Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
R

rade

1. 3. 2010 8:25
Proč tatínkové?

Nechápu, proč většina z vás říká : "Dva  tatínci.....a jak se to těm nebohým dětem vysvětlí"? Ale proč jim říkáte dva tatínci? Aby bylo od začátku jasné, jak je to "zvrhlé"? Proč zrovna tatínci? Nemohli by to být třeba dva strýčkové nebo tak něco? To by už nevadilo, že jsou dva, nebo stále vadilo?? V děcáku taky děti vychovávají tety a hned se neříká - více maminek vedle sebe, no to je hrůza, ty děti budou zkažené.....

Kamaráda vychovávala pouze maminka a babička. Tedy dvě ženský. To nevadí?

Myslím, že těm dětem by to nevadilo, asi dlouho by nevěděli, že vztah strýčků je víc než kamarádský.....Komu by to ovšem vadilo, by byla stále velká část nesnašenlivých lidí okolo. Proto to nejde, ne kvůli dětem....

Ach, jo, já být sirotek v děcáku, neváhala bych ani chvilku, ať žijou strejdové!

0 0
možnosti
V

Vikina

3. 2. 2010 3:31
Mladý hochu,

tento článek se doufám dostane do čítanek jako super ukázka demagogie a překrucování (podsouvání něčeho nikdy neřečeného) skutečnosti. Jestli pan Svoboda řekne A, pak Boettinger mu nepodsouvá B, nýbrž hned X. Stejně tak u Paulczynského: rodiny byly vždy velmi rozdílné, nicméně v drtivé většině se v nich nevyskytují násilníci, alkoholici/čky a podobně (a i v těchto rodinách děti nakonec i na takové rodině lpí, což dobře vědí sociální pracovnice) - zde jde o marginální jevy jinak přijatelných hetero rodin. V podání p. B. to však vypadá, jakoby snad všechny heteropáry sestávaly z vadných rodičů. Naopak se cudně mlčí, že homopáry jsou všechny homopáry - a zatím se neví, jací budou rodiči.

Jinak, je to mlácení prázdné slámy, kritéria pro adopci jsou tak přísná, že se na homopáry nedostane, i kdyby zde bylo sto zákonů v jejich prospěch, protože upředňostňovány budou klasické rodiny. Nemluvě o reálném zájmu skutečných homopárů o adopci, pochybuji, že by se zrovna oni o to tak bili.

0 0
možnosti
S

sir.Humphrey

2. 2. 2010 1:49
Dobrý. Za teplouše jsem přišel o 100 dukátků

:-P

0 0
možnosti
VC

vena65

1. 2. 2010 17:06
Naše chování neurčuje jen genetika

ale taky prostředí ve kterém vyrůstáme. Myslím, že není pravda, že homosexuální pár nemůže ovlivnit vychovávané dítě. Čím víc se setkáváme se sexuálními "úchylkami", tím víc jich ve společnosti přibývá. Pokud bychom např. začali tolerovat zasvěcení dcery otcem, brzy by to pro nás bylo "normální" přestože teď je to pro nás nepřípustné. Pro spoustu chlapů by byl přijatelný homosexuální vztah, pokud by nebyl společností odsuzován. Normy společnosti určují naše chování víc, než jsme schopni si připustit.

0 0
možnosti
L

liason

1. 2. 2010 12:42
Všichni víme, kterých dětí je v dětských domovech nejvíce,

pokud by tedy homosexuální páry nešly jen po bílých dětičkách, mohly by adopce malých Romů vést k vyřešení mnoha problémů s výchovou a pozdějším bezproblémovým začleněním do společnosti. ......

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

1. 2. 2010 12:49
Re: Všichni víme, kterých dětí je v dětských domovech nejvíce,

100% souhlas, ale myslím, že to hodně lidí není schopno přijmout. Postoj typu: "Než riskovat, že by v homosexuálním páru mohlo některé dítě být negativně ovlivněno, raději 100% z nich necháme schnít v děcáku, kde v tom budeme nevinně".

Neboli: pasivní přístup zaručí téměř 100% problémy, ale aktivní přístup "konzervativně nekorektního typu" by mohl mít určité nenulové procento problému. Závěr: neuděláme nic. :-(

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

1. 2. 2010 8:20
Homosex

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

1. 2. 2010 8:21
Re: Homosex

Sorry za ten Enter. Homosexuálové (nebo teplouši, jak píšete) mají možnost adoptovat děcko už dneska. Akorát si při tom nemůžou hrát na maminku a na tatínka.

0 0
možnosti
WS

wandering star

1. 2. 2010 3:33
Homosexualita a pedofilie

http://www.mayoclinicproceedings.com/content/82/4/457.full

Komu se nechce číst celou zprávu, dejte si do vyhledávání "homosexual". Závěr zní, že mezi homosexuály je mnohem větší výskyt pedofilie než mezi heterosexuály (podle některých studií až dvacetinásobný), a že homosexuální pedofilové mají mnohem vyšší frekvenci zneužívání dětí. Těžko lze najít serióznější zdroj než Mayo Clinic.

Jinak homosexuálové mají ve srovnání s heterosexuály mnohem vyšší výskyt duševních poruch, závislosti na drogách, promiskuity, domácího násilí, sebevražednosti, pohlavně přenosných chorob a dalších lahůdek, které z nich nečiní ideální pěstouny. Ze zemí, kde jsou svazky homosexuálů legalizovány už delší dobu, víme, že průměrná délka trvání těchto svazků je 3 roky a že i homosexuálové žijicí v "trvalém vztahu" mají průměrně 8 dalších sexuálních partnerů ročně.

0 0
možnosti
JK

MirekK1

1. 2. 2010 8:59
Re: Homosexualita a pedofilie

Hehe...  není většího zla, než homosexuálové, že?  A ten vyšší výskyt duševních chorob  (je-li tomu opravdu tak) bezesporu souvisí s tím, že mnozí homosexuálové žijí skrytě, aby neprovokovali lidi vašeho ražení....

0 0
možnosti
MB

buxus

31. 1. 2010 8:56
Jak vysvětlit, že mamka je alhoholička?

Obávám se, že autor se nechal unést city zapomíná na prostou logiku. Osud dětí z těchto rodin je smutný, o to nic. Dost často nakonec skončí v "děcáku". Jenže o tomhle přece diskuse není. Diskuse je o adopci. A pokud státní aparát selže a povolí adopci dítěte do rodiny alkoholiků či násilníků, pak je to individuální selhání úředníků, nikoli systému adopce o kterém je řeč.Tím méně, že ani homosexuální pár není žádnou zárukou naprosté abstinence, neexistence promiskuity či násilí. Proto tato plamenná srovnání nepředstavují žádný argument.

0 0
možnosti
JH

Profesor_Nula

31. 1. 2010 14:43
Re: Jak vysvětlit, že mamka je alhoholička?

Tak pod tohle se podepisuju R^

0 0
možnosti
TK

osvetitel

31. 1. 2010 5:57
Takove kteri se jako Elton John ozeni a pak se teprv

vyrovnavaji se svoji orientaci, o ktere jako nevedeli o mnohem drive, me "Jay6" ani nepripominej, ti sami nejspis nevedi co jsou a maji v tom porad zmatek !:-))

0 0
možnosti
JJ

Jay6

31. 1. 2010 11:23
Re: Takove kteri se jako Elton John ozeni a pak se teprv

Všichni vědí kdo jsou.Právě lidé jako vy,kteří šíří bludy o homosexuální orientaci a vychází přitom z obecně přijímaných předsudků a tradovaných pověr,jsou příčinou nepřirozeného sexuálního chování odlišného od vrozené sexuální orientace.Každý v pubertě má jasno o své orientaci.Problém je ve společenských konvencích kolem něj.Pokud má kluk nebo holka chápající a milující rodiče není problém se dostat k prohlášení milí rodičové já jsem gay či lesba už třeba v 18 či v 15 letech.Ti kteří se bojí co tomu řeknou rodiče,sousedi či přátelé a mají pocit,že jejich vlastní pocity jsou jen dočasné a dají se překonat tím,že se ožení a praktikují sexuální chování odlišné od své vlastní orientace,se odsuzují k těžkým duševním poruchám.Ale maminka má radost z vnoučat.Když přijde coming out ve 40 letech je potom těžké to vysvětlovat potomkům.Přitom žádný zmatek se nemusí konat.Buď se mi líbí Karel nebo Jana.Nic víc není třeba.Pokud si při styku s Janou musím představovat Karla je to nezdravé!

0 0
možnosti
JH

Profesor_Nula

31. 1. 2010 2:44
Nepřesvědčivé argumenty

Osobně nemám proti homosexuálům nic, ale děti bych jim nesvěřil. Důvodů pro to mám hned několik a nic na tom nemění argumentace typu: lepší 2 hodní tatíci, než rozvrácená rodina, kde děti trpí. Taková argumentace mi teda moc smyslu nedává. Je to můj názor, ale klidně bych udělal referendum - každý by se mohl vyjádřit, jestli by se ON/ONA chtěl dejme tomu jako malé dítě octnout v takové "rodině" a nebo jestli by radši využil jiných možností pomoci v nouzi. V případě, že by ten průzkum tuto moji hypotézu prokázal, pak by neexistoval oprávněný důvod jiným dětem takto hrubě ovlivnit život, má to dopad na vše - vlastní osobnost, kamarádi, škola, známosti atd. Ostatně můžete se vyjádřit i v této diskusi at můžeme i podle malého a zřejmě nereprezentativního vzorku něco "posoudit". Otázka tedy zní: Chtěl byste být vychováván 2 homosexuálními muži ?

0 0
možnosti
PB

Lucashot

31. 1. 2010 5:37
Re: Nepřesvědčivé argumenty

rozhodne nechtel ale rozhodne bych radeji dva otce , nez jednu nezopdovednou matku ci nez necky domov

0 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3238x
Jsem blogger číslo 1195. Muž po třicítce. Občan této republiky. Původem z Moravy, teď pražská naplavenina. Daňový poplatník. Zakladatel Politicky nekorektní strany.