Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

ctenar1970

25. 4. 2009 17:50
Vice mene nesete vsichni zodpovednost za zlocin na holcicku

ze lhostejnosti,ze zajatosti,z nesmyslne nenavisti,ze kryte ci otevrene podpory rasismu a z rasismu sameho.

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

25. 4. 2009 17:54
Re: Vice mene nesete vsichni zodpovednost za zlocin na holcicku

Tak jo, já se přiznám. Byli jsem to já a moji dva bráchové. Telepaticky jsme svým urputným rasismem přenesli tři zápalné láhve do onoho stavení. Mysleli jsme si rasisticky, že tam žije nějaký zloděj autorádií, kterého dlouhé měsíce hledá česká policie a ona to byla nějaká slušná rodina. Omlouváme se, za trest si nedáme po večeři doutník.

0 0
možnosti
H

hnupobijce

25. 4. 2009 6:42
Tragedii dnesni

doby je obrovska reklama nepodstatnym nazorum novinaru.Ti by meli psat pouze realitu bez vlastniho nazoru na vec.Jsou to pouze pisalci.Ja pro svuj nazor ac muze byt sebespravnejsi tuto moznost nemam.

0 0
možnosti
B

Boetti

25. 4. 2009 14:57
Re: Tragedii dnesni

Máte velmi zajímavý názor. Jinými slovy říkáte, že novináři nesmí mít svůj názor, Chcete omezovat svobodu slova? Pokud máte komplex z toho, že nemáte možnost hlásat do světa svůj názor, je to pravděpodobně jen o vaší neschopnosti být někde publikován. Tuto možnost mají ve svobodném demokratickém světě prakticky všichni, pokud na to ovšem mají. Vás neznám, tak nedokážu posoudit.

0 0
možnosti
D

DanielPuschman

24. 4. 2009 22:04
pan Šafr

...hlavně opomíjí jednu skutečnost a to je, že snad ještě nevíme, kdo se toho žhářství dopustil.

0 0
možnosti
MD

midou

24. 4. 2009 21:31
vy jako jednotlivec asi ne

ale my jako celek,  máme zodpovědnost v tom, že jsme umožnili, aby náš řídili politici, kteří k takovému stavu nechali společnost dojít. Další šance bude na podzim. :-)

0 0
možnosti
W

Wild..Dog

24. 4. 2009 20:57
Pocit viny

Jedním z hlavních úkolů různých "bojovníků proti všemu" je vnutit většinové společnosti pocit viny. Dvacetiletý Němec musí trpět pocitem viny za Holocaust i když s tím už jeho rodina po tři generace nemá nic společného., protože se tímto dobře ovládá. Angličan musí trpět pocitem viny za to, že zkolonizovali, že v minulosti dvěstě let kolonizovali půlku světa. To same s Francouzi, Holandďany, atd. My jsme od husitských válek stát druhořadého významu a prakticky jsme neovlivňovali dění ve světě ani v Evropě. Pro to nám multikulti musí vnutit alespoň jeden hřích za který si musíme sypat popel na hlavu a tiše se kát.

0 0
možnosti
MVK

aadler

24. 4. 2009 20:54
Karma

a dik. Po vsech tech blabolech konecne rozumny nahled

0 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

24. 4. 2009 20:53
dělají se předčasné soudy,

Klaus udělí nesmyslnou milost, korunovanej Kocáb jede na Ostravsko s pugétem a bůhví jak to vůbec bylo. Vedle lichváře to taky mohla udělat rodina zavřeného manžela jako pomstu za to, že si našla druha. Jsou to pokaždé takové divné famílie.

0 0
možnosti
MZ

zajicek8

24. 4. 2009 20:42
Chvíli poté

až policie odhalí, že zápalné lahve na dům hodili       neplnoletí cikánští mladíci na pokyn romského lichváře,by si všichni vykřikovači o rasizmu měli dát veřejně pár facek. Klidně i navzájem, sebemrskačství není to pravé ořechové.

0 0
možnosti
B

bull.terrier.pro.cenzora.2

24. 4. 2009 20:37
Je jasné, že nemůžete za to,

kdy si cikánští lichváři upevňují pozice zápalnými lahvemi, granáty a podobně. To, že v tomto případě, kde zatím viník není známý, to háží na hostitele, nic neznamená. Určitě je to boj mezi parazity. I v přírodě je známé soupeření různých parazitů o to, kdo bude moci sát z hostitele.

0 0
možnosti
U

UžHořelaKdyžJsemSiDoNíLehal

25. 4. 2009 13:12
Re: Je jasné, že nemůžete za to,

R^

0 0
možnosti
D

dino_na_idnes

24. 4. 2009 20:19
Rozšiřme pohled

Dobrá, můžou za to politici. Kdo si zvolil politiky? Lid, ve volbách se každý plnoletý svéprávný občan má šanci vyjádřit, o kom si myslí, že by měl rozhodovat.

Drtivá většina národa však buďto k volbám nepřijde, nebo zvolí ODS, ČSSD, KSČM, KDU-ČSL, SZ... Tedy buďto se svého právo něco ovlivnit vzdají, nebo zvolí partičku, která z různých důvodů neudělá takový odvážný krok jako měřit všem občanům stejným metrem bez ohledu na barvu kůže a to, jak hlasitě umějí křičet.

Vezmeme-li konečně v úvahu, že dát hlas straně, která se nedostane do parlamentu, se z hlediska výsledku rovná situaci, kdy člověk k volbám vůbec nepřijde, dostáváme, že vina za to, jaké máme politiky, leží na každém svépravném plnoletém občanovi této země. Předpokládám, že do této skupiny náležíte i Vy.

To, že jsou karty rozdány tak, že Vy osobně nemáte šanci nic změnit, pokud kompletně neobrátíte svůj život naruby, z Vás vinu nesnímá - jen Vám dává lepší možnost tento fakt ignorovat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3238x
Jsem blogger číslo 1195. Muž po třicítce. Občan této republiky. Původem z Moravy, teď pražská naplavenina. Daňový poplatník. Zakladatel Politicky nekorektní strany.