Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

Janapra

29. 9. 2008 12:36
Jiný názor

S autorem si dovolím nesouhlasit, můj názor se celkem liší. V článku se píše, že není jasně dáno, kdo má tvořit rodinu, což je trošku zidealizovaný názor - odjakživa platilo, že rodinu tvoří muž a žena, kteří můžou mít společně děti, já jsem v tomto vyrůstala a svým dětem budu toto předávat dále. Sama osobně si nedokážu představit, kdyby mě vychovávali osoby stejného pohlaví,  vše záleží na tolerantnosti lidí - samozřejmě, homosexuálové ať jsou, však to není nic na škodu, když to tak chtějí;samozřejmě,ať se spolu můžou vzít; samozřejmě, ať mají spolu děti - za pár let můžeme naší tolerantnosti litovat. Měli by zde být i nadále dodrženy morální hodnoty a určité nastavení, kdo vlastně má rodinu tvořit. Ani názor, že radši dítě u homosexuálů než aby byla matka sama také nezastávám. Dnešní doba se snaží vše tolerovat, vše dovolat, jen aby nás naše tolerance za čas nebolela...

0 0
možnosti
J

jirkan01

26. 9. 2008 21:43
Kdyz se bojovalo za registrovane partnerstvi,

vsichni aktivisti nas ujistovali, ze jde jen o usnadneni beznych veci mezi dospelymi - zpravy od lekare, dedictvi apod. Proti tomu nic. Ale vsem bylo jasne, ze je jen otazka casu, kdy pujde o adopci deti pro dvojice bez zakladnich predpokladu je zplodit. Tak proc to nepriznali rovnou?

0 0
možnosti
JS

belgian chocolate

26. 9. 2008 22:15
Re: Kdyz se bojovalo za registrovane partnerstvi,

salámová metoda - napřed RP, teď adopce, potom přednost před normálními lidmi při adopcích (jinak je to dyškrymynácyja), nakonec povinnost normálních lidí plodit jim hračky... samozřejmě souběžná propaganda přesvědčující děti, že homosexualita je rovnocenná alternativa normálnosti, a zařazení "homofobie" mezi trestné činy, aby proti nim nikdo nesměl ani ceknout.

0 0
možnosti
JM

jlm2

25. 9. 2008 18:21
Nic než souhlas

Po dlouhé době jeden normální názor. R^

0 0
možnosti
MV

phoebe79

25. 9. 2008 12:32
KARMA

Skvěle napsáno, souhlas s každým vaším slovem!!!!R^R^R^

0 0
možnosti
JN

tojsouveci

25. 9. 2008 9:44
Fuj

Fuj to jsou zase argumenty: "Pořád lepší mít dva rodiče stejného pohlaví, než matku samoživitelku, nebo otce alkoholického despotu, nebo v děcáku strávit celé dětství"

a co třeba takto: "Pořád lepší mít dva rodiče opačného pohlaví, než jen matku samoživitelku, nebo otce alkoholického despotu, nebo v děcáku strávit celé dětství nebo mít dě maminky alkoholičky neo dva tatínky alkoholikya pedofily"?

Prosím odpuste si to příště. Neptejte se jestli je lepší dobré jídlo než nedobré. Děkuji.

0 0
možnosti
M

mammamia

25. 9. 2008 8:49
mimochodem

co se tyce adopci a deti v techto svazcich..........lepsi je byt milovan v solidni slusne homosexualni rodine, nez nesnasen v dysfunkcni heterosexualni rodine.......oba pripady jsou mozne............

0 0
možnosti
JN

tojsouveci

25. 9. 2008 9:45
Re: mimochodem

Lepší je být milován v solidní, slušné heterosexuální rodině........než v jakékoliv jiné.:-)

0 0
možnosti
M

mammamia

25. 9. 2008 8:44
super

naprosty souhlas, a kdo to neni schopny pochopit, ma velky lidsky problem............anebo prilis nizke IQR^:-)[>-]

0 0
možnosti
JN

tojsouveci

25. 9. 2008 9:47
Re: super

Přesně tak. Kdo má odlišný názor, než je ten váš, tak je to prostě pitomec s nízkým IQ. Protože každý ví, že patent na rozum máte pouze vy a pár vybraných jedinců R^:-)[>-]

0 0
možnosti
KU

Karelur

25. 9. 2008 8:06
Takže si to shrňme

Jedna věc je homosexualita, u nás dlouhodobě tolerovaní už od dob socialismu ( a snad i první republiky) . Druhá věc , dnes módní "práva menšin" což si homos vztahují na sebe a dožadují se čehokoliv co by jim přineslo materiální výhody. Ten sraz v Brně , který naštěstí nevyšel podle jejich představ , je důkazem toho že homos na tom dlouhodobě pracují. Chtějí mít nějaké ty svoje sdružení a organizace (které už samozřejmě mají )napojeny na financování ze státního rozpočtu. Prostě jejich cílem je udělat si ze své úchylky byznys. Je na ostatních občanech, aby ze sebe zas nenechali dělat dojné krávy.

0 0
možnosti
JN

tojsouveci

25. 9. 2008 9:55
Re: Takže si to shrňme

Ale mně osobně vůbec nevadí jejich sdružení, organizace, kluby atd. Nevadí mně ani u různých národnostních menšin. Ale nevadí mně jen v případě, že si obdobný klub, organizaci, sdružení může založit i majorita. Tzn. nevadí mně klub homosexuálů, sdružení homosexuálů, klub rómů, atd. , ovšem za předpokladu, že by mohl bez povšimnutí vzniknout klub heterosexuálů, sdružení hterosexuálů, nerómský klub (nebo bílý?). A všechny by měly právo na stejné podmínky (včetně příp. financování). Porotože dokud tomu tak nebude, tak nikdy nezmizí diskriminace. A tím samozřejmě míním i tu "pozitivní"

0 0
možnosti
K

Kočkoočko

24. 9. 2008 23:37
Nechápu...

... proč se celá věc s adopcemi dětí homosexuálními páry tak strašně nafukuje. Za prvé - kolik je u nás registrovaných partnerství? Za druhé - kolik z těchto párů si myslíte, že se bude cítit ve všech směrech dost silné na to, aby požádaly o adopci? A za třetí - kolika z nich myslíte, že bude vyhověno? I heterosexuální páry běžně čekají mnoho let, než se dočkají vytouženého dítěte vhodného k adopci. Nerozumím celému tomu křiku okolo. Umožněním adopcí dětí homosexuálními páry se zcela určitě nespustí lavina žádostí o adopci gayi a lesbami v takové míře, jak si to mnozí odpůrci představují. Samozřejmě souhlasím s umožněním adopcí dětí homosexuálními páry, ze stejných důvodů, jaké jsou uvedeny v článku.

0 0
možnosti
PK

Lanta2004

24. 9. 2008 23:48
Re: Nechápu...

Přesně tak....tohle tady píšu už hodně dlouho a nikdo to nechce slyšet.Osobně neznám ani jeden homosexuální pár(a to jich znám celkem dost),který by chtěl děti adoptovat.Myslím,že drtivá většina párů na tom bude podobně jako my dva s partnerem.Nás by dítě defacto dost omezovalo v našich zájmech,netoužíme po něm ( za 18 let co jsme spolu nás ani jednou nenapadlo,že bychom si dítě mohli osvojit )a navíc jsme na něj už moc staří(mě je skoro 40 a partnerovi něco málo přes 60).Pokud budu mít já nebo partner nějaký choutky podílet se na výchově dětí,pak máme možnost.Mám dvě malý neteře 3 a 5 let a partner je děda 10 letý vnučky;-)

0 0
možnosti

mokikin

24. 9. 2008 22:59
Me by jen zajmalo...

... kolik zde pritomnych, kterym se z homosexualu zveda kufr, homosexualovy podalo ruku, slo s nim na pivo aniz by to vedeli...

Mam ten dojem ze vetsina lidi si za homosexualem predstavuje "filmoveho homosexuala" viz Jack z "Will & Grace".

Pak se tedy nabizi otazka - zavrhli byste uspesneho cloveka, treba vaseho kolegu, s kterym si pracovne rozumite, jen proto, ze ma rad kluky?

0 0
možnosti
PK

Lanta2004

24. 9. 2008 23:04
Re: Me by jen zajmalo...

Přesně....vždycky se v duchu klátím smíchy,když novej kolega v práci,kterej to o mě narozdíl od služebně starších ještě neví prohlašuje jak ty buzny nenávidí a jak se mu z nich dělá špatně...a přitom si celkem skvěle rozumíme(muzika,pc a tak);-);-DTak si  říkám,že by se to už měl dozvědět abych si otestoval jak se hrdina zachová;-D

0 0
možnosti