Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

hnupobijce

26. 4. 2009 0:27
Asi tak nejak.

Cinkot třicetikorunového poplatku byl tak silný, že přehlušil aféru mafiánské přestřelky na Paroubkově soukromém večírku.1.ODS pred volbama slibovala nezavadet poplatky  http://www.youtube.com/watch?v=8jR22gbigUs a kolem toho je dnes cely cinkot protoze byli zvoleni na zaklade lzivych informaci takze nedemokraticky,podvodem2.prestrelka je kdyz strili vic nez jeden takze jste napsal pitomost, pan Duricko je zejmena dobrym znamym znacneho poctu funkcionaru ODS takze to skutecne nebylo hezke jak se projevil jejich kamarad.

0 0
možnosti

Metzgermeister

25. 4. 2009 14:58
Koukam že Zahradil tu má víc blogů ...

... a nebo opravdu ještě někdo jinej může věřit takovým hloupostem ??? :-©8-o

0 0
možnosti

Boetti

25. 4. 2009 14:59
Re: Koukam že Zahradil tu má víc blogů ...

Tak když už jste se nám tu vyzvracel, ještě  nám řekněte nějaký názor. Pokud tedy nějaký máte ;-)

0 0
možnosti

Martin Jirousek

25. 4. 2009 14:44
Ten popis

Sedí přesně na ODS, jejich politiku a styl kapaně, to je můj názor. Mimochodem, styl přesně sedí na styl Polaneckého, čili bych vůbec nebyl překvapen, že to je dílo PR agendy ODS.

0 0
možnosti

Boetti

25. 4. 2009 15:02
Re: Ten popis

Teď vám nerozumím, chcete říci, že jsem najatý PR agenturou ODS? To jste mě rozesmál ;-D Nechápu, proč si všichni automaticky myslí, že kdokoliv kritizuje ČSSD je členem, nebo voličem nebo PR agentem ODS? To nechápu.

0 0
možnosti

Hufner

25. 4. 2009 13:26
Blázen

Jeňýku, proč pořád píšeš ty žvásty, šedesát nemáš, v Rusku jsi nebyl a z psychitrie utekls...;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Boetti

25. 4. 2009 14:38
Re: Blázen

A proto, že mi není šedesát, nemůžu kritizovat politiku ČSSD? A jak víte, že jsem nebyl v Rusku. V Rusku jsem byl, a to hned několikrát. A jak víte, že jsem utekl z psychiatrie? Typická argumentace diskutujícího s nižší emocionální inteligencí: ihned přechází na urážky a žádný příspěvek k věci ;-D

0 0
možnosti

Re.pe.te

25. 4. 2009 13:01
Nejsem si až tak jist, zda osud voleb

byl pouze v režii 30 Kč poplatků.

Ono totiž některé voliče mohlo naštvat spousta dalších věcí. Premiérova cesta na lyže vládním letadlem, vláda fungující na základě souhlasu dvou přeběhlíků, všudypřítomné špehující kamery, povinnost operátorů evidovat i pouhá prozvonění telefonem, proklamovaná daňová rovnost za současného zavedení stropů na odvody pojistného, atd.

Opravdu Vás nikdy nenapadlo, že voliče mohlo naštvat to postupné, ale neustálé utahování šroubů vládou, která se deklaruje jako pravicová, ale ve skutečnosti má s pravicí společného zhruba tolik, co Lenin?!

0 0
možnosti

Boetti

25. 4. 2009 14:41
Re: Nejsem si až tak jist, zda osud voleb

Dobrý den, díky za názor. Samozřejmě, že 30Kč byl jen poslední hřebíček do rakve. Ale ne hřebíček, nýbrž pořádný hřeb. Nicméně politika vlády státu nemá nnic společného s vládou v krajích. Kampaň ČSSD byla postavena na nenávisti a třicetikorunovém poplatku. Sám jsem měl k politice ODS veliké výhrady. ODS jsem nikdy ve svém životě nevolil. To co ale předvádí paroubek s jeho muži, k tomu nemám výhrady, k tomu mám přímo odpor.

0 0
možnosti

Dennys

25. 4. 2009 12:43
Kdo nepochopi

proc prohral volby, je na nejlepsi ceste prohravat i ty dalsi. Nebylo to ani tak cinkani tricetikorun, ktere by volice privabilo k CSSD, ale cinkani milionu rozkradanych v "privatizovanych" nemocnicich, odpor k teto privatizaci a v neposledni rade i cinkani miliard z penez danovych poplatniku, sypajicich se do kapes ruznych ODSmontu, ktere zapomnely stare pravidlo - "Muzes zrat, ale nemlaskej pri tom". Ale kdo pospicha, mlaska. To odpudilo mnohe volice od volby ODS.

Nechame se prekvapit. EUR^

0 0
možnosti

ten co tančí s vlky

25. 4. 2009 12:39
Pěkné...

Honzíku, ale je to pouhé mlácení do prázdna. Cikání, socanská lůza a

důchodci prostě vždycky budou volit tu stranu, kterám jim naslibuje

cokoliv, abyse  sebe sami nemuseli starat. Kdyby socani dávali hajzl

papír, ovlivní to určitě velké množství výše zmiňovaných individuí.

Tahle země je pěkně z*urvená jak říká klasik a bůh s námi, protože se řítíme do s*raček. Volič Národní strany

0 0
možnosti

H75

25. 4. 2009 12:01
Polarita

Hezky napsáno....ale když vyhodíte těn třicetník, myslím, že se to dá použít i na modré....pokud tedy chcete být nestranný.

P.S. Nejsem volič ani ČSSD, ani ODS, tudíž si myslím, že bych to mohl vidět poměrně reálně a bez emocí. EU

0 0
možnosti

kaktusak

25. 4. 2009 12:01
Levice vítězí

protože pravice je naprosto neschopná. 

0 0
možnosti

Boetti

25. 4. 2009 12:06
Re: Levice vítězí

Na takový názor samozřejmě máte právo. Teď ještě předložte nějaké argumenty. Historie totiž ukázala, kde levice vyhrála, tam ekonomika šla do kopru a lidská práva taky. tak jaké vítězství? Rv

0 0
možnosti

medvěd brtník

25. 4. 2009 11:36
Těch příčin je několik, ale zkusím alespoň pár.

Nejprve je potřeba podívat se na normální rozložení inteligence v populaci. Průměrných a podprůměrných je cca 70 %, těch nadprůměrných zbývá 30 %. Levice vždy pomáhala těm méně zdatným a těch je jak vidno ve společnosti většina.

Pokud se předkládá něco, jako regulace spotřeby (kdekoliv, nejen u zdravotnictví) je nutné použít jazyk většiny, tedy podstatně prostší, než užívali pánové Julínek a Cikrt. Pan Paroubek pracoval léta v Restauracích a jídelnách a tam byla většina těch v tzv. 4 kategorii, tedy kde se shromažďovali ti méně nároční. Takže jim dobře rozumí a umí jim to vysvětlit jejich jazykem.

Dále podívejte se, kolik lidí a to často i vzdělaných a inteligentních sděluje, že se o politiku nezajímá. Takže proto, aby tady byla politika jiná nejsou ochotni udělat nic, ani něco sdělit do novin. Pak se nemůžeme divit, že ti méně nároční prostě reagují na 30 Kč. Ty si totiž umí představit, zatímco slovo svoboda jim moc neříká. Pravda je, že svobodu dávají člověku i peníze.

0 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3238x
Jsem blogger číslo 1195. Muž po třicítce. Občan této republiky. Původem z Moravy, teď pražská naplavenina. Daňový poplatník. Zakladatel Politicky nekorektní strany.