Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

ippokorny

20. 9. 2008 13:39
Hyeny jsou ti, co o jeho produkt projevi zajem

K pronájmu své nemovitosti nepotřebuje žádné povolení či čistý trestní rejstřík, stačí, když dá advokátovi plnou moc. A co tam bude dělat ten pronajímatel, třeba bude ukazovat sklep, to již je věc pronajímatele.

K literární činnosti také nepotřebuje žádné povolení, opět stačí, když předá advokátovi popsané papíry a ten to nechá vydat sám či to předá k vydání. Zisk z toho může mít ten advokát, někdo musí platit jeho honorář, možná ho k tomu přemluvil. A samozřejmě manželka, není rozveden, tak to jsou společné příjmy a samozřejmě on, pokud mu třeba věznice povolí si něco pořídit či koupit ve vězeňské kantýně.

To, že je odporný a dělá dál odporné věci, s tím nic nenaděláte. Ale že tou odporností kazí další lidi, je hrozné, ale někteří lidé jsou takoví odporní. A vůbec bych se nedivil, kdyby mu psaly ženy do věznice dopisy s nabídkami sňatku. Pokud vím, odsouzenému vrahovi Kajínkovi také píšou ženy dopisy.

 

0 0
možnosti
PP

ippokorny

20. 9. 2008 13:42
Re: Hyeny jsou ti, co o jeho produkt projevi zajem

a ještě k těm uranovým dolům. Máte nápady jako komunisté, ti také rádi věznili lidi v uranových dolech. Obávám se, že vás nakazili svou špínou. Umyjte se. P.P.

0 0
možnosti
MV

Martin V

20. 9. 2008 13:06
Právo ...

Odpověd na Vaší otázku je NE, podle zákona musíte mít pro podnikání čistý trestní rejstřík. 8-o

Právo na práci a zaměstnání má každý, takže pokud si ho někdo najme, aby sepsal své paměti, má na to plné právo R^

0 0
možnosti
D

duhastrecht

20. 9. 2008 13:05
Pakliže

má někdo právo veřejně navrhovat  popravy kuřáků, proč by zase tenhle týpek nemohl vydat soubor svých erotických zkušeností  - jeden i druhý jsou na naprosto stejné duševní úrovni.

0 0
možnosti
J

jirkaknop

20. 9. 2008 9:07
Ty paměti jako bestseller

jsou samozřejmě hnus. Na druhou stranu bych to nechal sepsat pro studium psychiatrie a policejní potřeby. Dost mne zarazilo,že je možné takovou dobu něco tajit a předstírat normální chování,což  by mělo vést k nějakému způsobu prevence.

Neví,jak je to s jeho odsouzením,ale jakýkoliv výdělek by měl jít jeho obětem.Jinak vydání knihy není podnikání.

0 0
možnosti
K

kion1

20. 9. 2008 9:06
Volič Národní strany

Souhlas.

Snad jen dodám, že v opravdové demokracii, by se něco takového stát nemohlo, protože i demokracie musí mít své mantinely!!!;-€R^

Tohle je, jak říkal náš major na vojně-HUMUS,BÍGUS,ANARCHIE!!!:-©

0 0
možnosti
MK

wopi

20. 9. 2008 9:00
souhlas

R^

0 0
možnosti
JM

Hucul

20. 9. 2008 8:55
To je jeste cajicek.

Vcera proslo svedskym tiskem, ze odsouzeny terorista, ktery hnije v kriminale v Egypte, uspel s zalobou na Svedsko a dostane odskodne 3 miliony svedskych korun za to, ze mu Svedsko odmitko udelit azyl a vydalo ho do rukou CIA. :-© Svedsko a jeho absurdni system ochrany lidskych prav psu, zrud a potratu mne opravdu dokaze vytocit! I z mych dani ted pujdou penize na podporu terorismu!

0 0
možnosti
V

vagabund1

20. 9. 2008 8:51
Souhlas.

Souhlasím. Je na pováženou že na vlivných místech demokratického světa se ocitají lidé kteří  se vždy a za všech okolností zastanou člověka či skupiny lidí kteří páchají něco co někomu ubližuje nebo jiným způsobem rozvrací společnost. Vždy připomenou práva jednotlivce nebo i celé skupiny lidí která svým chováním dává najevo pohrdání k právům jiných.

0 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3238x
Jsem blogger číslo 1195. Muž po třicítce. Občan této republiky. Původem z Moravy, teď pražská naplavenina. Daňový poplatník. Zakladatel Politicky nekorektní strany.