Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Helena1

1. 9. 2009 8:09
Co je to rasismus?

Rasismus je, když většina obyvatel ČR chce od cikánů aby se chovali jako lidi (tj. jako většina obyvatel ČR).

0 0
možnosti
M

maxas

1. 9. 2009 3:04
Zdá se,

že si poněkud idealizujete demokracii. Skutečnost, že censura byla zrušena de jure, nic nebrání aby dál spolehlivě nežila de facto. Je jenom sofistikovanější a leckdy i nebezpečnější, než byla za socializmu. Romská otázka je obecně tabuizované téma. Nic divného, V Americe která je ovlivňována post segregačním a nakonec i post otrokářským syndromem  je antirasizmus velmi módní. No a Evropa přece nemůže zůstat pozadu a vstřícné česko už vůbec ne.

Váš článek jsem četl a velmi se mi líbila fotka papeže. Jen bych text - tady se dávky nedávají ,doplnil o :  ovšem milodary se přijímají nepřeržitě. Nedejte se odradit, ta pani, co Vám suspendovala blog, sama nechápe čemu vlastně přisluhuje a jaké to její opatrnictví nakonec bude mít drastické důsledky. Hodně odvahy a štěstí.

0 0
možnosti
TK

osvetitel

31. 8. 2009 22:37
Chtit posilat vase Romy do Vatikanu je zajimavej nazor!

:-)))))) Na neco takoveho muze snad prijit pouze nekdo v CR!:-))) Bud rad zetito ztahli drive nezli to nekdo Papezovi prelozi,s Vatikanem se nikdo nechce "pretahovat" !

0 0
možnosti
TK

osvetitel

31. 8. 2009 22:41
Re: Chtit posilat vase Romy do Vatikanu je zajimavej nazor!

Vlastne ted koukam ze tu nejaky takovy clanek je, tak oco vlastne jde?:-))

0 0
možnosti
TCTSV

ten co tančí s vlky

31. 8. 2009 22:36
tak se tady

...přestaňte všichni litovat a zkuste s tím něco dělat. Když vidíte, že na Vás soudruzi z ODS, ČSSD, KDU-ČSL hází bobek a před tímto problémem zavírají oči, volte v následujících volbách jiné alternativy. Např. Národní stranu, nebo Dělnickou stranu. kteří mají program na to, jak s těmito xindly zúčtovat. Hlavně tady zase všichni nezačínejte říkat něco o tom, že jsou to náckové. jaký je rozdíl mezi komunistou (kterých máme plnou vládu a parlament), nebo fašistou? mnavíc židofašisti nám řídí svět, takže horší už to být nemůže. Volba je na vás, vaše budoucnost i vašich dětí také. změnit to můžete pouze vy všichni. Je to tak snadné.[>-]

0 0
možnosti
JT

pepinuvhrnec

31. 8. 2009 20:53
A co říká Kavanová

na Kocába, když dnes napadl cikány, že by měli všichni na celém světě skončit jako Michael Jacskon... Je sorry on řekl tančit...

0 0
možnosti
O

OpalenySpoluobcan

31. 8. 2009 21:07
Re: A co říká Kavanová

R^;-DR^;-DR^;-D

0 0
možnosti
JT

pepinuvhrnec

31. 8. 2009 20:50
Kavanová, kavanová

nejsi náhodou agentkou StB jako "KATO" Kavan?!?!?

0 0
možnosti
MP

Vrah

31. 8. 2009 20:15
Zesměšňování papeže?

Asi jsem negramot, ale jestli byl jeden z důvodů stažení článku „zesmesnovani papeze“, pak si z nás pí. Kavanová a spol dělají vy víte co.

0 0
možnosti
M

maxas

1. 9. 2009 3:08
Re: Zesměšňování papeže?

Víme - pořádnou P R D E L !!

0 0
možnosti
FP

forhend

31. 8. 2009 20:01
A hlavní slovo měl, jako vždy,

BANGÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...:-/

0 0
možnosti
PO

preslechtena osmiplisen

31. 8. 2009 22:11
Re: A hlavní slovo měl, jako vždy,

BINGÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ...:-/

0 0
možnosti
OZ

ovoce.zelenina

31. 8. 2009 19:44
Bohužel

zbytky české komunity si nejsou schopny uvědomit, do jaké propasti národ skáče. Pseudohu,anistické paroly opravdu nic nevyřeší. Nechápu, proč vládnoucí vrstva už konečně nenapodobí rozvinutou západní zemi, kde problémy s cigány nemají. Proč se nonstop vymýšlejí zoufalé dotace, když je kasa prázdná. V Řecku je ortodoxní demokracie, Řecko je kolébkou demokracie, je členem EU a NATO a cigáni žijí v oplocených osadách na kraji měst, ŽÁDNOU DOTACI NEDOSTÁVAJÍ, žijí ze sběrných surovin a ti šikovnější z řemeslné výroby. V Řecku dostává plat-- penzi-- dotaci JENOM ten, který státu odvádí,--ěl, daně. A u nás na to máme směšné ministerstvo s několika stovkami, či tisíci asistentů, šéfů roma--organizací atd

0 0
možnosti
M

maxas

1. 9. 2009 3:41
Re: Bohužel

Nemyslím, že by v Evropě neexistovala země, která s romským etnikem nemá problémy. Dost záleží na velikosti etnika v té které zemi. Několikrát větší Francie má asi stený počet romů jako česko. Problém prostě není vidět. K tomu Řecku, pro nás to není vhodná předloha. Především : Sociální dávky v hmotné nouzi zaručuje Listina lidských práv a svobod - tedy vlastně ústava. Snad někdy po zániku demokracie by to šlo odejmout je. A dál vzpomeňte si na plot v Matiční ulici, kromě OSN to řešil celý svět. Nemožné. Ale ani oplocení ghet nic neřeší. Problém tohoto etnika se jmenuje porodnost, extrémně vysoká porodnost. Bez nalezení způsobu její regulace je celkem zbytečné se o něco pokoušet. Všechna tzv. řešení zůstanou jen pokryteckou snahou ukázat jak se na problému pracuje. Aproblém bude kynout dál.

0 0
možnosti
S

sal

31. 8. 2009 19:30
Články

pana Bangy jsou samy o sobě rasistické a napadají většinové obyvatelstvo a omlouvá nešvary a trestné činy, působené osobami z řad "nepřízpůsobivých". O "nezaujatosti" Idnesu hovoří i tvorba pana Václavka, který je rasistou nejtvrdšího kalibru, spolu s panem Ryšavým. Ovšem jejich příspěvky odpovídají multikulturním trendům díky obsahu, jež hanobí majoritní obyvatelstvo.

0 0
možnosti
FP

forhend

31. 8. 2009 20:03
Re: Články

to není pan, teď jste urazil(a) všechny Pány...:-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3238x
Jsem blogger číslo 1195. Muž po třicítce. Občan této republiky. Původem z Moravy, teď pražská naplavenina. Daňový poplatník. Zakladatel Politicky nekorektní strany.