirousek

1. 7. 2008 23:11
Výtečně napsáno

Karma.

0 0
možnosti
B

Boetti

2. 7. 2008 8:28
Re: Výtečně napsáno

Děkuji vám :-):-)

0 0
možnosti

Veronica

1. 7. 2008 23:08
Reflex bych si tedy nekupovala

pana J.X.D. nemusím a ani jeho, ani Reflex nepovažuji za objekty hodné vůbec napsání blogu. Škoda času. X

0 0
možnosti
K

kotrmelq2x

1. 7. 2008 23:40
Re: Reflex bych si tedy nekupovala

A to čteš všechno, co tě nezajímá?

0 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3238x
Jsem blogger číslo 1195. Muž po třicítce. Občan této republiky. Původem z Moravy, teď pražská naplavenina. Daňový poplatník. Zakladatel Politicky nekorektní strany.