Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kaktusak

5. 12. 2008 1:59
"demokrati", starejte se o sebe

Vyrovnávejte se se zločiny vlastních hnutí a neodvádějte pozornost ke komunistům.

Mimochodem, ČLR spravuje svou autonomní oblast Tibet dobře. Nelíbí se to jen bývalým tibetským otrokářům, kterým bylo komunisty "ukradeno jejich soukromé vlastnictví", tedy otroci. 

 

0 0
možnosti

jeste asocialnejsi grupa

5. 12. 2008 8:20
Re: "demokrati", starejte se o sebe

no a taky se to nelibi par tisicovkam tech tibetanu ... ale co ma nejakej pidinarod co mluvit do toho, jake plany s nimi ma samotna velka cina, ze ano :-© 

0 0
možnosti

Cynyc

8. 12. 2008 12:34
Re: "demokrati", starejte se o sebe

Většinou oceňuji, když někdo stojí za svým názorem, u nácků a bolševiků to ale neplatí. Bránit zvrhlé ideologie, které způsobily bezprecedentní počet obětí, a navíc drzým tvrzením o zločinech demokratických hnutí, to naštěstí ve všech slušných lidech vyvolává dávicí reflex. Kdyby byla demokracie jen trochu podobná Vaší vysněné dikatatuře, už byste za tyhle projevy visel. Jenže pro Vás není výhoda, že můžete hlásat, co chcete; to Vás totiž neuspokojuje, Vy byste si potřeboval osobně pověsit pár nepřátel komunismu. Jste k zblití.

0 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3238x
Jsem blogger číslo 1195. Muž po třicítce. Občan této republiky. Původem z Moravy, teď pražská naplavenina. Daňový poplatník. Zakladatel Politicky nekorektní strany.